ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Thursday, April 19, 2012

18.04.2012

Огромна промяна във възприятието
04/18/2012 от Джон Смалман
 
Когато човечеството се пробуди, то ще бъде посрещнато фантастично от всички, които са го наблюдавали и насърчавали по пътя му към дома в продължение на векове. Докато се борехте с объркването и липсата на единство на сцената, на която играете и се опитвате да му придадете смисъл и да умилостивите многото въображаеми богове, които сами измислихте, често ви се струваше, че времената не се променят. И с течение на времето, объркването и разделението още повече нараснатваха. Ние сме с вас в продължение на еони, и през цялото време ви предлагаме утеха и подкрепа, въпреки че през по-голямата част от времето останахте заключени във визуализационния тунел за възприятие, неспособни да се събудите и да ни видите и да усетите силното ни желание да ви помогнем да се събудите.
Разбира се, вие не осъзнавате, че през цялото това време сте спали и сънували, предимно ужасяващи кошмари, страдание и междуличностни конфликти, или кошмари, свързани със страшния съд и сте си създали един страшен и безмилостен, гневен бог, който предимно прекарва времето си като ви наблюдава усърдно, за да се увери, че безропотно изпълнявате неговите безкрайни правила и разпоредби. Въпреки това, винаги е имало неколцина, които са усещали нашето присъствие и са се възползвали от нашата помощ, като същевременно са ви давали пример как да израствате в любов и да бъдете будни за знанието за Божествения си произход и съдба. Тези любящи и благородни души обаче в повечето случаи са били пренебрегвани, тъй като техните изпълнени с любов съобщения не отговаряха на общоприетите вярвания, че животът е безконечна борба, в която безконечните войни са безконечен начин да се покаже мощта и силата на онези, които желаеха да бъдат лидери, царе и диктатори, а останалата част проявява лъжлива лоялност към тях.
Дори днес много от вас вярват в тази безумна философия и в необходимостта от превантивни военни действия, за да бъдат запазени домовете ви и културите ви. Но след всичките тези векове по-голямата част от вас най-сетне взе решение, че е повече от достатъчно и че трябва да има по-добър начин на живот, а тази мисъл сама по себе си ви позволи да започне процес на истинско ислушване един друг и следователно се появи истинската комуникация помежду ви, като по този начин непочтените ендемични ругатни и псувни, които толкова дълго служеха само да ви подиграват и бяха вашите основни комуникативни възможности, започнаха да се елиминират.
Именно тази огромна промяна във възприятието е движещата сила, която мощно ви тласнала към Великото пробуждане, което е както ваше желание, така и ваша съдба. И тъй като това е и Божествената воля спрямо вас, успехът ви е гарантиран. Повдигането на завесата и пробуждането ви, на което се гледа изключително добронамерено, повдига духът ви и ви насърчава да търсите именно тази нагласа, вместо да очаквате, че ще бъдете атакувани и следователно трябва да сте готови да се защитавате от някакво нападение. Накратко казано, тъй като вече сте в състояние да се освободите от необходимостта да бъдете винаги готови да се защититавате, наличната ви енергия, с която ви е възможно да общувате с любов и състрадание расте, в резултат на което взаимодействията ви с другите стават хармонични и приятни вместо конкурентни и отбранителни.
Откриването и прилагането на дружелюбните и отзивчиви взаимоотношения постига далеч по-голям успех в решаването на редица въпроси в сравнение със старите и конфронтационни методи, а това изгражда увереност в способностите ви за справяне с определени ситуации, когато те възникнат.
Това допълнително укрепва самоувереността и самоуважението ви и ви дава вяра да започнете да приемате, оценявате и обичате себе си, както и вашият Отец винаги прави за прекрасните божествени творения, които в действителност са.
Силно се фокусирайте върху собствената си оценка и тази на другите. Защо не? В крайна сметка и Бог го прави. И тъй като Той го прави, следователно и вие всички трябва да бъдете безкрайно достойнство и високо стойностни. Да оценявате себе си много по-слабо, отколкото Той ви цени, е безсмислено. Той ще дойде да покаже на всички вас заедно истината, веднага, след като Му позволите да го направи. Отворете сърцата си за Него и му позволете да ги изпълни с Любов и приемане, които вие толкова отчаяно желаете. И знайте, че няма нищо друго, което би Му донесло толкова много радост.
С толкова много любов, Саул. 
Превод:CAP
http://johnsmallman.wordpress.com/2012/04/18/an-enormous-change-in-perception/

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS