ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Monday, April 23, 2012

22.04.2012

Вие сте чудото – децата на Бог
 
22 април, 2012 от Джон Смалман
Чакането на момента на събуждане е трудно за вас, защото ви се струва, че чакате твърде дълго – и наистина е така – и все още се налага да чакате. Това е едновременно разочарование, но и предизвикателство за вас, а онези от духовните светове правят всичко възможно, за да ви вдъхновяват и помагат в последните мигове преди голямото събитие да се случи, а то със сигурност ще се случи.
Като издигате Светлината високо вие правите това триумфално събитие възможно. Без вас, то не би могло да се случи! Очевидно е, че Божията Воля, както и Неговата любяща подкрепа са изключително необходими, за постигането на това събитие, но то не може да достигне до вас, докато стоите безучастни. Без намерението и желанието на всяко същество, то няма да се състои. Това, което вие, носителите на Светлината правите, е наистина поразително, тъй като вие бързо освобождавате старите конфронтационни и осъдителни нагласи, носени от векове, позволявайки по този начин на Божествената енергия на Божията любов да ви обгради и след това да бъде канализирана чрез вас към всички онези, които все още са неосъзнати и дълбоко заспали.
Да се събудите в Реалността е Божествената съдба на човечеството, и вие правите това да се случи. През времето, което това се случва, се пазете, тъй като това, което правите е изключително важно за процеса, който се разгръща навсякъде около вас. Свържете се с други хора, които, подобно на вас, са силно ангажирани в тази благородна и трудна задача, било то на физическо ниво, по телефона или чрез световната комуникационна система, която позволява на толкова много възвисена информация и новини да бъдат широко обнародвани. Правейки това, вие ще се „запознаете” с още много, поели подобни пътища и в същото време вие ще ги вдъхновите. Взаимната ви подкрепа помежду ви е от огромно значение и за мобилизиране на вътрешния потенциал; тя усилва вътрешната ви вяра в познанието, което носите и въпреки всичките ви тревоги и съмнения, вие ще можете да преживеете всичко, което прецизно е планирано по божията воля. В крайна сметка, как може да не е по Неговата воля? Взаимната подкрепа неимоверно засилва и силата на енергията, която всички вие изразходвате в процеса на жътва на Божествената реколта.
Вие няма как да не постигнете свещената си съдба, защото тя е вашата причина вие да сте на Земята. На вас, показващите пътя, лечителите и утешителите, без значение кои сте, дори и да не го осъзнавате непрекъснато ви се помага чрез Божествена намеса, тъй като вие притежавате Светлината и поради това сте подготвяни да се събудите от дълбоката дрямка, в която сте били обвити. Вие сте чудото – деца на Бог, които сте запалени ентусиазма, което Неговата Воля вдъхновява и който вие непрекъснато споделяте с Него, защото този ентусиазъм е и ваш.
Да, понякога ви изглежда, че сте сами, особено когато се борите със съмненията и тревогите си, когато светът около вас привидно остава непроменен и незаинтересован по пътя си към очевидно неизбежната саможертва. Но, както вие добре знаете, всичко това е на път да се промени безвъзвратно. Така че, когато чуете за нови скърби и страдания, напомнете си това и се фокусирайте върху чувството Любов, което ви заобикаля и непрекъснато ви се предлага от Бог.
Настъпиха времена на преход, трансформация и чудеса, които в най-скоро време ще ви бъдат разкрити и това ще ви изпълни с радост, тъй като всички ваши надежди ще се изпълнят по великолепен начин. Не се поддавайте на чувството за индивидуална безпомощност, която вие често виждате около себе си, защото вие не сте безпомощни. Вие сте трансформатори в процеса на разтваряне на илюзията и довеждането на брилянтна Светлина в Света. Това е Божията Воля, и тя е необратима!
Вашият любящ брат Иисус
Превод :CAP

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS