ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Thursday, April 26, 2012

25.04.2012г.

Голяма радост и щастие очакват човечеството 
 

Прогресът на човечеството по пътят на пробуждането сега се ускорява непрекъснато защото повече от всякога Притежатели на Светлината се освобождават от старите нагласи които са ‘’ с отдавна изтекъл срок на госност.’’  Вместо това те приемат Любовта, която ги обкражава, с намерението да поддържат себе си съсредоточени върху божественната енергийна област по всяко време,  и да споделят Любовта, която тя дарява безразборно с всички на планетата.   Резултатът е, че Светлината, излъчваща се от тях блести все по - силно, и силата която дарява, продължително се засилва и тече към света да донесе промените, които ще разрешат и окуражат всички да се движат напред към величествения момент на пробуждане.

Докато сте все по – близо до това величествено събитие, енергията ви ще продължи да се засилва, и изискваните промени, които вие карате да се случват навсякъде по света, ще се случат със страхотна скорост. Вече мнозина на Земята са осведомени, че нещо с огромна значимост ще се случи скоро, и докато те са може би някак загрижени или притеснени, също изпитват чувството, че това ще е за добро. Това е първият знак за разпознаване на много от тяхното дълбоко знание че има божествен план, и че той ще бъде осъществен за вечната полза на всички.  Носи се чувство за силна надежда във въздуха, и е напълно оправдано – Божията воля ще бъде осъществена.

Пътят, който сте следвали толкова дълго, явно толкова бавно, и с толкова много неуспехи, ви води неизбежно обратно у дома. Вашето колективно намерение винаги е било да се пробудите от илюзията, защото вие сте я създали, за да играете в нея за момент. Но естественно един от елементите в нея е време, и то ви изглежда вечно, особено когато сте изпълнени с страх, тревоги, или страдате. Но като се отворите към божественната енергийна област, която ви обгръща постоянно и започнете да чувствате Любовта, която ви предоставя, чувство на сигурност настъпва във вашето съзнание, със знанието  че божествата са се погрижили за всичко, давайки ви увереност че славният резултат, който Бог ви е обещал е абсолютно сигурен и неизбежен. Докато сигурността ви расте, това става и с потока на божественна енергия, който тече през всеки един от вас, обединявайки ви в едно в божественния Поток от Любов, който е неудържим и всеобхватен.

Голяма радост и щастие очакват човечеството. Да се събуди от илюзията в божествената Реалност – която е всичко, което съществува, и е безкрайна и безгранична – това е преживяване, което е напълно отвъд вашето разбиране в настоящият момент. Чудо, изумление, и ободряване скоро ще ви завладеят, докато илюзията избледнява в нищото, от което сте избрали да я сътворите и вие се появявате в блестящата трептяща Светлина на божественото Присъствие. Славата на този момент ще надмине всичко, на което сте се надявали преди, за което сте мечтали, сте си представяли дори и в най – градивните си моменти. Останете на тази вълна, носете Светлината високо да е видна за всички, и влезте в центъра на сърцето си, да почувствате Любовта, която протича през вас изобилно, докато моментът на пробуждането ви идва все по – близо.

С толкова много любов, Саул.

Превод :R&R

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS