ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Monday, April 30, 2012

29.04.0212г.

Когато нещо неприятно се прокрадне в съзнанието ви, оставете го да плава
 
Прииждащото събитие към което вие – човечеството – сте прогресирали толкова дълго, с бързи стъпки напред и назад, сега идва по – близо от всякога. Да, всичко върви по план, и вашето пробуждане ще се случи според божествения план, чрез вашата будна помощ и съгласие. Каквито и съмнения да храните относно това (пробуждане) то те са напълно безпочвени. Освободете ги, и обърнете вниманието си върху това, което наистина искате да се случи, осъществете го. Това е вашата задача, подкрепени от всички нас в Духовните Царства, които постоянно ви предлагаме съвети ( но само търсени) и поощрение.

Многото еони (вечности) в илюзията, която сами сте сътворили, за да играете собственните си игри, са ви накарали да се заслепите с твърда черупка за защита от атаки, които винаги са били продължителен аспект в околната среда. Това, с което сте най – заети в момента, е омекването и премахването на тази обвивка, за да можете напълно да контактувате с божественната област на Любовта която ви обкръжава постоянно и която чака да ви държи в любящи прегръдки.
За да омекотите тази черупка, и да сте способни да я напуснете, вие трябва да се отнесете към всички тези нелюбящи (срещу Любовта) проблеми и отношения като ги влеете в съзнанието си, понякога с много обезпокоителени ефекти. Да се пробудите, е да се събудите в божественно Присъствие, където всичко е Любов. Всяко нелюбяшо нещо, не би могло да навлезе защото блясакът на божественната Светлина напълно превзема и плаши всичко що е нелюбящо и пълно с омраза. Какъвто и страх да имате че ще бъдете съдени от божествата, обърнете се към  дълбокото ви вътрешно съзнание за това.

Вие знаете че ако се опитате да навлезете в присъствието на Бог без Любов в сърцето, то това би бил безсмислен стремеж. За да навлезете в Божественното присъствие вие трябва да желаете това с цялото  си сърце, но ако все още таите омразни помисли или отношения, то тогава вие не желаете каквото и да е добро с цялото си сърце, и за това каквото и да се стремите да направите то би било безсмислено.

Вие сте свикнали да възспирате част от сърцето си, когато обичате някого, в случай че ви предадат или наранят, до такава степен че вече ви е трудно да се освободите от тези не-любящи елементи които вярвате, че толкова дълго за ви защитавали и пазили . И точно тези постоянни не-любящи аспекти все още задържат сърцата ви да ги разпознаят  и освободят от  тях, за да можете да изпълните своето велико пробуждане. Следователно, мнозина се чувстват обезспокоени и разсеяни когато черти от характера им, които са били погребани за дълго време, изплуват на повърхността на съзнанието им за да се освободят.

Запомнете, на вас постоянно ви се предлага огромната помощ от тези в Духовните нива, за да можете плавно и ефектно да разрешите тези пробллеми, и няма начин да се провалите в това. Но все пак това би било доста некомфортно за вас. Когато нещо шокиращо или смущаващо се вмъкне в съзнанието ви просто го оставете да плава. Не се опитвайте да го спрете или блокирате – не е нужно да предприемате нещо. То няма да продължи, и когато премине ще се чувствате по – живи, по – сигурни и по – уверени в себе си. Това, което би се случило, е че тази напрегната енергия, която бихте използвали, за да блокирате тези мисли, или да се скриете от тях, сега се използва за ваша полза да и се наслаждавате, резултатът се явява в липсата на стреса и неправилното му използване , тази липса би ви направила по - ведри.
Всъщност пътят ви към пробуждане е станъл много по – къс; най – трудното е зад вас, и докато се освобождавате от това, което ви пречи, и разрешавате на сърцата си да се отворят напълно, вашата вяра в божественният резултат, който е планиран от момента на явната раздяла, ще продължи да се усилва и напряга, докато разберете в съзнанието си че Божията Воля и вашата са осигурени.

С толкова много любов, Саул. 

Превод : R&R
От блога на Джон Смалман

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS