ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Sunday, April 29, 2012

29.04.2012г.

Вие ще намерите себе си, потопени в чудото, което вие наистина сте
29 април, 2012 от Джон Смолман
Човечеството е на път да се събуди, както е замислено в божествен план. Така че отворете сърцата си, за да получите любовта, която постоянно ви се предлага, за да излезете от състоянието на дълбок сън. Вие искате да знаете, вие знаете, че животът ви е много по-истински и жив, и изпълнен с живот много повече отколкото вие понастоящем имате възможност да изживеете, но още се усещат чувства като тревожност или дори страх, че ако продължавате напред това състояние ще бъде осъдено и вероятно определено като поведение, в което вие сте изпаднали временно. Но това никога няма да се случи.
Вашето сегашно състояние е илюзорно! Много мъдреци и светци многократно са ви давали съвети по този въпрос, а именно да не се колебаете и съмнявате в себе си, и да не се придържате към вярвания, които ще се опитат да ви убедят, че сте грешници и аутсайдери, недостойни за Божията безусловна Любов. Вие винаги сте били обичани, защото сте деца на Бога, създадени от него като перфектни същества, които трябва да живеят във вечна радост. Това е Неговата Воля.
Нека си представим, че всяко състояние по-различно от вечното хармонично единство с Него може да бъде ваша съдба, което само по себе си е възможно, но като цяло няма никакъв смисъл. Вие всички сте безкрайно стойностни, безценни бижута в небесата и без който и да е от вас Цялото не би било пълно. И всичко, което е от Бога, Който е Всичко, което Е, не би могло някога да бъде непълно.
Вашата съдба е да се събудите, и така ще стане. Освободете страховете си, съмненията си, тревогите си, които предполагат, че вие сте недостойни, защото те само ви объркват и безпокоят. За божествено потвърждение на всичко това се обърнете към сърцата си, към центъра на вашето същество, и се попитайте дали сте достойни за Божията Любов и вашият отговор ще е „ДА”! Друг отговор не е възможен, защото когато задавате този въпрос, самият Господ ви отговаря!
Това послание е да ви потвърди, че вие сте неделимо и вечно цяло заедно с Бог, вашия Създател и любящ баща, който няма нищо освен безгранична Безусловна Любов, която предлага на всички и на всяка част от Неговото творение. Никой не е и никога няма да бъде изключен от това божествено и обхващащо всичко състояние. Каквито и страхове да изпитвате, те са неоправдани. Нека си отидат, защото те не ви служат, и позволете на любовта, която ви заобикаля от всякъде и винаги, да я усетите.  
Когато се събудите, тази несигурност, съмнения и чувства, че по никакъв начин сте недостойни, които се разгръщат с невероятен ентусиазъм в продължение на еони, прекарани в илюзията, ще си отидат и вие ще откриете себе си изпълнени и потопени в чудото на това кои в действителност сте вие: божествени същества с безкрайна стойност, чувствайки се на сигурно място и в постоянно състояние на екстаз един с друг и с Бог. Вие няма да имате никакви спомени за конфликти, предателства или страдания, които да помрачават блясъка на вашето събудено състояние. Няма да има нищо, което ще може да помрачи божествената хармония, която е небесната ви съдба.
Ваш любящ брат Иисус

Превод: САР
 http://johnsmallman2.wordpress.com/2012/04/29/you-will-find-yourselves-steeped-in-the-wonder-of-who-you-truly-are/

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS