ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Sunday, April 8, 2012

8.04.2012

Бъдете подготвени за случването на могъщи променящи живота събития – 8 април 2012

Намерението на Небето за човечеството ви води всички вас към този изключително щастлив случай, който носи със себе си радост, щастие, мир и проспериращо изобилие за всички; а това събитие е, разбира се, вашето събуждане в естественото ви състояние на пълно съзнание. Този момент наближава бързо и няма да бъде забавян, въпреки че изглежда, че много хора все още не са готови да освободят негативните и осъдителни нагласи, чрез приемането  и поддържането на които се лишават от  приемането на  безусловната божествена Любов, която постоянно им се предлага.

Въпреки това, вие носители на светлината гарантирате чрез любящата си решимост да изпълните Божията Воля, че необходимата осъзнатост за безумието на тези нагласи ще изгрее над огромното мнозинство. Приливна вълна на облекчение ще премине през човечеството, тъй като то най-сетне прегръща неопровержимата истина, че Любовта нежно, но неизбежно побеждава и заменя всичко, което е против нея. Осъзнавайки, че съпротивата е безсмислена и че тя предлага само повече болка и страдание, огромното мнозинство от човечеството ще се предаде радостно в любящите ръце на Бог.

И когато го направят, ще е момент на върховна слава и нищо не може да се сравни с това, което всъщност ще преживеете, ще е подобно на ефекта, който може би изпитвате, ако сте преместени мигновено от дълбините на тъмна въглищна мина в брилянтната обедна светлина на тропически плаж. И тогава зашеметяване и удивително усещане за чудо ще изчисти от умовете ви последните няколко останки от мъглата на съмнението и объркването, в което изглежда сте били въвлечени толкова дълго време.

Скоростта, с която наближавате това великолепно събитие, се ускорява, тъй като божествената прегръдка, божественото поле от Любов, обгръщащо планетата и всичко на нея, се засилва и укрепва. Няма измъкване за вас от Божията Любов! И няма измъкване от безкрайния екстаз, в който Тя ще ви обгърне!

Бъдете готови за случването на могъщи променящи живота събития за вас, тъй като се пробуждате най–сетне за Реалността, защото тя ще ви осигури всичко, от което се нуждаете за спокоен и щастлив живот в най-величествена и вдъхновяваща среда. Всички ваши творчески таланти и способности ще разцъфтят, когато започнете да изразявате себе си напълно и в пълна увереност в която и да е област, която резонира с вас. И в тази област с всичките удивителни възможности, която предлага, вие ще се намерите заобиколени от много любящи спътници с подобни таланти и интереси, с които можете да работите в синхрон и хармония, за да произвеждате ослепително красиви творения за радост на всички.

След като се събудихте, никога отново не ще се сблъскате със самота и с цялото нещастие, което върви с неестественото спящо състояние, в което бяхте; въпреки че когато имате настроение за това, без проблем ще намерите място за вдъхновение, в което да сте сами – в любов, мир и общение със Себе си и Бог. Реалността е място на божествена наслада, където вие можете да използвате в пълна степен всички творчески дарби, с които Бог ви надари, абсолютно сигурни в знанието, че всичко, което мислите, казвате или правите, е най-красивото творение на безкрайно любящо намерение, което вие ентусиазирано ще споделите с Бог и с всички ваши братя и сестри. А техният ентусиазъм за каквото и да изберете вие да създадете, ще е равен на вашия, както и вашия ентусиазъм за каквото и да изберат те да създадат.

Наистина, в момента вие не можете да имате най-малка представа за чудесата, които чакат, за да се разгърнат пред вас. Предвиждайте вашето пробуждане с вълнение и увереност, защото каквото Бог е обещал, ще го направи и никой няма да бъде разочарован. Защото в Бога не съществува възможност за разочарование.

С толкова много любов, Саул

Чрез Джон Смалман
Превод : Tauno
No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS