ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Sunday, May 13, 2012

13 май 2012 г.


 
Разкритията, които вие осъществявате имат огромна власт

13 май 2012 г.


Пробуждането на човечеството протича с бързи темпове. Всичко е точно така, както трябва да бъде, тъй като все повече и повече от вас започват да осъзнават, че огромните промени в начина ви на живот и житейския ви опит съвсем скоро ще станат реалност. Първите признаци за това вече са видими и са ви съобщени, главно в алтернативните и независимите медии, но има също така и кратки откъси, които се срещат в основните новини. Следете за тях, тъй като докладите от тази източници могат да ви дадат това, което вие бихте нарекли веществени доказателства, а именно че големите промени са в ход - най-сетне традиционните медии започват да излъчват някои от истините, и това само по себе вдъхновява.

Очакването на събитието за промяна на съзнанието продължава да носи напрежение за много от вас, които са били проводници за Светлината и откровенията в продължение на толкова дълго време и са правили това с такова силно желание и нетърпение. Това е една от вашите причини, за да съществувате на Земята по това време, и вие знаехте, когато бяхте избрани да направите това, че няма да е лесно, и също така знаехте, че ще ви бъдат предоставени огромни възможности за оказване на помощ, които да ви помогнат да постигнете вашите цели и да ви съдействат за пробуждането на цялото човечество. Често си напомняйте, както и визуализирате, че сте провеждали и сте правили редовен контакт с други хора, вървящи по сходни пътеки, защото когато се асоциирате с някой, който също носи това откровение, това ви дава допълнителна сила и увереност.

Това откровение е с огромна власт, а вие го въвеждате в битието, за да замените илюзията, в която сте били скрити в продължение на толкова дълго време. Неговото пристигане е от огромно значение, тъй като то ще финализира освобождаването от оковите, които са ви обвързвали толкова здраво към нереалността и страданието. То ще позволи да откриете и да се радвате на това, което наистина сте, кои сте били в действителност, и да се насладите на връщането ви до вашето естествено божествено състояние. Всички на планетата са определени да вземат участие в това изумително ново откровение, което ще вдъхнови и възвиси човечеството да излезе от сънното си състояние и да навлезе в нивата на хармоничното сътрудничество, което позволява отменянето и поправянето на щетите, които са били нанесени на планетата ви и на толкова много от нейните жители.

Когато се пробудите, на вас ще ви бъде предложена безпределна помощ по отношение на изпълнението на задачата ви от онези, които са ви наблюдавали в продължение на еони, а именно да почистите и подновите планетата, и те ще ви предложат фантастични технологии, които далеч ще надхвърлят всички ваши предположения и фантазии, и тези технологии ще направят задачата ви относно възстановяването на планетата много по-бърза, ефективна и лесна. И разбира се, те ще ви предоставят или демонстрират нови начини за достъп до енергията, от която се нуждаете, за да извършите всички основни действия, без съпътстващи щети и замърсяване, което в момента е като че ли неизбежно при сегашното наличие на толкова много промишлени системи.

Замърсяването и токсичните отпадъци не са неизбежни странични ефекти на индустрията! Това, което е настъпило на Земята под вашето стопанисване е пълно незачитане на отговорностите от страна на всички живеещи на Земята. Вие сте задействали система на груби нарушения, грабежи и унищожаване, а когато всички ресурси са вече изтръгнати от Земята, вие просто се премествате на друго място. Нищо чудно, че Земята е в такова критично състояние.

Това ще се промени. Вие сте вече на прага, най-накрая готови да поеме отговорностите, за да заживеете мирно, изобилно, и с радост на Земята, на което имате пълно право. И когато компетентно подпомагани от тези, които са дошли да ви помогнат, вие направите това, ще откриете, че това не е неблагодарна задача или черна работа, нито пък загуба на време, а изключително-креативни и вдъхновяващи преживявания, които ще ви донесат прекомерно удовлетворение.

Да, много от вас в продължение на дълъг период от време са изключително притеснени за разграбването на вашата красива планета, и въпреки това, както изглежда, сте успели да направите твърде малко за нея. Все пак, вашите редица действия за извеждане на това знание на открито ще са най-ефективни при постигането на промени в нагласите на хората, както и придобиването на съзнание относно огромната нужда от промяна в промишлените ви практики. И тази огромна промяна в съзнанието е част от процеса на пробуждане, на който сте подложени.

Да живеете в мир, радост и хармония е вашето желание и е ваша мечта от векове, а сега сте на прага на създаването и. Вие никога не сте били сами, нито като човешка раса на планетата Земя, нито като индивиди. Но това не е очевидно за вас, тъй като вие сами се погребахте в конфликти, несъгласие, объркване, и понякога дори в общо отчаяние, играейки негативните игри на печелене и губене в илюзията, която за вас е толкова реална.

Въпреки това, онези от другите светове - т.е. съзнанията извън илюзията - са с вас постоянно, като са ви предлагали неограничена подкрепа и любов, но тъй като сте напълно ангажирани в игрите, с които илюзията непрекъснато ви отвлича вниманието, изключително трудно е за вас да бъдете наясно с нещо по-различно от това, освен как да оцелеете в тази все по-застрашаваща околна среда. На вас, разбира се, не ви се струва, че сте ангажирани с играенето на игри, тъй като вашата среда ви изглежда напълно реална и абсолютно заслужена, но в действителност тя изисква пълното ви внимание, за да можете да си гарантирате оцеляването в нея.

Сега, обаче, пълното безумие на сегашното ви състояние на съществуване си пробива път във вашето съзнание и настоява за вашето потвърждение от него. Това е шок и облекчение за много хора, които са имали толкова силна и неподатлива вяра в илюзията, и всички придружаващи я грешни интерпретации, в които сте били накарани да повярвате, че са реалност. Това наистина е била голяма игра, която вие сте играли с невероятна концентрация, която в крайна сметка е достигнала до своя край.

Тревогата, страха, несигурността, и страданието, които сте преживявали ще си отидат категорично, тъй като се пробуждате в истинското си състояние на единство с Бог и на Неговото божествено творение, а себе си ще признаете отново като божествени същества, безкрайно обичани и безкрайно ценни. Когато това се случи, вие ще откриете себе си още веднъж в Реалността - вашият вечен дом – състояние, което е по-истинско от всичко, което някога може да сте си представяли, докато бяхте изключени, печални, страхливи, и ефективно погребани във Вашата Илюзия. Вие сте на път да се откажете от вярата си в нея, да я оставите настрана и да и позволите да се разтвори в нищото, от което сте я създали.

Моментът за вечна радост е почти пред вас, така че задръжте вашата светлина високо, споделяйте я безрезервно с всички, и знайте, че моментът на вашето пробуждане наближава.

Вашият любящ брат, Исус.

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS