ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Thursday, May 17, 2012

16.05.2012 г.

Когато се събудите, телата ви ще бъдат "включени в електрическата мрежа" по всяко време


05/16/2012 от Джон Smallman
Вълнението сред работниците на Светлината по цялата планета нараства, защото те могат да почувстват духовните енергии, тъй като моментът за активизиране на вашето пробуждане все повече наближава. Това наистина е много вълнуващо време, тъй като последователността на събитията, водещи до този велик момент продължават да допринасят за огромните промени, които са били планирани отдавна.
Човечеството най-категорично излиза от съня си, тъй като пробуждането му се приближава стабилно и неизбежно. Сънят е време, през което вашите тела се зареждат, докато вие реално  се занимавате с други въпроси от голямо значение извън времето. Това са въпроси, до които вие не можете да имат достъп в човешкото си будно състояние, което в действителност е състояние на сън, нереално, несъществуващо, но в което вие влагате огромно количество енергия, които изтощават телата ви и поради което след това се налага те да бъдат възстановени, докато телата ви спят.
Когато се събудите, телата ви ще бъдат ефективно, " включени в мрежата" по всяко време, така че сънят, който сега преживявате, вече няма да ви е необходим. Умората и отпадналостта вече няма да ви засягат, защото "батериите" ви винаги ще бъдат напълно заредени от система, която е неподатлива на повреди или прекъсвания – това е системата на Божествената енергия, Безграничната и Безусловната Любов на Бог към всяко едно Негово творение.

Постоянната връзка с нивата на Божествената любов е вашето естествено състояние, и в него вие сте всемогъщи същества, създавайки заедно с Бог, за радост и полза на всички, които разбира се са Едно. Да се ​​събудите означава да се върнете в това състояние, което никога не сте напускали, но временно сте забравили. За да забравите, бяха изискани извънредни и постоянни потоци енергия, които ви бяха осигурявани на колективно ниво, за да ви се позволи да останете в това състояние на ужасна амнезия, където самото оцеляване е изключително трудна и предизвикателна задача за вас. Вашите конфликти и несъвместимост са в резултат на тази среда на масова амнезия, която вие изградихте и която ви постави едни срещу други, често в смъртен бой, защото ви се струваше, че всеки един от вас е напълно независима и отделна единица която трябва постоянно да се бори за правата си и живота си.

Много от вас сега осъзнават, че това не е така и променят безполезните, но мощни убеждения, които от еони са подсилвали илюзията и зад всичко, което тя стои. Това е реализация от голямо значение за вас, защото ви дава възможност да промените вашите възприятия, които след това ще ви покажат как илюзията е повлияла на всяка мисъл, дума и действие, които сте имали в нея.

Тази реализация ще ви покаже тяхното несъответствие, съгласно което да успеете да промените своите вярвания и становища стъпка по стъпка, за да се справите с непрекъснато променящите се ситуации, в които илюзията ви представя: "Ти си мой приятел и аз мога да ти се доверя. . . Не, ти си моят враг и аз трябва да те атакувам. . . Аз съм объркана и не знам какво да правя. . . Защо съм толкова обсебен от болката и страданието? . . Няма решение на моите непреодолими проблеми. . . Няма Бог! . . Борбата и победата е единственият начин да се гарантира оцеляването ви в този негостоприемен свят, и аз не трябва да се доверявам на никого. "

Тя е от този нереална и уплашена среда, която вие трябва да събудите, и сладостта на това пробуждане ще бъде поразителна и съживителна, тъй като вие самите ще откриете безкрайна енергия и безкраен ентусиазъм, за да проучите и да се насладите на чудото на битието - да бъдете себе си и напълно освободени от ограничения, страхове или тревоги от всякакъв вид. И около вас ще има още безброй други същности в Реалността, които също ще вълнуват. Съвсем скоро ви очаква безгранична радост.

С толкова много любов, Саул.

Превод :САР 

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS