ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Sunday, May 20, 2012

20.05.2012г.

В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ЕОНИ СТЕ ЖИВЕЛИ В СТРАХ ЕДНИ ОТ ДРУГИ
Във висшите измерения ние ви наблюдаваме с удоволствие как все повече се приближавате до момента на вашето най-невероятно пробуждане. Скоростта на неговото приближаване е доста учудваща, тъй като вие продължавате да се отказвате да осъждате, порицавате, да изпитвате самодоволство и егоцентризъм, и все повече се подготвяте да бъдете същности само от Любов, заедно с нейните всички божествени проявления, които носят хармония и радост във всяка ситуация. 

Тъй както лятото в северното полукълбо напредва във величественото си плодородие, така и човечеството все повече осъзнава собствената си духовна плодовитост, която съвсем скоро ще разцъфти в най-невероятното и мечтано проявление на безусловната любов към неговите тъй много разнообразни и завладяващи култури. Това е хармония, която никога преди това не се е проявявала на вашата планета, и която е на път да ви обгърне всички вас като ви научи да се приемате един друг без резерви и без осъждания от какъвто и да е вид.

Реалността от вашето единение и следствието от него – вашата обвързаност, стават за вас все по-очевидни, а това ви позволява да възприемате с благодарност божествените аспекти на любовта, която ви заобикаля, и да се освободите от недоверието и подозрителността, с които гледахте на другите толкова дълго време. Няма от какво да се страхувате едни от други!

 До сега, в продължение на еони сте живели в страх едни от други, понякога екстремен страх, воювали сте един срещу друг с мисли, думи, предателство и оръжие, в отчаяни и неуспешни опити да запазите сигурността си. Но от какво и от кой искахте да сте в безопасност? Вие всички сте едно, така че всичко това е едно странно поведение, което е насочено единствено срещу вас самите. Никой няма да е победител, а всички ще страдат. 

Най-накрая това стана очевидно за онези, които са готови да отворят очите си и да прогледнат. А онези, които най-ревностно говореха за безумието на този начин на живот, сега показват пътя на приемането, толерантността, разбирането и любовта, и показват как те действат.
Все още има много хора, които на този етап не могат или няма да видят причината и смисълът на живота, но в сърцата им се прокрадва копнеж. Това е копнежът за любовта и той е бил с тях от момента на разделението, тъй като именно в този момент любовта е била загубена за тях, тъй като те са се преместили в състоянието на илюзията, за да играят собствените си игри. Те са взели решение да разберат как би изглеждал животът без прегръдката на Божествената Любов и така те са се скрили от нея. Това създаде изключителен шок, защото Божията Любов е безсмъртна и вечно жива, а в илюзията тя означава смърт! Нещо, което в реалността беше невъзможно да се представи в тяхното ново състояние на амнезия е широко разпространено възприятие. То е навсякъде, заплашващо да ги погълне в своето небитие. Това беше наистина ужасно. 

Терорът води до терор, а вие толкова много се ужасихте от безумната среда, която изградихте, че се опитахте да се почувствате сигурни и да се съхраните като тероризирахте другите. Но това не даде резултати, защото се нахвърляхте едни срещу други в един порочен кръг в отчаяни опити да останете живи, докато убивате онези, които смятахте за ваша заплаха. Винаги се намираха врагове, от които се чувствахте застрашени, които се опитваха да ви вземат всичко онова, което бе ценно за вас – вашия живот, любимите ви същества, вашите притежания, и така вие разработвахте защитни програми с надеждата да бъдете непобедими, но без успех. Откритията бяха следвани от други открития и всички следващи очевидно трябваше да бъдат по-силни и по-сигурни от предишните, и въпреки всичко бяха преодолявани. Войната, атаката и отбраната станаха единствения начин, по който беше възможно да се създаде чувство за сигурност, но те бяха сигурни само до тогава, докато не се появеше друго по-развито откритие. И днес все още вие продължавате да играете тези безумни игри и все още живеете в страх. 

Единственият изход е да се освободите от вашия страх и прегърнете враговете си, защото вие сте те и те са вие. Любовта ражда Любов. Страхът поражда страх. Вие най-накрая започнахте да осъзнавате това, и в резултат много от вас се съсредоточиха върху мирното и изпълнено с любов съжителство, въпреки провокациите, които трябва да преодоляват и откриха, че това дава резултат. 

Бог е Любов. Вие сте били създадени в Любов, тя е ваша природа, тъй като вие сте вечни създания, а Неговата природа е да споделя и да се разширява вечно, да обича безусловно и неизмерно. Вие сте наясно с това, и това показва, че моментът на вашето пробуждане действително приближава. 

С толкова много любов Саул.   

Превод:САР 

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS