ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Friday, May 4, 2012

2.05.2012г.

Мирът, хармонията и изобилието скоро ще се появят – без но-та, и-та и ако-та!


На мнозина от вас ви се струва, че сте чакали безкрайно дълго своето пробуждане, и това е главно, защото ви се струва, че времето минава бавно, когато живеете в непрекъснато очакване на дадено събитие, което знаете, че ще ви донесе поразително щастие, подобно щастие не е било изпитвано никога преди на Земята. И очакванията ви са абсолютно логични. Няма да има разочарования, защото това което Бог дарява винаги е над очакванията ни! И Той ще ни избави.

Обещан ви е Нов Свят, в който мир, щастие, хармония и изобилие са вечно насъщи за всички, и това ще се случи скоро – без без но-та, и-та и ако-та! И  когато това се случи, сърцата ви ще са вечно пълни с радост. Радост - толкова силна, че е напълно извън способността ви да си я  представите; трябва да бъде преживяна, както със сигурност ще бъде.

Това са Добрите Новини, и докато може би не са нови новини, защото винаги сте знаели, че това време ще дойде, то е вечно, безкрайно и непрекъснато. Това, което чакате, почти се е скучило, и знаци на тези велики промени, които ще известят, този момент се появяват по целия свят.

Само тези, които желаят да не забелязват, са неспособни да усетят въздуха, изпълнен с вълнение и очакване, който ви обгръща всички. И свободната воля им разрешава да се вкопчат в това незнание. Ненужно е да се каже, но мнозина от тези, които не забелязват, започват да се чудят дали има някакъв смисъл да продължат да се придържат към това състояние на инатлива непреклонност, което им носи само продължителни и непреодолими проблеми навсякъде по света заради човешката неспособност да работят заедно за доброто на всички. Те все пак имат вътрешно чувство че трябва да има по – добър начин.

Те знят, защото всички на Земята знаят – дори и това знание да е погребано под значително количство останки в момента – този живот е предназначен да бъде безкрайно преживяване на радост. Въпреки това, заради нещастните условия, които илюзията предлага, и болката и страданието, които предлага постоянно на всички, които изберат да фокусират енергията си в тези аспекти от нея, за тях е много трудно да отвърнат позитивно на надеждата, която започна да се сипе в съзнанието им. Те гледат историята, собственната си или световната, и са много обезсърчени, защото им се струва, че тя непрекъснато се повтаря.

Заради работата, която Носителите на Светлина вършат – променянето на отношението си като пуснат всичко, което е не любящо, и приемат милостта, одобрението и прошката към всички – областта на божественната енергия, обгръщаща планетата, засилва и инфилтрира индивидуалните области на енергия на всички на Земята по това време, и пробужда в тях надеждата и вярата, които са лежали там толкова дълго скрити и непризнати.

Любящата духовна помощ, която тече към Земята в този момент в еволюцията ви, постоянно се усивла, за да се увери, че всеки е получил своят божествен ‘‘будилников звън‘‘ . Да не се пробудиш е съзнателно решениеда не чуеш , да не слушаш и да не си наясно, това трябва да бъде прието от всеки, който все още е ненаясно с човешката разгръщаща се еволюция. Въпреки това, областта на божественната енергия не ще се увеличи в опитите си да ги убеди, че са силно обичани и че тяхното пробуждане ще им донесе невиждана радост. Неизбежно е, че накрая , когато страданието им стане непоносимо и те изберат да предадат своята воля на Господната, те ще приемат божественното предложение, което е винаги в сила и никога не ще бъде оттеглено, и тогава те ше бъдат любящо привързани към прегръдката на Господ Бог.  
Ако любимите ви хора  не искат или са решили настоятелно да не позволяват на себе си да се отворят към радостните енергии, които текат към планетата, просто тихо им изпратете любов и приемане, и знайте, че щом са готови – и готовността им е неизбежна, евентуално – те също ще се пробудят. Никой не ще бъде забравен, затова не се притеснявайте за тях.  Божественната съдба има планиран най – чудесния резултат за всеки един от вас без изключения. Вечен екстаз и безкрайно щастие са осигурени за всички.

С толкова много Любов, Саул. 

Превод: R&R

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS