ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Wednesday, May 23, 2012

23.05.2012г.

Емоциите, върху които вие всички изглежда, че нямате контрол, ви връхлитат
05/23/2012 от Джон SmallmanМоментът на събуждането на човечеството се приближава все повече и вие всички се раздвоявате между " заблужденията " или "спорните въпроси", които са били заровени в подсъзнанието ви дълго време. Възможно е да изпаднете в голям шок, когато нещо, което сте разглеждали преди години и за което вие смятате, че вече сте намерили решение, отново изникне. Не се тревожете; егото е майстор на дегизировката и измамата, и за да защити себе си, то крие от вас страховете и съмненията, които съответно са адресирани към вас, но те ще разхлабят влиянието си върху вас. То иска да запази контрола над вас и реагира емоционално, когато вашите бутони бъдат натиснати, като по този начин то се опитва да ви убеди, че сте се справили с нещо, с което ако не бяхте, бихте били в по-голямо състояние да отслабите влиянието му, но така вие само го заравяте дълбоко в непознатите области на вашето  подсъзнание,  където тези отпадъци ще тлеят, докато вашето его изисква вашето внимание, насърчавайки ви да ги намерите и да ги освободите.


Част от причината да бъдете хора е да се справите с уроците, които илюзията ви предлага да научите. Никой на Земята не е без " заблуждения", без значение колко свят и божествен може да изглежда някой, и тези заблуждения ви пречат изцяло да усетите любовта, но за да се случи това и да се събудите, вие трябва да се справите с тях и да се освободите. По-рано това е било възможно да се прави спокойно, когато сте били задействани чрез ситуации или събития в живота ви, с които е трябвало да се справите и се е налагало да се освободите от въпросите, които са ви тревожили. Сега, обаче, усилията са насочени да освободите всички остатъчни натрупвания, скрити и привидно недостъпни, свързани с липсата на каквато и да е любов, осъждане, обвиняване, обективизиране, или не-приемане, тъй като тези неща продължават да акостират в илюзията.
 

За да се прояви процеса на събуждане трябва да се освободите от тези неща. Понякога ви се струва, че то няма нищо общо с вас, тъй като тя се издига в съзнанието ви внезапно и с интензивно въздействие. "Какво е това?", Вие се питате с учудване, тъй като размаха на емоциите, които ви връхлитат, ви обърква, и вие, както изглежда, не можете да контролирате тези емоции. Отпуснете се. Осъзнайте необходимостта да разберете какво се случва, и наблюдавайте как тези отпадъчни натрупвания излизат от умовете и телата ви. Не е нужно да правите нищо; в действителност, ако започнете да правите нещо, това просто ще отнеме повече време за преминаването им през вас по пътя им към разтваряне в нищото.
 

В общото ви колективно съзнание, което вие всички споделяте, съществуват огромен брой отпадъчни натрупвания, от които трябва да се освободите преди да настъпи вашето събуждане, и всеки един от вас е избрал да работи с някои от тях, за да се гарантира, че всички те ще се освободят своевременно, за да се даде възможност на събуждането да се случи. Това означава, че много от отпадъчните натрупвания и ситуациите, които се преживяват са от неопределен източник, поради което те изглеждат толкова странно и несвързани с вас. Те са само част от едно голямо осъзнаване, в което човечеството е въвлечено и което е позволило, за да може настоящия цикъл на Земята да приключи.
 

Новата Епоха ще бъде напълно нова, и така всички отпадъчни натрупвания, съмнения, конфликти и служба на себе си, които са все още актуални и заразяват илюзорната среда, в която се осъществява вашето съществуване, ще трябва да се разтварят в нищото, от което вие сте ги извели. Това осъзнаване и разтваряне протича с бързи темпове, защото всички сте се съгласили да изиграете съществена роля, а фактът, че в състоянието на силно ограниченото ви съзнанието на вас ви се струва, че всичко това няма смисъл, не е от значение.
 

Вие всички следвате пътищата към момента на събуждане, и ако това е вашето намерение да се събудите - и това е случаят с по-голямата част от човечеството - тогава нищо няма да ви попречи да го направите. Продължава да се ускорява скоростта на напредъка по тези пътеки, тъй като вие ставате все по-наясно с необходимостта да се освободите от всички нагласи и поведения, които изключват безусловната любов към всички същества, знаейки, и то без каквото и да е съмнение, че всички са божествени деца на Бога, безкрайно обичани от него, и че следователно те са едно с всеки един от вас. Не съществува разделение, и най-накрая това се осъзнава от вас, давайки ви възможност да предложите безусловна любов на всички. И това е ключът към вашето пробуждане.
 

С толкова много любов, Саул

Преводач :Сар 

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS