ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Sunday, May 27, 2012

27.05.2012г.

Невежеството е най-големият източник на страх, на планетата Земя


05/27/2012 от Джон Smallman

Божественият план за пробуждане започва де се осъществява – точно сега - както вие всички продължавате да освобождавате от нелюбещите нагласи и поведение. Достатъчно от вас правят това, за да тласнат човечеството напред към новата епоха, защото вие също така получавате и огромна помощ от много други любящи същности,  които са имали своите собствени борби, и които разбират това, през което преминавате и искат единствено да ви помогнат да достигнете своята божествена дестинация, както и те са направили. И така и ще бъде именно така, както много от нас в духовните измерения ви напомняме, защото то е неизбежно и предопределено.

Вие сте, както дълбоко в себе си отлично знаете, високо развити същности от светлина, точно както Бог ви е сътворил, и нищо не може да промени това, защото това, което Бог създава, е вечно и съвършено. Вашето пробуждане ще доведе до това знание, опитност на вашето пробудено съзнание, а вие никога повече няма да го загубите – тъй като вие ще изхвърлите всичко, което блокира това знание.

Като божествени същества вашето място е с Бога; не съществува нищо друго. Състоянията, които сте преживявали в продължение на толкова дълъг период и с такова страдание и объркване, са нереални, независимо от факта, че за вас те често изглеждат единствената реалност, която съществува. Това се дължи на факта, че избрахте да бъдете неосъзнати за каквото и да е, ако не може да бъде възприето от вашите телесните сетива. Сега вашата наука със закъснение признава, че само защото не сте в състояние да  виждате нещо, не означава, че то не съществува. Това допускане позволява много нови области на научни изследвания, които трябва да бъдат предприети, които изискват от вас да разширите съзнанието си и да следвате интуицията си, която след това ще се превърне в един още по-мощен инструмент, колкото повече го използвате.

Много от вас са имали променени състояния на съзнанието, които са били много по-реални за вас, отколкото вашето "нормално" подсъзнателно състояние, но вие сте били убедени, че то е нереално, въображаемо, или ще доведе до психоза, и следователно сте спрели да се стремите отново да го въведете. И разбира се войната срещу наркотиците допълнително е уплашила хората като им е внушено, че променените състояния са много вредни и психотични. Да, някои наистина сериозно са увредили на себе си чрез използването на различни упойващи вещества - предимно в отчаяни опити за облекчаване на страданието и болката на "нормалното" състояние.

Но това, което приемаме като "нормално" състояние на съзнанието, е далеч от нормалното. Това е състоянието, в което живеете в страх и безпокойство, постоянно чувство за необходимост от предприемане на всякакви предпазни мерки, за да се гарантира вашата безопасност. Това насърчава недоверие, несъгласие, конфликт, като по този начин се гарантира, че това, от което се страхувате, ще отмине. Въпреки това, разумните и интелигентни изследвания в променено състояние на съзнанието откриват,  в тези променени състояния може да бъде осигурено лечение за много болести, които морят човечеството. Колкото повече състоянието на съзнанието разширява знанията си и се увеличава, толкова повече страхът ви стихва - защото невежеството е най-големият източник на страх, на планетата Земя.

Божият план за вас е да придобиете пълното си съзнание. В това състояние нищо няма да е скрито от вас, така че няма от какво да се страхуваме. И точно това е същността на събуждането. Когато физическото ви тяло спи, то е в безсъзнание, неосъзнато, то не знае нищо, и поради тази причина понякога бива въвлечено в най-ужасните кошмари, които са убедително реални и които често стават причина да се събудите в ужас. На спящият може да са му необходими няколко секунди, за да осъзнае, че е буден и е в в пълна безопастност. Но паметта често връща спомена за това преживяване и той не е склонен да се върне да спи. Страхът нанася удар в сърцето на невежеството, и знанието е единственото средство за защита.

Когато се събудите, ще притежавате безкрайно знание, с което ще ви донесе безкраен мир и безкрайна радост, защото тогава ще бъдете наясно с безкрайните възможности за вас, че ще ви окуражи да упражнява вашите уникални индивидуални творчески талант постигането на вашето удоволствие. И тъй като всички са едно, всеки един от вас ще се радва и напълно ще се наслаждава на творенията на всички останали. Невероятни  и безкрайни творчески възможности очакват всички вас в хармонична среда, в която сте на път да се събудите.

С толкова много любов, Саул.


Преводач :Сар 

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS