ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Wednesday, May 30, 2012

30.05.2012г.

ЛЮБОВТА ЩЕ БЪДЕ ВОДЕЩА СИЛА И АВТОРИТЕТ
05/30/2012 by John Smallman
 
Когато промени от такъв мащаб и такова значение започнат да се появяват навсякъде по света и всички започнат да говорят за тях, би трябвало да се очаква да възникне определено количество объркване и безпокойство. Не се тревожете, а се опитайте да задържите вашата Светлина колкото се може по-високо, така както се опитвате да предлагате утеха и състрадание на всички онези, които са загрижени или притеснени от това, което виждат, че се случва. Помогнете им да осъзнаят значимостта на това, което се случва и им обяснете ясно целите и смисъла на всички взаимоотношения ( лични, правителствени, международни ), както същността на мира, хармонията и изобилието, които трябва да заменят нечестността, конфликтите и глада, които са ви тормозили толкова дълго. 

Така, както честността и почтеността, с грижата и мисълта за другите, продължават да се изчистват чрез човечеството, мнозина ще извадят светлината наяве, която е била скрита за вас от онези, които заемат позиции във властта и управляват, тъй като те следват принципите на служба на себе си, за да защитят и обогатят единствено себе си и своите приближени. Те ще бъдат изключително много изненадани и шокирани когато бъде публично изнесена информацията относно многото „ неправди”, извършени в името на „обществената сигурност”, както и за войните, тероризма, наркотиците, престъпността, рака и много други. 

На лицата, които са отговорни за всичко това, вече няма да им е позволено да заемат съответната длъжност и те ще бъдат заменени от хора, притежаващи неоспорима почтеност, така че цялата корумпирана система, която причинява толкова много страдание за толкова много хора, напълно ще бъде заменена с нова система, която е проста, честна и прозрачна. Тъй като цялата информация, която е била укривана от вас ще бъде изнесена чрез медиите – в частност алтернативните медии – несъмнено ще има масов протест срещу онези, които са отговорни за допринасянето за това безотговорно състояние на нещата. 

Ще трябва да се образуват съдебни дела, за да бъдат разследвани тези лукави, прикрити и нелегални дейности и да се призоват онези, които отговарят за това да се отчетат пред безпристрастни съдии. Няма да има лов на вещици, нито ще има опити да се поиска разрешение за линч или да се унищожат заподозрените в съучастничество. В приближаващата Нова Епоха, именно Любовта ще бъде водещата сила и авторитет, които ще бъдат подкрепени от състраданието, мъдростта, почтеността, честността и прозрачността. Възможно е да се окаже необходимо да се задържат и затворят някои от организаторите, които стоят зад всички корупционни дейности и поведение, но наказанието няма място в този нов и прозрачен свят, в който същностите се пресъздават. 

Любовта е жива сила – енергията, която поддържа всичко съществуващо. Божествена Воля е цялото творение да живее във вечен мир, хармония и изобилие. Когато се пробудите, това ще стане очевидно. В същото време ще бъдат въведени предпазни мерки, за да бъдат всички защитени от безумното и нечувано поведение на корумпирания „елит”, което те твърде дълго са използвали за своя изгода, за да се прекратят тези действия.

Но също така, в съответствие с Божията Любов към всички Негови Творения, този елит ще бъде защитен от всякакви опити те да бъдат унищожени или да им бъде причинено някакво страдание, в смисъла на това, което преди за вас би означавало оправдано възмездие. Въпреки това, бъдете убедени, че те няма да бъдат в състояние да навредят на другите по какъвто и да е начин и те ще разполагат с неограничено време, толкова, колкото им е необходимо, за да осъзнаят, както и да изчистят сянката от огромната болка и страдание, които са причинили на другите. И докато правят това, те ще разберат отлично колко напълно неприемливи са били техните неморални и вредни практики и този опит няма да ги радва. 

Въпреки това не забравяйте, че вие всички все още съществувате в състояние на илюзия в този момент – това никога не се е случвало – и една от основните задачи, която трябва да изпълните е да си простите за всички онези, без значение от броя им, действия или пропуски, които могат да бъдат доста шокиращи. И тази задача елитът също се задължава да изпълни в свободното си време. 

Господ – Създател – Е Любов
Вие сте на път да се върнете в това божествено и перфектно състояние. Никакви нелюбящи нагласи от какъвто и да е вид не могат да съществуват в това състояние. Така че се освободете от всякакви негодувания, осъждания и всякакви желания да упреквате, които все още може да изпитвате – така че да можете да се събудите в това величествено състояние. 

С толкова много любов, Саул.  

 Превод : Сар

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS