ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Wednesday, May 9, 2012

9.05.0212г.

Човечеството е на прага на невероятна възможност и вълнение
05/09/2012 от Джон Smallman
Когато всички се събудите в невероятния блясък на Реалността, радостта ви ще се превърне във възторг. Състоянието на постоянен екстаз е наистина едно естествено състояние и то ще стане част от нас така, като че ли никога не ни е напускало, което разбира се, никога не се е и случвало. Вашите спомени от болка, страх, предателство, недостиг, и страдания от всякакъв вид, които са изключително тежко бреме за вас сега, няма да ги има повече,  защото те са напълно илюзорни и се разтварят с илюзията.
Докато вие изживявате илюзията като реална, за вас ще бъде много трудно да разберете, и много от вас може би мислят, че ако нямате спомени от тези лоши времена ще бъде загуба, нещо, което би накърнило радостта от пробуждането в реалността и констатацията, че те са разтворени. Но това не е така. За да бъдете в радост без абсолютно никакъв спомен от илюзията, означава да сe освободите изцяло от това  нещастно състояние и от всяка сянка, която би могла да бъде хвърлена  върху сегашното ви наслада.
Хората, които са претърпели травми в живота си и се опитват да ги забравят, опитайте се да отречете, че те някога са се случили, и често се поразявали  с ужасяващи кошмари, в които те отново преживяват интензитета на тези противни опитности, и като резултат те често изпитват страх да заспят. Същото се случва и при децата, които са имали ужасяващи кошмари от различни видове.
Спомени от такъв характер може само да отвлекат вниманието ви от вашия мир и радост, а непрекъснато спомняйки си ужасните кошмари е лишено от всякакъв смисъл в действителност. Всъщност вашия опит винаги е и винаги е бил безкрайно радостен, защото Реалността в действителност се подържа от Божието Творение за всяко едно негово същество.
Да бъдете будни означава да бъдете в радост, хармонизирайки се с всяко същество в славната симфония на Творението, което никога не престава да удивлява и учудва всички с безкрайните си възможности, които непрекъснато ви предлага. Когато се събудите, изразът "Никога не е късно", който обикновено носи във въздух съжаление или оплакване, ще бъде надминато безкрайно и вълнуващо!
Човечеството е на прага на невероятна възможност и вълнение, тъй като моментът за вашето пробуждане се движи напред с удивителна бързина, за да ви срещне с него. Не позволявайте на съмненията или скептицизъм на другите да отвлекат вниманието ви от задълженията ви на светлинни права, както и да насърчавате и вдъхновявате всички, с които си взаимодействате по никакъв начин изобщо, като демонстриране на обичащи нагласи и състрадателно поведение във всяка ситуация, в която ще намерите себе си.
Не забравяйте, че имате безгранична помощ от тези от духовните измерения, които искат да ви помогнат да поддържате своя духовен баланс и безусловна любов и  спокойствие, независимо от обстоятелствата. Просто се помолете. Вие винаги ще бъдете чути и отговорът ще последва незабавно. Но бъдете отворени за неочаквани предложения, те може да ви изглеждат странно - може би дори неподходящо в сравнение с това, което сте очаквали да чуете. Така че подхождайте с интуитивно усещане за това какво е необходимо, за да ви се помогне да определите най-добрият отговор за всяка ситуация, в която попадате, освобождавайки се от всяка егоистична  нужда, която трябва да бъде разпозната като умна или мъдра и се доверете на напътствията, които ви се предлагат в отговор на Вашата молба за помощ.
Като деца на светлината вие все повече ще откривате себе си, опитвайки се да помогате на други хора, които все още са объркани и уплашени, и когато разногласията, които дълго време са били техен манталитет бъдат преодолени, те още веднъж ще бъдат понесени от бурята на тяхното осъзнаване за познанието и освобождаването. (Всъщност вие самите може също все още да имате проблеми, пред които трябва да се изправите. И правейки това вие ще си помогнете неизмеримо по отношение на достъпа на състраданието, което се изисква да освободите и да помогнете и на други да сторят същото.) Това е знак, че въпреки че ви се струва, че тези въпроси са били разглеждани по задоволителен начин, те в действителност са били до известна степен отхвърлени, вероятно защото болката, необходима за справяне с тях е толкова силна, че ние бихме я определили като еквивалент на "Стига вече!"
Но вашите проблеми трябва да бъдат напълно решени, преди вие да се почувствате изцяло свободни да се събудите, защото нерешените въпроси блокират и пречат на желанието ви да отворите и да приемете любовта, която Вашият Баща предлага на всеки жител на земята безусловно и безразборно.  В разрешаването на вашите въпроси не използвайте злоба, неприязън, гняв, осъждане, или желание за отплата срещу всеки, който смятате, че ви е обидил или ви е опозорил – опитайте се да си дадете възможност да споделяте и да бъдете част от безусловната и недискриминираща Божия любов, която Бог предлага на всички и винаги.
Вие, всеки отделен човек, сте съществена част от Божествената Любов в Божието Творение, но ако вие държите на проблемите си и да осъждате всичко и всички, това означава, че не приемате Безусловната Любов, което ви задържа в развитието ви, както и блокира получаването И.  Това е синдрома на "Аз не бих искал да бъда член на клуба, в който има хора като мен /нея / него”. В божествената реалност на Бог всички са винаги добре дошли, няма спонсори, препоръки, мита, или пък са необходими някакви специални таланти. Нека вашите проблеми бъдат разрешени и се събудете!
С толкова много любов, Саул.

 http://johnsmallman.wordpress.com/2012/05/09/humanity-is-on-the-verge-of-incredible-opportunity-and-excitement/

Превод:SAR

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS