ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Tuesday, May 8, 2012

6.05.2012г.

Вие откривате че сте по – обнадеждени и по – оптимистични въпреки хаоса
Ние в духовните царства наблюдаваме с радост, докато следим прогреса, който правите в осъзнаването на старите отношения и прегръщането на божественната област на Любовта, която ви обкражава, постоянно предлагаща ви мира, вярата и увереността, които ви трябват, за да се изместите от тъмнината на илюзията и да преминете в блестящата Светлина на Реалността. Вие знаете, че това е мястото, на което преднадлежите, че там е мястото, където вие наистина съществувате, и че се подготвяте да се пробудите в това блаженно състояние, в което всичките ви нужди са изобилно предвидени.

Вие няма да останете изгубени в мългата на объркването, което е крило от вас вашата истинска идентичност за толкова дълго . Неговото време е минало, и без вашата подкрепа то ще се разсее, разрешавайки ви да преживеете още веднъж чудото на Божията Обич, която винаги е била достъпна за вас, дори и често да ви се е струвало, че сте сами и изгубени в прекалено враждебна среда. Знанието за това кои сте всъщност се сипе в съзнанието ви и не може да продължи да бъде непризнато, защото носи със себе си Светлината, която ще позволи пробуждането ви.

От начало е малко озадачаващо да откриете себе си по – обнадеждени и по – позитивни, въпреки хаоса и конфликта, нечестността и корупцията навсякъде по света, които стават все по – явни. Те стават явни заради вашето разтящо осъзнаване на това кои сте, което го прави доста ясно ,че  състоянието на липса, на изоставяне, и на страдание което сте преживявали през вечностите/еоните би трябвало да са напълно измислени и нереални. Да, вие най – после  стигате до единственния възможен извод за вашето настоящо състояние, а именно че то е нереално. И какво облекчение е това да осъзнаете, че това е било просто ужасен кошмар, от който вашето пробуждане е неизбежно. 

И вие ще се пробудите – защото не само това е Божията Воля да го сторите, но най – вече е вашата също. И волята ви да се пробудите се усилва с всеки изминал ден, докато приемате промените, които трябва да направите, за да освободите  себе си от кошмара, в който себеугодните ви навици са довели до неосъзнаемо нещастие и страдание на мнозинството.
Осъзнаването на повредата, която е била нанесена чрез не – любящи отношения и държание не може повече да бъде отбягвана, защото наличността на масова комуникационни мрежи по цял свят правят криенето на нещо за дълго време невъзможно. Всяко събитие, всяка атака, и всяка проява на съчувствие и любов веднага стават видими за целият свят.
Тези, които биха ви контролирари чрез притежанието си на модната медия, на мнозина политици и от големи мултинационални корпорации и банковите конгломерати, са вече неспособни да държат деянията си в сянка, и действията, които са предприемали, за да запазят позициите си на власт все по вече се откриват на изпитателния поглед на хората.


Докато корумпираните действия на тези, които постоянно твърдят, че службата за най – доброто на хората е техен единствен мотив за притежанието на издигнати длъжности са разкрити, контрастът им с тези, които тихо и спокоино дават всичко от себе си, е рязък, те изпадат често в много трудни ситуации, да служат на всички по света, които имат огромна нужда от храна, подслон, и медицинска помощ. 

Поради усилената работа на мнозина независими журналисти и репортери, което често е голям риск за самите тях, заниманията на тези доста различни групи хора стават все по – явни. Резултатът в това масивно увеличение на достъпността да сте информирани за това какво наистина се случва по света прави възможно разбирането и приемането на промените в отношеннието на човека, което е нужно, индивидуално и колективно, това ще ви води напред към Новия Век на мира, хармонията и изобилието, които сте търсили  и на които сте се надявали, и които отдавна са ви били обещавани. 

Ендемичната корупция по света, за която се вярва, че е неизкоренима заради все-проникващото си присъствие, най - после е видяна за това, което е: огромно изсмукване на енергията ви и ресурсите ви. Но тя ще бъде изкоренена. Когато това се случи, всички ще си отдъхнат спокойно, като открият, че това, което им е нужно, е готово и свободно достъпно без да трябва да слугуват на този, който ще им го даде.   Прозорливост, честност и почтенност са ключове, които ще отворят вратите към свободата и изобилието за всички, и чие ги създавате като напускате не любящите отношения на старото и приемете Областта на Любовта, която ви обгражда във всеки момент. Продължавайте да носите Светлината си високо – защото моментът за великото ви пробуждане скоростно наближава.

С толкова много Любов, Саул.

Превод:R&R

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS