ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Sunday, June 24, 2012

20.06.2012г.

Всичко, което е от съществено значение за ежедневното ви съществуване, ще бъде запазено

В момента, чакането е името на играта. Да, това е уморително за вас, но това е неизбежно, защото илюзията е ограничена във времето, точно както и вие самите сте. В контекста на илюзията, в която изживявате нереална и заплашваща реалност, изпълнена със страх от бедност, болести, страдания, и накрая смърт, вие губите време за събитията, които очаквате да се случат, а това е необратим процес във времето!

Не забравяйте, че сте избрали да създадете илюзията, за да изпитате отделянето от Бога, от реалността, и така както ви е често казвано, в момента, в който сте направили този избор, Бог незабавно ви е осигурил условия да избягате от него – да се отделите от пътя си за вкъщи. В Реалността вие винаги сте у дома си с вашия любящ Баща и всички Негови божествени творения. Илюзията е моментно отклонение, което вие сте построили, за да се забавлявате и в която се проектирате в безброй форми, и в която следвате времева линия, а краят на тази времева линия идва. Когато това стане, ще се събудите от илюзията и ще осъзнаете, че е минал само един момент и че докато сте спали нищо не е нарушило вечния мир на божественото царство на Бог.

Знаейки това, най-вероятно в дълбините на вашето същество, очевидно няма нужда да се притеснявате и да се тревожите относно това, което ви очаква в момента на вашето Велико пробуждане. Всичко тече перфектно към това божествено събитие, и в момента когато това се случи, всички вие ще бъдете безусловно обгърнати с радост - радост, чието безкрайно чакане си е заслужавало, въпреки че, разбира се, чакането няма да бъде безкрайно!

Гледайки какво се случва по целия свят в момента не може да не ви подскаже, че нещо от голямо значение и важност се случва. Човечеството е имало повече от достатъчно важни срещи през всичките тези еони с различни организации, които сами са си определили безгранична власт от самото начало, на която всички да се подчиняват, но те вече не са в състояние да поддържат този контрол.

Всеки има Божественото право да бъде себе си и да живее както иска, единственото ограничение на тази свобода е, че на никому не е позволено да наврежда на другите. Това ограничение е пренебрегвано, прескачано и твърде много пъти вие не сте се съобразявали с него, но тъй като вашите разбиране, нагласи и поведения са започнали да се променят след като Божествените области на любовта са се разгърнали и са ви обгърнали, и вие всички Го приемете, никой никога вече няма да си представи дори да навреди на някой друг. Безкраен мир, радост и хармония, извиращи от дълбините на истинското ви Аз ще ви води възторжено и творчески напред, завинаги.

Старият установен ред, който е постановил живот в илюзията в продължение на толкова дълго време под различни имена, различни преобразования, както и с привидно различни планове - се разпада и не може да бъде възстановен, ремонтиран или спасен. Неговото време е минало, и това е причината за някои безпокойства. Всички вие сте толкова привикнали към безсърдечен начин, по който управляващите последователно са поддържали своята власт, поради което те се страхуват, че тъй като тя се разпада, това ще доведе до унищожаването на всички услуги и организации, които в момента се считат от съществено значение за живота на Земята. Това няма да стане. Корумпираните и корупцията наистина ще бъдат заличени, но всичко останало, което е от съществено значение за ежедневното ви съществуване ще продължи да съществува, ще бъде променено или заменено според случая и потребността на всеки един от вас с колкото се може по-малко тревоги  за всички вас.

На тези, които са бедстващи, в състояние на бедност, бездомни, болни или страдащи по какъвто и да е начин веднага ще им бъдат предоставени обстоятелства за приспособяване, които са по-далеч от всичко, което в момента може да си представите, защото има съвременни технологии, подготвени и достъпни за почистване и излекува планетата и всички, които живеят на нея, които ще бъдат пуснати в действие веднага след разпадането на стария ред. Всички възможни смущения, които биха могли да възникнат в резултат на разрушаването на стария ред са взети под внимание; нищо не се оставя на случайността, така че Новата епоха ще пристигне и ще започне да се развива незабавно за благото на всички.

Предстоящата ви задача е да освободите всички отрицателни и нелюбящи мисловни форми,  нагласи и поведение, така че да можете да скочите в Новата епоха на крилете на безусловната Любов. Любовта е божествената област на живота, на съществуването и на творчеството, и извън нея няма нищо. Не съществува нищо нереално, напълно невеществено или илюзорно. Небето, Божествената реалност е всичко, което съществува. Тя е безкрайна, и съдържа всичко, което съществува в него, вечно. И това е мястото, където ще имат своето вечно съществуване; вие сте само за миг в неведение за това. И като се събудите, съзнанието ви ще се върне – и това ще ви донесе неизмеримо щастие.

С толкова много любов, Саул.

Превод:САР

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS