ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Wednesday, June 27, 2012

24.06.2012г.

Всеки човек е неоценен, неразбран и безкрайно стойностен

 
06/24/2012 от John Smallman
Поради нарастващото вълнение, тъй като все повече и повече от най-важните промени, необходими за настъпването на момента на вашето пробуждане, се осъществяват, на вас ви е нужно да отделяте всеки ден време за отпускане или медитация. Фокусирайте вниманието си върху областта на божествената любов, която обгръща планетата, и, която ви окуражава да отворите сърцата си, за да приемете безусловно, с любов и състрадание всички, които са въплътени на Земята в този изключителен момент.

Всеки, който е тук сега избира да бъде тук, и всеки един има път, който следва, за да усвои уроците, предлагани по време на пътуването ви с цел духовно израстване, и който ви насочва така, че да успеете да разберете и приемете, че всеки човек е неоценен, неразбран и безкрайно стойностен, без значение по какъв начин се показва пред обществото. Бог е създал всички вас в любовта, така че да се отхвърли или съди някой е все едно да го правите спрямо Бога!

Вие сте безкрайно и завинаги обичани. Фактът, че в момента не изпитвате това чувство върху себе си е чисто и просто, защото сте загубени в ограниченията на илюзията – вие сте объркани и се отнасяте със съмнение към всички необясними за вас неща! В действителност наистина няма нищо съмнително, просто трябва да приемете, че вие ​​сте божествени същества с безкрайна стойност - всеки един от вас, без изключение – и че можете да изразявате безусловната любов по всяко време за всички.

В илюзията от вас се изисква твърде много, тъй като вие виждате мизерията и страданието, което другите ви причиняват (и вие знаете, че има такива сред вас, които никога не са проявили любов! ). Много от вас смятат, че те трябва да бъдат спрени, и дори насилствено, ако е необходимо. Но историята показва, че грубата намеса води до болка, негодувание, и още повече насилие.

Трябва да призовете куража (а освен това имате и неограничена помощ от духовните царства, за да ви се помогне да направите това), за да бъдете завинаги завладени от любовта - независимо от ситуацията. Това работи. Вие просто не сте се опитали да го направите като хора. Малки общности, изпитващи любовта много пъти са се установявали на Земята, но когато основателите им са си тръгвали  са се полагали интензивни усилия, за да увековечат техните любящи напътствия в непреклонни, ограничаващи и осъдителни правилници, което е довеждало само до несъгласия, конфликти и разпръсването на тези общности .

Дълбоко в себе си, вие знаете, че любовта е отговорът, но заради болката и страданието, които всеки от вас е изпитал в продължение на много животи, вие  с неохота и скептично се отнасяте към предлаганата ви любов, тъй като се опасявате, че тя може да ви отхвърли, а това ще ви направи да изглеждате слаби, наивни и глупаво. В действителност, ако изпитате подобно лечение, любовта, която сте предложили има огромно влияние, тъй като тя се разпространява извън вас и омекотява енергиите извън любовта, чието присъствие на Земята е в огромно количество. Все повече и повече от вас сега правят това, и вие можете да видите резултатите от състрадателното приемане в другите култури, вярвания и философии във всички краища на света.

Всеки един човек, предлагаш любов вместо негативност, защита, атака, или безразличие предизвиква огромно засилване на присъствието на божествената любов, която обгръща Земята, защото когато вие предлагате дара на любовта, Вашият Небесен Отец допълнително я засилва хилядократно. Никога не мислете или не вярвайте, че сте загубили времето си, дъха си, или енергията си когато предлагате любов, дори това да е тихо и спокойно чрез медитация. Любовта е безкрайната сила на сътворението, и вашата задача е да Я прегърнете и да Я споделите и по този начин да играете основна и жизненоважна роля в постигането на момента на вашето пробуждане.


No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS