ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Thursday, June 7, 2012

6.06.2012г.

Много от вас изпитваха силни противоречия през последните няколко седмици
 

06/06/2012 от Джон Smallman


Изключително мощните енергии, които в момента обгръщат планетата Земя се смесват с необятния брой разногласия, които се намират в латентно състояние, скрито в рамките на човешката психика от векове и които трябва да бъдат разгледани и освободени, така че да може всички да се събудите.  Мнозина от вас изпитаха последиците от това през последните няколко седмици и мнозина се чудят какво се случва, защото това прекъсна "нормалния" график на ежедневието ви и ви причини затруднения във вашия всекидневен живот. Вероятно сте пропуснали важните срещи, забравили сте да направите неща, които е било необходимо да направите, или просто не сте в състояние да работите толкова ефективно, както обикновено.


С всичко това, което се случва, вероятно се чувствате много по-стресирани, и като резултат се опитвате да "работите по-бързо", за да се задържите на върха на нещата. Следователно, вие откривате, че не разполагате с достатъчно време, за да медитирате или да отделите време за почивка. Въпреки това, когато сте стресирани по този начин, вашите периоди на медитация и времето ви за почивка са още по-важни. Наистина е много по-добре да отмените някоя среща, отколкото да се откажете от медитация или почивка.

Скрийте часовниците си, изключете телефоните си, и отделете време само за вас, отпуснете се и се успокойте. Това го дължите на пренатоварените си същности, и със сигурност заслужавате да отделите време за себе си. Ако нищо друго не е възможно, тогава просто си вземете дълга пауза за баня. Вие всички се опитвате да помогнете на другите и да радват другите, но вие не може да бъдете наистина ефективни, когато вие самите сте изцедени - в действителност, в това състояние вие сте още по-податливи да кажете нещо или да направите нещо, за което по-късно може твърде много да съжалявате. Почитайте и уважавайте себе си, както искате да почитате и уважавате другите и знайте, че и другите искат да направят същото за вас.


Ако дадете на останалите кратко обяснение за това, през което преминавате – стрес, претоварване, емоционални проблеми - така че те да могат да разберат нуждата ви за малко бездействие, вие ще откриете, че по-голямата част ще приемат това и ще го зачетат. Атлетите, които имат за цел златните медали на Олимпиадата, тенисистите, които се надяват да спечелят на "Уимбълдън", всички те тренират изключително упорито, но те също така си дават и периоди на отпускане от стрес и време за размотаване, в противен случай те не биха могли да постигнат връх в изпълненията си. И вие трябва да направите същото - вие сте в обучение за вашето пробуждане!

Енергиите са се засилили, защото моментът на вашето пробуждане приближава все повече, и те ви помагат да се отворите, и напълно да осъзнаете личните ви проблеми, които са дълбоко скрити вътре във вас, тъй като те пробиват вашето съзнание, изисквайки вашето внимание. Можете да се справите с тези проблеми. Това, което ги причинява е възможно да не ви стане съвсем ясно, но не причината е проблем! Позволете това, което идва при вас, просто да е; вие не е нужно да правите нищо с него. Просто го признайте, благодарете за урока, който сте получили чрез него и му позволете да премине през вас и да се разтвори в нищото, от което се е образувало и така и ще стане.


Възможно е да си припомните някои ваши мисли, думи или дела, от които не сте много горди - може би дори чувствате малко срам и вина, когато тези неща ви идват на ум, но всичко, което трябва да направите, е да си простите за тях и да изпратите любящи мисли, които са мощни потоци от енергия, към това, което ви притеснява.

Всичко, което си спомняте, никога не се е случвало, защото всички ваши преживявания са част от илюзията, и самопрошката е освобождаване от нереални събития, които само ви се струват твърде реални, и ви дават възможност за достъп до божествения пламък на любовта, която винаги пламти във вас. Когато го направите, мирът ще изпълни ума ви, стресът ви ще бъде облекчен и вие ще бъдете в състояние да направите преоценка на приоритетите си и всяко усещане на преумора ще започне да се успокоява.

Вие сте божествени същества, подложени на един илюзорен човешки опит, който е към края си. Вие се ще се събудите в реалността и ще се наслаждавате на екстаза да бъдете едно цяло с Бог. Някои от вас са имали преживявания, когато са се чувствали част или едно цяло с природата, човечеството, вселената, но за изключително кратки моменти по време на престоя ви в илюзията. Вие сте били очаровани от чудото на тези преживявания и никога не сте ги забравяли, въпреки че интензивността на момента е избледнял. Когато се събудите, вашият опит ще бъде безкрайно пъти по-прекрасен, и вие знаете това. Така че се отпуснете и позволете на пробуждане на човечеството да се случи, като се отдадете на божественото поле на любовта, която ви държи постоянно в любящата си прегръдка.

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS