ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Tuesday, July 3, 2012

1.07.2012г.

 Катаклизмите са от съществено значение
07/01/2012 by John Smallman
Много от вас се чувстват доста депресирани в хода на времето и вие не получавате лично чувство за напредъка по вашите индивидуални пътища към пробуждането. Всъщност, всичко изглежда, че упорито стои на едно и също място. Но това не е вярно;  просто изглежда така. Една голяма част от вас са на Земята, за да служат като енергийни канали с цел подпомагането на човечеството и на планетата в процеса на пробуждането и. За вашите човешки телесни органи е изключително трудно да изпълняват ролята на енергиен тръбопровод и поради което някои от вас изпитват прекалено силна умора. Вие не сте сами в това, но може да се окаже, че няма никой с  когото можете да се говори за тези процеси, а е възможно и да се чудите дали случайно не сте малко полудели, тъй като светът около вас продължава да се развива както обикновено - кризи навсякъде! И всеки работи така, сякаш нищо нередно не се случва!

И докато западните основни медийни източници на информация продължават да се съсредоточават вниманието си върху икономическите проблеми, политическите щуротии, и върху необичайните атмосферни условия, които могат да бъдат проследени в много области, зад кулисите е постигнат огромно количество напредък. И така, у вас се е загнездило чувството, че нещо не е както трябва да е, но на вас ви е необходимо нещо повече - за предпочитане драматични доказателства, че необходимите и съществени промени за вашето пробуждане се случват. Бъдете спокойни, те със сигурност ще ви бъдат дадени и веществени доказателства, започват да ви се предоставят.


Вашите очаквания са се повишили, дългоочакваният Златния век е бил почти пред очите ви, но все още не го виждате.
. . . Трудно е да се поддържа положително отношение, като имате това чувство на несигурност, но ако се обърнете навътре към себе си и помолите за помощ, ще намерите спокойствие и ще намалите нивата на стреса.  Големият тласък продължава, и като резултат от това божествения енергиен поток обгръща планетата ви много интензивно, както и всички вас, енергийните канали, което ви пренасища с енергия, поради което и чувството ви за силна умора. Вие извършвате страхотна работа, заради което сте силно почитани. Така че дръжте се  - за всичко се полага божествена грижа.


Приливът на божествена енергия е, разбира се, напълно пречистващ, това е пречистване, което изчиства всички негативни нагласи и поведения, с които човечеството е било ангажирано толкова ентусиазирано през всичките тези векове.
Тези от вас, които вероятно са усетили или видели енергията може в действителност да са осъзнали прочистващия процес. Съсредоточете се върху него, и го наблюдавайте колко е ефективен. Вие ще бъдете в състояние да видите блестящите аури на тези, които са освободили целия или по-голямата част от непринадлежащия на любовта им товар, което означава, че те се движат напред към своето събуждане, демонстрирайки на всички около тях огромната сила на божественият поток на енергията и насърчавайки всички да се ангажират с него.


Това наистина е време на голяма промяна, голям катаклизъм.
Промени, които човечеството е необходимо да направи, за което е умолявано да направи и отхвърлянето им сега е вече невъзможно, защото процесът за осъществяване на тези промени е необратим. Тези катаклизми са от съществено значение, и са изключително положителен знак, че вие се движите напред, към божествената си и небесна съдба.


Вашето човешкото поведение е доста странно, имайки предвид, че вие често знаете, че на даден въпрос трябва да се обърне внимание, да се положат грижи за решаването на проблема, но в същото време прекарвате много време в обсъждане на възможните начини за справяне със ситуацията, а след това се появява друга ситуация.
Тогава вие премествате вниманието си към новата ситуация и започвате да я обсъждате, оставяйки предишната, дори я забравяте, или най-малкото, оставяте я на заден план. И така проблемите се редуват без никакъв знак за реалното им разрешаване. Страстите се разгорещяват, и така започвате да си прехвърляте вина. Странно наистина! Но сега, с цялата духовна помощ, която облива планетата ви, това се променя.

Невероятно е колко бързо вкоренени и нелюбящи нагласи започват изключително бързо да се осъзнават навсякъде по целия свят. Човечеството е обхванато от чувство за спешност, все повече се осъзнава, че отношението и поведението трябва да се променят драстично, или човешкото съществуване ще стане нетърпимо на планетата Земя. Това осъзнаване се разраства бързо и съвсем скоро дори политици ще започнат да се осъзнават, тъй като техните избиратели искат промяна и изказват волята си твърде гръмогласно. Всичко се движи напред много задоволително, тъй като осъзнаването в Единността на човечеството – а именно, че всички трябва да живеят добре, като едно цяло, все повече нараства и се разпространява.  Божествените последици, които бяха осигурени в момента на разделението, ще бъдат осъществени красиво и идеално, точно според божественият план.


С толкова много любов, Саул.

Превод: САР

 http://johnsmallman.wordpress.com/2012/07/01/upheavals-are-essential/ 

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS