ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Tuesday, July 24, 2012

22.07.2012г.

Влиянието на Любовта сега е с доминиращо влияние и обгръща цялата планета


07/22/2012 от Джон Smallman


Както всички знаете, вашето пробуждане е божествено гарантирано.
Така че, когато вашите проблеми ви връхлетят и донесат със себе си безброй много усещания и емоции, просто се вгледайте в тях и ги оставете да си ходят. Да се ангажирате с тях като мислите за тях и се чудите какво те означават е безполезно, защото по този начин ги задържате в ума си и засилвате чувствата, усложнявайки процеса на освобождаване. Може да се чувствате тъжни, ядосани, депресирани, изпълнени с тревога или вина, наранени, предадени, експлоатирани - изборът е безкраен и нищо от това не е приятно, но ако се ангажирате или се опитвате да осъждате или разбирате тези чувства, това просто ще ви отнеме още повече време за да се изчистите от тях. Много от вас ще се чувстват много уморени или изтощени, докато това се случва, така че отделете време за спане, и голяма част от необходимото ви осъзнаване може да ви осени докато правите това.


Бъдете сигурни, че освобождавайки се от тези чувства и позволявайки им да си отидат ще облекчи неразположението ви, което възниква, когато те ви идват на ум, и вие ще откриете мира в себе си, въпреки дискомфорта.
И разбира се ежедневните ви моментите на медитация и релаксация дневните периоди на релаксация и медитация са времето, през което тези тежести могат по-лесно да бъдат освободени.


Всички, които избират да се събудят, ще направят това, и ако и вие искате да се събудите, следователно вече сте направили този избор.
Изключително полезно е да си напомняте често, най-малко веднъж на ден, че вие ​​наистина ще се събудите, защото това потвърждава и засилва намерението ви да го направите. Човечеството съзнателно прави този избор с убедителна решителност всеки ден, и то е колективно и решително намерение, което ще бъде осъществено.


Когато е посявал у вас неугасимия пламък на любовта си, Бог е знаел, че моментът на вашето пробуждане ще бъде неизбежен резултат от тези действия.
Той ви е оставил свободни да решавате за себе си кога точно да настъпи този момент. През вековете интензивността на желанието ви да се върнете към Неговата любяща прегръдка се е увеличавало или угасвало, редувайки се в съответствие с предпочитаното от вас отношението спрямо любовта и омразата. На колективно ниво вие сега решително сте направили своя избор в полза на любовта, а областите, където омразата е преобладаваща губят сплотеността си и силата, която тя е упражнявала толкова дълго спрямо вас бързо отслабва.


Влиянието на Любовта сега е с доминиращо влияние и обгръща цялата планетата и
неумолимо се разпростира във всяка сцена на човешка дейност, за да разсее  противоречията и разногласията, които ви тормозят от толкова дълго време.
Резултатите, които тя постига са неоспорими и това може да го видите, ако проследите действията на настоящата официална власт, както и нейното разпадане и уронване на авторитета по целия свят. Това разпадане ще продължи, докато не се разпаднат и сринат всички стари корумпирани системи, отстъпвайки място на една нова и просветена система, която ще даде всичко от себе си и ще съблюдава да се спазват най-добрите интереси на всички на планетата.


Нова ера на мир и изобилие е на път да се установи на Земята, и всички на Земята ще имат огромна полза, ако това бъде постигнато.
Конфликтите и яростните противопоставяния вече няма да имат място на Земята и няма да създават възможности за разделение на враждуващи фракции, защото любовта е източникът на вашето съществуване още от моментът на вашето създаване и прегръща всички без изключение, не позволявайки на нито едно пространство или причина да ви отдели от Нея.

С толкова много любов, Саул.


Превод :САР 

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS