ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Thursday, August 30, 2012

29.08.2012г.

Безконечното чакане

08/29/2012 от Джон Смолман
Ние всички сме едно. Вие знаете това. Това означава, наред с много други неща, че ние в духовните измерения непрекъснато осъзнаваме, че вие правите най-доброто, на което сте способни по отношение на вашето събуждане и събуждането на цялото човечество от илюзията. Това е трудна, а понякога и изтощителна задача, която сте избрали да поемете, и ние ви почитаме от сърце за вашата смелост и упоритост. Вие успявате! Само ви се струва, че постигането на изпълнението на това начинание продължава много по-дълго, отколкото сте очаквали, и така то се превърна в скучно за вас, тъй като когато сте се съгласили да го направите и сте се ангажирали с него, вие сте вложили изключително големи надежди и невероятен ентусиазъм.

А тези надежди и ентусиазъм са били и са напълно оправдани. В илюзията липсата на чувството на божествените енергии, забравянето на тяхната същина, създава усещането за безконечно чакането, както и липса на жизненост, които много от вас изпитват твърде изтощително. Вие знаехте, че има вероятност да преживеете тези най-различни изтощения, преди да се въплътите, но ако погледнете на ситуацията отстрани, абстрахирайки се от нея, е   невъзможно да си представите такива евентуалности по който и да е смислен начин. Опитът Е опит. Докато не го преживеете, е невъзможно да разберете или наистина да си го представите. И това е още една причина, поради която сте толкова почитани и уважавани в духовните измерения. Необходимо бе огромни количества смелост, за да приемете това предизвикателство и вие се справяте с него блестящо.

Ние непрекъснато ви предлагаме насърчаване и съдействие, тъй като ви наблюдаваме как се борите с привидната реалност на илюзията - понякога илюзията почти успява да ви убеди, че тя е реалност и, че всичко, освен нея е фантазия. Но, когато и духът ви да спадне, силата на Божията любов във вас винаги ще ви даде възможност да се издигне, да види отвъд илюзията, и да изпълни своята божествена задача. Вие вършите прекрасна работа, вашият успех е неизбежен, и вие знаете това, без значение колко съмнения може да изпитате. Така че продължавайте да се трудите усърдно, съсредоточавайки цялото си внимание върху внушаващия благоговение резултат, който следва неотлъчно вашето пробуждане. Наистина, вие не се движите мудно, вие се извисявате.

Вие може да се чувствате така сякаш крилата ви са завързани, дори може да се почувствате като пилета, на които главите са отсечени, объркани, постигайки много малко, преборвайки се толкова, колкото да се надигнете сутрин; в действителност, вие правите точно това, което, влизайки в илюзията, правят и хората. Действате като канали, чрез които надигащата се вълна на божествената енергия се влива постоянно и принася на човешкото съзнание осъзнаване за Бога, Източника на всички и всичко, които са неделима, съществена и вечна проява.

Тази нарастваща и увеличаваща се осведоменост за Източника - който е създал всичко, което съществува - учудва много хора, които поради редица
 сложни причини, стигнали до заключението, че човешкият живот е кратък и безцелен момент в безразборно разлагаща се, несигурна и неотзивчива Вселената. Откритието, че те вече не вярват, че човешкият живот е една афера, появила се като резултат от сливането на карбонатни съединения, е зашеметяваща реализация - първоначално напълно неприемлива за тях и която те твърде неохотно, но в крайна сметка са приели.

Така че, да повторя: вие сте проводници, чрез които Божията Любов протича обилно и постоянно, за да помага на всички да се събудят. Това, което правите, може да се направи единствено от вас, вие нямате дубльори; никой не може да ви замени. . . и разбира се не са необходими заместители, защото вашият успех е Волята на Бога, чиято воля ще бъде постигната - и вие сте избрани да извършите тази задача, заради вашите несравними способности, с които ще я  доведете до успешен край.

Така че, отпуснете се, медитирайте, отделяйте редовно време за това през целия ден. Не е необходимо да сте на тихо място, просто изключете ума си от всичко, което отвлича вниманието около вас - и си напомняйте, че винаги сте осветявани от Божията любов, която ви подкрепя и закриля във всеки един момент. И тъй като това, което правите, е абсолютно задължително, без изключение, всичко, което е божествено се грижи за постигането вашия успех!

С толкова много любов, Соул.

Превод: САР 

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS