ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Thursday, August 23, 2012

22.08.2012г.

Големите правителства са пред разпадане
 
08/22/2012 от Джон Smallman


Наистина прекрасни неща се случват по цялата планета, тъй като моментът на събуждането наближава. Много от вас могат да усетят енергиите на промяната, които проникват в масовото съзнание и ви водят към любящата  прегръдка на Божественото поле, което сега спомага за развиването на Земята, както и на всичките форми на живот, които тя поддържа. Трябва само да се отпуснете и да позволите на тази енергия да ви обгърне, така сякаш се потапяте в успокояващ балсам. По този начин вие драстично ще промените вашите индивидуални енергийни полета, приближавайки ги все повече и повече към божествената хармония. Хармонията се разпространява по цялата планета чрез вълната на мира и състраданието, омекотяване на сърцата, които през вековете на конфликти, предателства и огромно страдание са се вкоравили и станали неотзивчиви.

Това омекотяване носи със себе си светлина, откритост и желание да се вслушва, чува, разбира и да си сътрудничи с другите хора, изповядващи философии, култури, етноси и ценности, различаващи се от вашата собствена. Тя ви заинтригува и мотивира да се търси златната среда във взаимоотношенията си с тях, където ще можете да комуникирате пълноценно и да споделяте своя опит в полза на всички. Способността да общувате с хора от различни раси, нации, култури, както и религиозни убеждения е разбира се рядко срещана, но тя започва да се приема изключително възторжено в цял свят. И произтичащите от това взаимоотношения показват, че хората навсякъде имат едни и същи основни нужди и желания - те не искат война! - и най-накрая, вашите политиците също започнаха да променят гледните си точки относно това, което е важно.

Нарастващия
т поток от информация напътства хората да отхвърлят като несъстоятелно голяма част от това, за което политиците говорят и ги подтиква да им окажат натиск, за да вземат отношение по наболели въпроси, заради които хората са гласували за тях и очакват тяхното разрешаване. Но както за всички е видно, по-голямата част от политиците нямат реален интерес да се ангажират с избирателите си по тези въпроси, и когато биват интервюирани или им се задават въпроси, те правят всичко възможно да избегнат отговорите и проявяват лицемерие.

Светът на политиката е в процес на огромна промяна, тъй като избирателите, разочаровани от отказа на техните избраници, отказващи да ги представляват, започват да комуникират едни с други, за да разрешат проблемите, оставяйки онези избирани чиновници, объркани и уплашени, тъй като те осъзнават, че времената на усмивките и събирането на помощи с голяма скорост приближава към своя край. Правителствата от край време са представяни като регулаторни институции, с власт и ресурси да строят, организират и контролират цивилните и военните учреждения, с цел те да бъдат  от съществено значение в мирните взаимоотношения между държавите, и да успокоят хората, че те могат да живеят заедно в мир и безопасност. Тази представа сега се е променила драстично!

В настоящата епоха на мигновени комуникации и обмен на информация, вече не е възможно за тези от позициите на силата и властта да действат безнаказано, тъй като те вземат решения, които засягат всички, но така, че да се възползват само много малко хора. Големите правителства, както и произтичащите от дейността им загуби и корупция са в много голяма степен на разпад и колапс. Започва да им се търси отчет и заради експлозията в оповестяването на секретна правителствена и корпоративна документация, която до сега е оставала скрита за вас и вие не сте знаели какво в действителност се случва, но това вече няма да е така.


Много от вас са наясно, че няма предпоставка или извинение за бедността, глада, или липсата на образование и здравеопазване навсякъде в съвременния свят. Единствената причина, тези проблеми да са все още налице е заради алчността и корупцията на малцина, които са поели контролира над планетата и експлоатират по-голямата част от нейните жители за лично възвеличаване и прослава.

Както често сте информирани от канализираните източници, Любовта залива планетата по начин, по който никога до сега не се е случвал. Това е така отчасти, защото толкова много от вас призоваха вашия Баща за помощ в тези напрегнати времена, в които вие водите тежки битки  срещу разделението чрез напреднали технологии, достатъчно могъщи и успешни, за да задоволят с лекота вашите потребности или да разрушат околната среда, в която живеете, както изглежда, толкова несигурно. Но главно, вие сте заляти от вълните на Любовта, защото времето, определено за пробуждането на човечеството е на прага ви.

Полето на божествената Любов отваря сърцата на човечеството и разпръсква страхът и тревогите, които са управлявали живота ви в продължение на еони. Вие стремглаво вървите по пътя на осъзнаването, че единственият път за мир, хармония и благоденствие за всички е поемането на пътя на прошката за всички криминални престъпления, финансови задължения и прегрешения; както и заместването на осъждането, упреците и наказанията с безусловна любов.
всички нелюбящи състояния и поведения нарастват чрез страха, страданието и чувството, че сами срещу всички се борите за оцеляването си.

Потоците на божествената Любов внимателно измиват страхът и ви окуражават да обичате недискриминирайки и безусловно всички членове на човечеството. Онези, които силно се противопоставят и се опитват да продължават да сеят разпри и да причиняват тежки телесни повреди, ще бъдат внимателно притиснати в божествена прегръдка, така, че тяхната нелюбяща същност да не може вече да нарани никого. Запомнете, че всеки път, когато почувствате необходимост да се предпазите, излъчвайте единствено любов, независимо от ситуацията, в която се озовете.


С толкова много любов, Саул.

Превод: САР

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS