ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Wednesday, August 29, 2012

26.08.2012г.

ПРЕКРАТЯВАНЕТО ПРЕДСТОИ – ТОЧНО КАКТО Е ОПОВЕСТЕНО!

08/26/2012 от Джон Смолман

Всички Божии деца са
 побутнати към пробуждането, и по-голямата част от тях реагират много положително. Времената на мрак, хаос, объркване и страдание са към своя край, както е и божествено предопределено; в действителност краят е на прага ви – точно, както е оповестено! Истината, че човечеството на планетата Земя не е само в огромната вселена и вашето обкръжение вече не може да се пази в тайна. Толкова много от вас вече знаят това, имат личен опит с тази истина и вече са сподели, че знаят това с другите, така че опитите да се запази тази тайна всъщност търпят провал – на практика те са безумни.

Както Исус ви каза: "В дома на Отца Ми има много обиталища." "Неговата къща" е цялото творение и именията не са милиарди мъртви, стерилни планети, но славни, ползотворни, и изобилни среди, отглеждани с любов от Неговите обични деца, живеещи в приятна творческа хармония и изобилие. Тези деца са ваши братя и сестри, и когато се съберат отново и подновите с тях семейната идилия, радостта ви ще бъде безгранична.


Те са в непосредствена близост до вас, подпомагайки ви в оценените ви усилия да се събудите. Тяхна радост е да ви помогнат по всеки начин, който е в техните възможности. Така че, не се страхувайте да се обърнете към тях, те са готови, отзивчиви и на разположение.


Полето на любовта, която заобикаля и обгръща планетата Земя в този момент на нейната и вашата еволюция е всепроникващо и нищо, намиращо се в илюзията не може да го засегне. И именно поради този факт невероятни обрати в отношенията и поведенията се случват навсякъде. Никъде и никой не е имунизиран или защитен от този мощен и божествен пренос на енергия. Тя е напълно инвазивна, не остоима и все поглъщаща. Всъщност това е най-невероятно приобщаващата и неразграничаващата от обвивките и тя включва всичко славно в нея.


Непознаването на тази великолепна истина няма да продължи много дълго, освен ако не изразите изключително могъщо намерение да останете незапознати. Но защо бихте постъпили така? Да, неколцина, които явно показват, че те не ще се предадат на Божията любов ще останат неосъзнати, защото те са избрали на този етап да се дисоциират от истината, опитвайки се да поддържат и дори да засилят илюзорната среда, която ви държи в робство от толкова дълго време.


В крайна сметка, осъзнаването на безумието от опитите да поддържа тази затворена, изолирана, невероятно ограничена и враждебна среда, ще проникне в техните
 съзнания, и тогава те също ще потърсят Божията любяща прегръдка. Докато те правят този избор, ще им бъде дадена възможност да продължат сякаш нищо не се е променило - ненаясно с радостта, на която по-голямата част от човечеството се е предало.

Радостта е вашата съдба. Това е мястото, където Бог ви е създал и това е божествено състояние, в което ще се върнете. Докато чакате за това значимо събитие, което ще ви обгърне вечно във винаги викащите ви, всичко обхващашите ръце на вашия любящ Небесен Отец, просто се отпуснете. . . вие не трябва да правите нищо друго освен това! Това е така, защото при едно наистина отпуснато състояние, вие отваряте
 сърцата си към Бога, и следователно към всички съзнателни същества, цялото творение, и по този начин вие ставате любов вместо съпротива, състрадание, вместо осъждане, приемане вместо отблъскване - и така се сливате с всички създадени същества.

Отхвърлянето и разделението произлизат от илюзията; Реалността е безкрайно пропусклива. Никой, който желае да бъде допуснат, няма да бъде отхвърлен - това е безусловната любов на Бог в действие. Вашето завръщане у дома се очаква твърде развълнувано и с ентусиазирано очакване, тъй като ние ви наблюдаваме и окуражаваме от духовните реалности докато вие напредвате с бързи крачки напред към присъединяването си с нас тук. Вие винаги сте принадлежали тук в божествените сфери; вашето отсъствие е било само моментно, но тъй като на вас ви се струва безконечно, ние ще отпразнува завръщането ви по най-величествените начини, напълно подхождащи на онези, които са издържали това дълго и трудно пътуване, което определено ви се струва, че сте имали. Тези фантастични празненства далеч ще надминат очакванията ви и това, което можете да си представите. Вашето възторжено удоволствие е гарантирано!

С толкова много любов, Соул.

Превод : САР

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS