ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Monday, August 6, 2012

29.07.2012г.

Илюзията е ваше собствено колективно изобретение и не е от Бога
 

07/29/2012 от Джон Smallman
Още по времето на зачатието си човечеството e успешно оплодено с божествената любов на Господ. Семето на тази любов винаги е било налице, а сега подхранващият дъжд, изсипващ се от божественото енергийно поле, което опасва Земята го възражда към живота. Това семе е стояло скрито в продължение на дълъг период време, въпреки че понякога се е изкушавало да отговори на постоянното изливане на любовта на Бог, тъй като човечеството не е било готово за огромната промяна, която му е предстояла в перспектива, необходима за неговото процъфтяване. Това всичко се промени поради постоянното подхранване, пристигащо от божественото енергийно поле, което  допринася за появата на силното желание на човечеството да се пробуди и предизвиква необратима верига от събития, които ще завършат с вашето пробуждане.

От наша гледна точка в духовните измерения
, гледката е изумително красива. Яркостта на полето на любовта, която обгръща всичко е зашеметяваща! Толкова много напредък е постигнат за такъв кратък период от време, в сравнение с цяла вечност, през която илюзията проведе бързо своя плен, когато реалността беше скрита от вас в мъглата на хаоса и объркването, предизвиквайки у вас чувството за раздяла, което бързо ви обгърна напълно, и което изтри всичките ви спомени относно това кои сте и откъде сте дошли.

Мъглата се разтваря, и вече могат да бъдат забелязани проблясъците на Реалността, тъй като почтеност, честност и прозрачност започват да заменят преструването и корупцията, с които сте извършвали светските си дела в продължение на толкова дълго време. Старият ред се разпада около всички вас, въпреки подкрепящите го, които са положили и неистови усилия да предотвратят това да се случи, но неговият крах не може да бъде възпрепятстван повече. Благоприятните условия, в които вие ще живеете и ще преуспявате скоро ще ви обгърнат и вие ще откриете, че времето, през което сте чакали и за което сте се надявали за това е било изключително добре оползотворено.

Средата, в която ще преуспявате и процъфтявате отдавна е подготвяна за вас;  всичко, което трябва да направите е да приемете тази мисъл от цялото си сърце. И именно това вие правите в момента – вие сте в процес на освобождаване на всички непрощаващи нагласи и поведения, които сте придобили докато сте били оковани в илюзията и сте задържали в себе си.

Реалността - околната среда, към която сте се насочили - е любовта: място на мир, хармония, творчество, приемане, интегриране и сътрудничество, в която нищо, което не произлиза от любовта не може да съществува, защото няма нищо друго. Всичко извън любовта е илюзорно и служи само да скрие от вас чудото на божествената и всеобхватната реалност на Бога. Тъй като това е илюзорно, всичко, което трябва да направите, е да я освободите, като откажете да играете която и да е от игрите, с които тя се опитва да ви примамва и да ви вдъхва страх, гняв, осъждане, вина, търсене на правда, страдание, омраза, завист, тъй като всички тези чувства са плод на илюзията негативни понятия, които само ви объркват и ви отвличат вниманието от радостта и блаженството на живота.

Илюзията е ваше лично колективно изобретение и не е от Бога. Вие го създадохте, за да докажете на себе си, че нямате нужда от Бог. И вижте докъде ви докара тя. Вие свършите страхотна работа! Тя е толкова убедителна, че на самите вас всичко това ви изглежда абсолютно реално и толкова истински, че огромен брой от вас вярват, че тя е всичко, което съществува, и именно духовните сфери са илюзия.

Вашите науки - физика, инженерство, математика, медицина (фармакологично, хирургически, превантивна, психиатрична), психология и т.н. в по-голямата си част напълно изключват възможността, че съществува нещо, което не може да бъде измерено и усетено чрез телесните си сетива, или чрез каквото и да е удължаване на тези сетива, като микроскопи, телескопи, както и различни други електронни и електрически устройства, които само повишават физическите способности на човешкото тяло.

Сега, обаче, става все по-очевидни на тези, които желаят да знаят, че тази картина на реалността е наистина доста неадекватна, тъй като определено съществуват светове, различни от тези, които вие сте свикнали да приемате чрез физическите си сетива и които не могат да се измерват с вашите научни инструменти.

Това е огромна стъпка напред за вас. Това означава, че вие вече не гледате неодобрително и критично на духовните измерения, въпреки че основните науки все още имат някои проблеми свързани с това. Веднага, след като някой учен публично признаеше, че проучва възможността за реалности отвъд физическата биваше веднага отричан и отлъчен. Това сега се променя, и тези, които имат смелостта да разширят своите области на проучване и разследване отвъд ограничителните полета, които основните науки одобряват най-накрая ще бъдат изслушани.

Това нарастващо приемане от официалната наука за реалността на духовните измерения е част от процеса на пробуждане на човечеството. Много хора се нуждаят от науката, за да подкрепят новите си концепции и вярвания като те бъдат научно обосновани и доказани, преди да ги приемат. Това ново и успешно научно изследване на духовността е необходимо, за да им помогне да направят необходимите промени в техните лични убеждения, така че да могат да осъзнаят духовността и да я приемат в сърцата си енергията на божественото поле на любовта, което постоянно ви обгръща.

Наистина този етап от земното време е прекрасен период, в който да осъществите земен живот, тъй като всичко, което е планирано до този момент ще бъде осъществено и вие всички ще присъствате и ще участвате в този изключително и важно събитие.

С толкова много любов, Саул.

 Превод: САР


No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS