ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Friday, August 10, 2012

5.08.2012

Съсредоточете се върху великолепния дух на тези игри.08/05/2012 от Джон Smallman


Човечеството се събужда! Приятелство и уважение се изливат по цялата планета както никога преди от огромния брой хора, които с интерес следят развитието на Олимпийските игри и се наслаждават на уменията и таланта, показвани от толкова много отдадени спортисти. Това е невероятно голяма повратна точка в отношенията между хората, тъй като масовото внимание, което тези игри получават, вдъхновява хората да изоставят своите различия и да се съсредоточат именно върху най-важният въпрос, стоящ пред всички вас на планетата, а именно - да бъдете хора.


Срещата на толкова много различни култури от цял ​​свят на едно място в този момент във вашата еволюция наистина е събитие от огромно значение. Неговата значимост в действителност все още не е проникнало изцяло в съзнанието на човечеството, но в хода на игрите това ще започне да става удивително ясно. По време на този период на масови международни обмени ще възникнат нови приятелства, а комуникацията ще потвърди това, което мнозина чувстват от няколко години насам, а именно, че войните и произтичащото страдание, дисхармония, неприязън и отчуждение от миналото ви са вече извън " срок на годност "и трябва да бъдат преустановени.

Нечестните аргументи, с които правителствата по цял свят са успели да убедят своите граждани, че другите страни са заплаха, от която трябва да се защитавате бързо се превръщат в напълно неефективни твърдения, тъй като хората вече не са склонни да бъде толкова лесно подвеждани. Голямото сближение на народите от толкова много нации и култури по време на това великолепно спортно събитие демонстрира отчетливо, че хората имат много повече общо с един друг, отколкото на техните правителства им се ще да вярват, а и им показва, че приятелството и взаимното уважение могат да решат всички въпроси, които на пръв поглед ги превръщат във врагове.


Съсредоточете се върху великолепния дух на тези игри и на огромните усилия, които много хора са положили, за да ги направят изключително успешно честване на единството на човечеството. Да, дълги години съществуват проблемите на корупцията и нечестността в подготовката, водещи до тях, но огромният успех се състои в това, че народи от цял свят се обединяват, което изключително ясно показва, че тези въпроси не са точно такива, за каквито се смятат. Ролята на медиите е да информира, но, за съжаление, те предпочитат да се концентрират върху предаването на новини, които подчертават нечестността и страданието, но имайте предвид, че нечестността и страданието са само една част на илюзията - те ще се разтворят в нищото заедно с илюзията - така че фокусирайте се върху цялостният успех на това грандиозно събитие. Всичко останало е отвличане на вниманието, на което ако му се обърне внимание подхранва и подсилва отрицателните и енергиите, непринадлежащи на любовта, които в момента ефективно са отслабени от духа на игрите.


Като притежатели на светлината, вие притежавате знанието, разбирането, и, да, мъдростта, за да отворите сърцата си, за да приемете полето на Божествената Любов, опасващо планетата ви, както и да засилите неговите последици, като подхождате към всяка ситуация, в която попадате с приемане , състрадание, прошка и любов. Вие избрахте да бъдете на земята в този момент само за тази цел, и ви се дава всяка помощ от духовните измерения, за да ви се гарантира, че сте постигнали огромен успех в осъществяването и.


Насладете се на тържествата, които са толкова голяма част от игрите, и влизайте в тях с ентусиазъм и благодат, защото това е най-ефективният начин да се гарантира това чувство на принадлежност и приятелство, тъй като те вдъхновяват и това вдъхновение ще се засилва и ще се превърнат в постоянни черти на всички човешки взаимоотношения когато настъпи момента на събуждането ви. Наблюдавайте със задоволство промените в нагласите, които тези вдъхновяващи международни игри насърчават и стимулират, и си признайте, че те носят някои от основните нововъведения, които ще ви избутват все по-близо до пробуждането.


С толкова много любов, Саул.
 
 Превод:САР

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS