ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Saturday, September 22, 2012

19.09.2012

Вие се подготвяте за огромните промени, които предстоят


09/19/2012 от Джон Смолман


Вие се подготвяте за огромните промени в начина ви на живот, които се намират точно пред вас. Вашите енергийни честоти се коригират, за да се справят с астрономическото повишаване на енергията, която скоро ще ви бъде на разположение, за да получите достъп до нея, ако желаете, и повечето от вас ще поискат, защото тогава вашата креативност ще се развива изключително динамично, предлагаща ви неограничени нови посоки, които можете да проучите и да им се наслаждавате.

Вие сте творчески същества, но в рамките на илюзията вашите способности са много строго ограничени, но когато се събудите, всички тези ограничения ще отпаднат. Безкрайната свобода, която се предлага в новата реалност е неограничена и, от сегашната ви гледна точка, вие не можете да си я представите. Там наистина не съществуват ограничения за силата, която ще ви бъде на разположение или за това как ще я използвате, защото, когато се събудите, всяка цел, която си поставите, всичко, което решите да направите ще се ръководи от безусловното, изпълнено с любов ваше намерение да зарадвате всички с доброжелателните обаяния на вашите творчески иновации. И именно това ще постигнете, за винаги.


Вие сте на път да напуснете илюзията и всички нейни проблеми ще останат далеч зад вас, докато вие още веднъж навлизате в Реалността, и невероятните и неограничени възможности, които тя предлага за творческо забавление от безкрайно приятен характер. Радостта е вашият свят и вашата дестинация, и нищо не може да възпрепятства пристигането ви там.


Да очаквате с нетърпение нещо, което предполагате, че ще ви донесе голямо щастие е нормално, и докато сте живели на земята като хора, много от вас са правили това много пъти, само за да бъдат разочаровани. Понякога това, което сте очаквали, ви е било давано, но не е продължавало много дълго, в други случаи разочарованието е настъпвало почти мигновено. Като хора вие винаги сте преживявали животите си като нещо, което винаги е било в състояние на движение, нещо, което минава, и вие знаете, че той ще свърши, без значение дали искате или не. Време е крадецът, който краде живота ви да си отиде, и много от вас се опитват отчаяно да направят от него най-доброто докато той продължава, но само по себе си това може сериозно да увеличи разочарованията, които преживявате.

Но това, което сега очаквате, за което се надявате и вероятно по-скоро напрегнато чакате, няма да ви разочарова, не може да ви разочарова. Освободете страховете си, тревогите и съмненията си, тъй като те са лишени от основание. Баща ви - източникът на всичко съществуващо - е обещал, че ще ви събуди, така че няма друг възможен изход. Неговата любов към вас е ненадминат, всеобхватна и Неговата воля за вас е да бъдете вечно възвисени в царството на божествения екстаз, създаден да изпитвате вечното блаженство.

Еони, през които сте прекарали в илюзията, търсейки крайната удовлетвореност, изключителна радост, върховно щастие, е болезнена и тежка, и вие много пъти сте губили надежда, дори сте се отчайвали, тъй като това, което сте търсили ви е убягвало, оставало е скрито, и на пръв поглед завинаги недостижимо. Въпреки това, този път нищо не е напразно, на вас ви бяха представени много значими уроци, които вие усвоихте.

Илюзията е място, изградено от вас, за да можете да си играете с идеята за отделянето от вашия Източник – любящият ви Баща, който ви е създал. Вие имахте всичко, и все още на вас ви се струва, че без Него, отделени от Него, може би ще ви е възможно да получите свободата си, а вашата сила значително ще се увеличи. Луда концепция, тъй като вие вече сте били безгранично свободни и могъщи; вие просто не сте пожелали да повярвате в това и сте допуснали да си представяте това невъзможно състояние - и незабавно си построихте тази злокобна площадка за игра!


Състоянията ви на разделение бяха шок: вие бяхте самотни, изплашени и загубени. Илюзията е пълна с други същества, които ви се струваха изключително голяма заплаха за вашето благополучие и срещу които трябвате да се защитавате. Те, разбира се, бяха просто коренно различни аспекти на вашата истинска същност, но вие не можехте да ги разпознавате и ставаше все по-страшно. Въпреки това, Бог гарантира, че не може да останете завинаги неосъзнати, тъй като тези други са само аспекти от вас самите, като всеки един от тях е създаден чрез пламъка на Неговата любов. Първоначално не бяхте склонни да се замисляте за такава възможност, защото се страхувахте от Неговия гняв. Не е възможно да съществува гневен Бог, но вие си измислихте такъв когато се разделихте от Него, който да ви вдъхва страх, и започнахте да си въобразявате, че сте го обидили с вашите действия.


Вие продължихте да се предвижвате в нереалността и започнахте да затвърждавате измислиците и противоречията, които построихте, за да разсеете страховете си, на които се надявахте да ви опазят. Уроците, които ви бяха предоставени, имаха за цел да ви покажат пътя, който ще ви освободи от страха, така че да осъзнаете свирепата хватка на илюзията, което позволява тя да се разтвори.


И вие сте научили тези уроци. Любов, състрадание, приемане и прошка пречистват човечеството, едновременно с осъзнаването, че нищо друго няма да ви донесе мир. И това е същността на този напреднал духовен стадий, който вие твърде бързо развивате. Осъзнаването, че силата на Любовта е непревземаема и че тя ще се пребори с всичко по пътя си, ще се интегрира и ще се утвърди в колективното съзнание е започнало да се изразява и демонстрира, както никога преди. Края на вашето пътуване приближава.С толкова много любов, Соул.
Превод: САР 

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS