ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Sunday, September 2, 2012

2.09.2012г.

Преминавате през период на изкусно възстановяване и подновяване


09/02/2012 от Джон Смолман

Нещата се случват твърде интензивно и едно през друго!  Голям напредък е постигнат в процеса на пробуждане. Ако можете да видите това, което виждаме, ще бъде абсолютно изумени, тъй като толкова много от основните промени са настъпили, под радара, така да се каже, които придвижват процеса все по-близо до неговото завършване. Тези, които биха попречили на пробуждането влагат всичките си умения в техните последни усилия да победят Светлината - което очевидно е съвсем невъзможно. Просто засилят решимостта си да се събудите, и наблюдавайте, тъй като тези съществени промени продължават да се случват.

Ние сме едно - човечеството, вашите космически семейства, и ние в духовните измерения - защото всичко, което съществува във вечното и божественото поле на Любовта е Бог. Не съществува някъде другаде, и по-голямата част от тези, които са обвити в илюзията, която, гледана от вътре, изглежда необятна,  - работят с големи резултати, за да може този малък въображаем джоб на нищото, който изглежда толкова истински, да се разтвори. Моментът за неговото разтваряне е тясно и не може да бъде избегнат или предотвратен.

Полето на Божествената Любов, която обгръща вашата планета, и в действителност цялата странна, илюзорна среда, която сте построили и продължавате да поддържате, укрепва и се сгъстява, тъй като вие всички все повече се синхронизирате с него и сте в състояние да приемете и да прегърнете неговите мощни и лечебни енергии. Когато сте влезли в илюзията, вие сте оставили почти цялата невероятна енергия и сила, и сега тя трябва да бъде възстановена от само себе си постепенно, за да се гарантира, че няма да се претоварите. За пореден път ще използвам океана като аналогия за Божията любов, вие може да плувате и да се веселите щастливо на повърхността, но ако се опитате да се потопите дълбоко в дълбините му, ще бъдете смачкани, защото телата ви не са конструирани да издържат на екстремното налягане  на интензитета на Любовта, която преобладава там, чакайки ентусиазирано да ви обгърне с вечната си и възвишена прегръдка.

В момента всички сте подложени на масивна експанзия и укрепване на вашите индивидуални енергийни полета, за да се подготвите за завръщането си в реалността. Прекарването на времето ви в илюзията изключително много ви е намалило силите, така, сякаш сте все болни и приковани към леглото, където ще е необходимо да прекарате известно време за възстановяването на вашето здраве и сила, преди да сте в състояние да функционирате нормално още веднъж. Станали сте небалансирани, нехармонични, разкодирани, и сега преминавате през период на това, което може да бъде описано само като изкусно възстановяване и обновяване, след години на неправилно поддържане, или дори необмислени злоупотреба.

Тези от вас, които изпитват постоянна умора, изтощение, или изчерпване на енергията са в челните редици на програма за възстановяване и обновяване. Това е голямо изразходване на енергия и е изключително депресиращо за вас, тъй като ви се налага да се борите с проблемите на дори най-простите решения в ежедневието, неща, които преди това са били като бриз. Знаете, че вие сте силно почитани, невероятно подкрепяни и силно обичани, и че това продължаващо усещане, че сте съвсем сами, докато вие се опитвате да поддържате оптимизъм и отстранявате и не обръщате внимание на вашите съмнения и тревоги, може да се оприличи на най-тъмната част от нощта, точно преди зазоряване.

Светлината идва.

Зората е началото на деня. И зората, за която сега ви се съобщава е зората на вечния ден на Бога, която блести с искрящия блясък на всички безкрайни сфери и територии, от които се състои реалността. Нейният блясък е несравним - няма друга светлина по какъвто и да е начин, която да може да се сравни с нейния - и в същото време тя е невероятно  успокояваща, вдъхновяваща, и ободряваща. В рамките на божествения, вечния ден, творческите възможности са безкрайно привлекателни и неустоими, той е рай на изкушения, които никога няма да престанат да изпълняват всяка ваша прищявка или импулс докато се скитате из нейните разкошни и изобилстващи с плодове овощни градини, оцветени в грандиозна гама от цветове , аромати, както и нежност, с които ви обгръщат. Това е вашият дом, откъдето идвате, това е мястото, на което принадлежите и то приветства присъствието ви в него, защото вие го запълвате.

С толкова много любов, Соул.


http://johnsmallman.wordpress.com/2012/09/02/you-are-going-through-a-period-of-expert-restoration-and-renewal/Превод: САР 


No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS