ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Friday, September 7, 2012

5.09.2012г.

Вие сте на прага на категорично разрушаване на т.нар. нормален живот


09/05/2012 от Джон Смолман


Вие сте на ръба на категорично разрушаване на това, което наричате нормален живот, което ще бъде сензационно в своето разгръщане, и едновременно с това изпълнено с оптимизъм и вдъхновение за вас. Вие сте работили твърде усилено, за да достигнете този момент във вашето духовно развитие и наистина сте спечелили монументалните награди и отличия, които са малко, за да могат да се разпределят между вас. Вие знаете всичко това, но докато оставате в границите на илюзията паметта за това знание остава скрито за вас. Това, което се изисква от вас, е да продължавате да държите Светлината високо, докато се доверявате на Баща си, който ще ви достави всичко, което вие е обещал, и вие наистина знаете, че Той ще го направи.


Светлината, която разпръсквате пред себе си с такова търпение и решителност е пътеводна светлина за мнозина, които са наясно, че нещо странно се носи из въздуха, че не всичко е както изглежда. Вашето постоянство и невъзмутимост са невероятно ефективни стабилизиращи влияния върху всички около вас, както и за всички, които ви познават, въпреки че самите вие ​​сте най-наясно с мощното и поддържащо присъствие, което Вашето любящо поведение постоянно демонстрира.

Любовта е силата, енергията, творческия потенциал, който дава искрата на живота. Животът и любовта са една божествена зависимост, която е безкрайно плодородна и безкрайно изобилна. В рамките на илюзията, вие възприемате само най-малкият намек за това какво означава това. Имате писатели, художници, поети, композитори и изпълнители, които успяват да достигнат до вас, едва намеквайки ви за фантастичните възможности, които ви предлага животът, но докато не разтворите илюзорната реалност и не се събудите напълно, вашето разбиране за истинската същност на това, ще продължава да ви убягва.


Всички вие имате дълбоки копнежи за толкова много неща от живота, но той не е в състояние да ви ги достави в момента, и така оставате недоволни, неудовлетворени, всъщност дълбоко разочаровани от това, което той ви предлага.
Много от вас се претоварват в името да постигнат целта си, но остават недоволни от резултатите, които постигат и се натоварват дори още повече, но без полза. Това, което търсите и така отчаяно желаете, не може да го намерите в този свят, което е една изключително добра причина да го промените до неузнаваемост, и това е, което е в процес на осъществяване.

Обърнете внимание на невероятният плурализъм на информацията, която все повече се разпространява по целия свят все повече и повече от онези, които се на позиции, даващи им възможност да се доближат до голяма част от тайното знание, което е било скрито от вас, за да бъдете омаломощени и контролирани.

Тези тайни на властта не могат да останат неразкрити или дори защитавани, защото тези, които са наети да регистрират и организират информация от всякакъв вид са изпълнени с полето на Божествената Любов. Те се пробуждат за необходимостта от прозрачност при всички междуличностни, междуведомствени, организационни, правителствени и международни комуникации в цял свят. В резултат на това те се чувстват духовно вдъхновени, мотивирани, и насърчавани да вземат в свои ръце отговорността за предоставянето на информация, която по-рано те биха отказали да разкрият по абсолютно категоричен начин на когото и да било, освен ако изрично не им е било заповядано от за това от много високопоставен член на корпоративната структура или организация, за която те работят.

Авторитарните и византийските групи, които управлява света и контролират своите граждани, се разпадат. Те в действителност никога не са си имали доверие един на друг, и винаги са взимали огромни предпазни мерки, за да се гарантира тяхната взаимозависимост чрез лицемерие и укриване. Никога не е имало само един контролен орган, и сега, когато все повече и повече секретна информация е освободена за широката маса в публичното пространство, недоверие им се засилва до такава степен, че те вече не се чувстват сигурни във взаимната си подкрепа и тръгват по различни пътища. Объркването е станала типично за тях и ги води бързо към тяхната гибел.

Може да се каже, че наближава края на играта и че тя се превръща в погром - поражение в неописуеми размери за тези, които биха се опитали да ви контролират и потискат. Те не знаят нито на къде да се обърнат, нито накъде да бягат - наистина няма къде - и това, което се случва, е напълно извън всичко, което те са могли да предвидят или за което са могли да се подготвят. Те са в пълен хаос.

Както често ви е казвано и напомняно, Любовта е силата, енергията, цялостта на Бог. Не съществува осъждане, отмъщение, наказание, или реституция в Действителността, не е необходимо. Всеки е в пълна хармония и съгласие, както един с друг, така и с Бог в едно вечно състояние на трансцедентално свръхсъзнание. Никой не е в недоимък, никой не иска да види другия наранен или да му търси сметка, тъй като никой не би желал или могъл да направи каквото и да е, за да възбуди такова желание в другия.

В рамките на илюзорната ви нереалност това не е така. Вашите закони са били създадени, за да съдят нарушителите и да се осигури възстановяване за ощетените - ако можете да си позволите да си ангажират адвокати и употребявате закона! Тази несправедливост ще се промени. Божественото енергийно поле обгръща вашата планета и интензитета му причинява реализация на първите проблясъци, а именно че старите начини сами са препъни камък – вашите закони са били много сурови на моменти, и хората почти винаги са се опитвали да се борят обратно срещу неблагоприятните решения - но никога не са могли да достигнат и получат истински мир и хармония.

Въпреки това, докато илюзията се разтваря, е необходимо онези, които упражняват контрол да бъдат ограничавани и възпрепятствани да продължават да го правят. „ Поставянето в контейнери от светлина” има предвид точно това. Това не означава осъществяване на присъда или наказание, а просто разумно и компетентно да бъдат безвредно обезоръжени и ограничени тези, които възнамеряват да навредят на другите.

Докато бъдат подложени на светлината в контейнера, те ще бъдат обгрижвани с любов, тъй като те ще се чувстват точно като изоставени деца, и ще им бъдат предлагани безкрайни възможности да разберат, че предстоящият им път е да осъзнаят своята дълбока болка и страдание, дълбоко заровени в тях и които те изцяло отричат. Те ще разполагат с всичкото време, за да направят това, и те ще успеят. Когато те приключат с освобождаването на всички токсични отпадъци, заровени дълбоко в тях, в сърцата им ще се появи огромно пространство, което много бързо ще се изпълни с любов.

Не забравяйте, че всяко чувстващо същество е едно от Божиите възлюбени деца, и че Той никога не се отказва и няма да се откаже от някое. Всички ще се завърнат у дома. Въпреки това, тези, които са силно увредени или които ще бъдат подложени на „облъчването с любяща светлина” , няма да имат възможност да навредят на масовото пробуждане, за което всички вие сте работили толкова ентусиазирано и решително. Прекрасно и невероятно бъдеще ви очаква.


С толкова много любов, Соул.

Превод: САР 

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS