ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Monday, September 10, 2012

9.09.2012

НЕБЕТО ВИ ПОМАГА С ВСИЧКИ СИЛИ

9.9.2012 от Джон Смолман

Времето е най-трудната част от илюзията, която може да възприемете като илюзия, тъй като моментите преминават постоянно и се предвижват напред - правите нещо, то приключва, времето е изтекло - само в една посока, и както сте убедени нищо не можете да направите за да го спрете. Преди около 13.7 милиарда години е настъпил Големият взрив и Вселената започнала да се формира. Оттогава тя се разширява, разпространява се все повече и повече от отправна точка, неотклонно и беззаветно. За вас всичко изглежда страхотно - вселената и потока на времето. И все пак всеки един от вас е много повече от всичко това!

Вие сте Божии деца, вие сте безкрайно могъщи. Но вие имате достъп до само една безкрайно малка част от тази мощ. Вие толкова сте привикнали да мислите, че сте една твърде малка прашинка в сравнение с необятната вселена, че е много трудно да повярвате в обратното.

Въпреки това, тези от вас, които наистина са отворили сърцата си за любовта, са открили в себе си усещане за безграничност, и са изпитали изумление и страхопочитание от това откритие - и това е само началото на вашето осъзнаване за това, което наистина сте. Невероятно удивление, отвъд най-смелите ви мечти, ви очаква в момента на вашето пробуждане!

Колко сте великолепни! Вие сте същества от безкрайна светлина, временно изпитващи тъмнината - състояние, което е нереално. Въпреки това, сте успели да се заблудите, не, да убедите самите себе си, че тя е реална. Тя не е. И подозрението, че това е така най-сетне започна да се промъква в колективното ви съзнание, както и започна да изисква разследвания и действия.

Вие виждате резултатите от тези проучвания навсякъде около вас, тъй като хората търсят отговори за ендемичните състояния на властта и авторитаризма, които са били в сила от толкова много за толкова дълго време. Това е неприемливо, и хората с право искат промяна, и те правят това да се случи, по мирен начин.

Докато всичко това се извършва от хората, светлината, която е вашето наследство, започва да свети все по-ярко през мрака на мъглата, дима и токсичните изпарения, в които са задушавате и задавяте, привидно безкрайно. Светлината изгаря тази смъртоносна тъмнина, така че да можете да дишате пълноценно и свободно, и да се наслаждавате на обновената и възобновената енергия, която ви води до вашето пробуждане.

Тъй като вашата жизнена сила се засилва вие ставате възприемчиви за любовта, която извира от всички съзнателни същества и се чудите до сега не сте я забелязвали, тъй като сега можете да видите, че всички те са изтъкани от любов. И тогава за кратко си припомняте непрогледната тъмнина, на която последните нишки се разтварят в искрящата Светлина около вас и вие осъзнавате как докато създавахте илюзията, тя ви накара да се заблудите и объркате толкова ефективно.

Светлината на реалността е чудна, а енергията, която изразходвате с цел да я скриете и да я отречете е огромна, и за вас остава твърде малко – вашите страхове и тревоги. И каква невероятна загуба на енергия сте прахосали, защото всичко, което сте направили, е да си вдъхвате страх и да деактивирате вашите божествени способности да можете да се радвате и наслаждавате на чудото на вашето вечно съществуване.

Несъществуваща сфера, без никакво значение е закрита от вас, тъй като това, което ви се струва цялото време на света, Реалността – вашето божествено и естествено състояние, вие сте го заменили с реалност, изпълнена с предателство, дисхармония, и силно страдание. Сега вие избирате да се освободите от това самоналожено робство, и небето ви помага с всички сили да направите това. Вие не може и няма да се провалите.

Знаейки, че това е божествена истина, не си позволявайте да се обезсърчавате допълнително от илюзорни и изтощителни събития, които наблюдавате и за които чувате от традиционните медии. Те са просто знак, че големите промени са в процес на изпълнение и те трайно ще променят отношенията помежду ви и това най-сетне ще позволи взаимното признаване на божественото великолепие, както и да си отдадете честта и уважението, което толкова откровено желаете.

С толкова много любов, Соул.

Превод: САР 

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS