ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Saturday, October 20, 2012

17.10.2012

Скоро няма да е необходимо да продължавате цикъла на прераждането

17.10.2012 от Джон Смолман

Божественият план за събуждането на човечеството бе въведен в мига, когато се случи вашето явно отделяне от реалността. И вашият Отец никога не би ви позволил да се задълбочавате в тайните на нереалността, които вие сте измислили и сте представили като реални на вашия колективен ум, без да си гарантирате, че вие някога бихте могли завинаги да се загубите в нея. Светлината на Неговата любов бе надеждно внедрена във всеки индивид, който избра да отиде с колектива в илюзията; а сроковете за вашето завръщане също бяха заложени; но наред с това бе изградена и огромна степен на гъвкавост, която да позволи каквито и да е отклонения или  отвличания на вниманието, с които бихте решили да се ангажирате докато извървявате пътя си към къщи.

През вековете на илюзорно време и място, вие всички без изключение сте издържали много лични страдания и е излишно да се каже, вие сте причинили много страдания и на другите. Това беше илюзорно, то беше самопричинено, и то никога не се е случвало. Но силата на  вашето колективно въображение е огромна, и вие сте успели сами да се убедите, че историята ви на измама, предателство, и насилие един към друг е абсолютно реална.

Толкова истинска, в действителност, че да ви позволи да се събудите от илюзията значително, тъй като вие напълно променяте отношението, което тя е формулирала и окуражила, и осъзнавате, че всички вярвания, които по някакъв начин се конфронтират с вашата вродена способност, желание и намерение да предлагате неограничена и безусловна любов на всички съзнателни същества. Това е вродено, защото както всички Божии създания, вие сте създадени в Любов с Любов като енергия, която ви дава мощ и ви мотивира във всеки един момент на вашето вечно съществуване.

Да си простите за всички престъпления и страдания, които изглежда самите вие сте си причинили на себе си или на други лица, е първата стъпка, която трябва да предприемете. След това трябва да простите на всички, без изключение, които смятате, че са ви наранили или обидили по някакъв начин. Много от вас са работили по този въпрос по времето на много от животите им на Земята, и сега също работят като носители на светлината и пътеводители, защото, след като преминете през голяма част от това, с което по-голямата част от човечеството трябва да се справи самостоятелно, вие ставате идеални и квалифицирани да помагате на другите в процеса на тяхното събуждане - просто чрез демонстриране на любов, състрадание, приемане и прошка във вашия ежедневен живот.

Наред с увеличаването на интензитета на полето на Божествената Любов около планетата и обгръщането на всеки един от вас, ви се предлага и изобилна помощ от, която ви се предоставя постоянно от тези в духовните сфери, за да се гарантира, че ще успеете да се освободите от всички тези негъвкави вярвания, които са ви служили толкова печално. Ако това е вашето намерение да се събудите - и това е целта на всеки един от вас да го направи, дори и ако това намерение в момента е скрито под нивото си на осъзнаването - тогава ще успеете, защото това  е божествено заложено. Само неколцина, които все още смятат, че не са готови или не желаят да излязат от илюзията, ще останат заспали. Въпреки това, когато те са готови те да предприемат тази стъпка, като вас, ще бъде дадена всяка възможност да се събудят и те ще го направят. Всеки ще успее да се събудим, никой няма да бъде загубен, защото реалността не позволява загуба.

Знаейки, което без съмнение е така, че вие ​​сте божествени същества, преживяващи илюзията, то тогава е невъзможно да не знаете, че вашето съществуване е вечно. Смъртта е само илюзорна концепция, която вие сте измислили, за да опишете ситуацията, която се случва, когато вземете решение да напуснете вашето физическо превозно средство и да се възвърнете в духовните светове.  До съвсем, съвсем наскоро това обикновено е включвало самооценката за живота, който току-що сте изживели в илюзията, в присъствието на вашите любящи и състрадателни водачи, за да ви се даде възможност да изберете и да планирате следващите си  животи на Земята, които ще ви предоставят уроците, които сте избрали да усвоите.

Винаги, в илюзията, вие сте имали изобилие от възможности, чрез които да проучите и разгледате вярвания и мнения, които са част от пътя на живота, който сте избрали, преди вашето въплъщение в земен план, да ги преживеете, което постоянно ви се е представяло с подходящи експериментални уроци. Но често не сте били в състояние да се възползвате напълно от тези възможности за обучение, тъй като енергията на илюзията е изключително плътна и наситено тъмна.

Сега, заради цялата работа, която сте свършили през вековете и поради интензивната и силната подкрепа, която получавате от божественото енергийно поле, обгръщащо Земята, и защото вашият Отец, Който никога не е налагал, изисквал или импонирал каквото и да е страдание върху вас, желае края на вашето страдание, скоро никой от вас няма да е необходимо да продължава цикъла на преражданията, което е било  няма да е необходимо някой от вас да продължи цикъла на прераждането, което е било упорита, трудна и болезнена част от цялата илюзия. Най-накрая ще бъдете напълно освободени – освободени от изгнанието, което сте избрали да преживявате по време на кошмара, в който се превръща илюзията – и ще се освободите от него когато се събудите, което със сигурност ще стане.  

С толкова много любов, Соул.


Превод: САР 

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS