ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Thursday, October 4, 2012

3.10.2012


Бог е вътре във вас и през цялото време чака да го помолите за Неговото ръководство

10/03/2012 от Джон Смолман

Никога преди в човешката история не е имало толкова интензивна и мощна вълна на Божествена Любов, която да ви е обгръщала, както е сега. Нейното влияние се усеща навсякъде, и резултатите от това влияние променят сърцата и умовете ви с непрекъснато нарастващо темпо всеки ден.


В продължение на векове сте се опитвали да търсите Божественото и Бог, Върховната Интелигентност, която ви е създала, но с твърде малък успех. Навсякъде по света са се развили религиозни учения, както се предполага с цел да ви помагат по пътя на вашето търсене, но много от тях след това са наложили догми и вярвания, които желаещите да се присъединят към тези организации е трябвало да приемат безпрекословно.

Тъй като тези организации се утвърдили и като политически силни, властта станала причина за съществуване, и така станало необходимо другите религии да се заклеймят като грешни, еретични и оскърбителни за боговете, които ги бяха измислили. Това естествено доведе до войни - войни, целящи да унищожат тези, които биваха осъждани като неверници или езичници – и целта на всички тези войни беше да спечелят, с което победителите да получат  власт и влияние в света.

Войните никога не могат да бъдат оправдани, да си го кажем направо! В продължение на дълъг период от време вие си позволявахте да мислите, че това не е така, но след това наблюдавахте или взимахте участие като милиони, които биваха ранени или убивани в безумни конфликти между властолюбци и арогантни противници. Смятало се е, че е въпрос на чест да се умре "само" за дадена кауза, и мнозина побързаха да направят точно това! Но каузите, заради които сте водили почти безконечни битки, не винаги са били почтени, още повече, че императорите, царете, принцовете, папите, бароните, и президентите (политически и корпоративни), които са ви управлявали, не винаги са настоявали за нещо друго. Те никога не са ви разкривали истинските причини за войните, в които са изисквали да участвате или да подкрепите.

Винаги е имало разногласия между хората, и тези, които са ви управлявали и контролирали, често са избирали да извършат голямо престъпление, когато вие не сте били съгласни с тях.  Но вие сте ги подкрепяли и това им е давало възможност да взимат участие във войни, с цел да наказват онези, които са ги обидили, а вие винаги сте били най-губещите в тези разнообразни и свирепи военни експедиции. И дори явните победители не получават кой знае какво, освен в краткосрочен план.

Неимоверното нарастване на осъзнаването ви през последните няколко десетилетия на безумието на сегашната ви система по отношение на разрешаването на спорове на всяко ниво е огромна благословия, което е било частично повлияно чрез отразяването на много медии, които са посветили ефира си на тези въпроси, които също така са ви представили знанието за силното и напълно ненужното страдание безвъзмездно, използвано от онези не достатъчно злочести, за да обитават в тези зони на конфликт - неизбежни "съпътстващи щети". . . съжалявам!

Мъдростта на поговорката "Ако си в дупка не продължавай да дълбаеш" е най-малкото откриване на начин да приемете целия свят, а хората се учат да предлагат мъдрост и състрадание към тези в дупките, вместо да погребват багерите, които повторно запълват тези дупки. Защото вие всички сте едно, проблемите не могат да бъдат решени чрез погребване или отказване от комуникация с онези, които не са съгласни с вас. Решението е да се слуша търпеливо и да се проявява съчувствие един към друг, напълно разбирайки същността на въпросите, както и да се работи заедно и доброволно докато нуждите на всички бъдат разгледани и решени. И човечеството сега прави това по скала, която до сега не е виждана, камо ли да сте си представяли някога, че ще бъде възможна.

Присъствието на силната вълна на Божествената Любов, обгръщаща човечеството, е резултат на избора, направен от толкова много от вас, за да промените вашите пътища, тъй като сте започнали да осъзнавате, че Бог е вътре във вас по всяко време, а не навън в някакво неземно небесно владение. Той винаги е, очаквайки ви да се обърнете към Него за Неговото ръководство и съдействие във всеки аспект на вашия всекидневен живот. И той винаги ви отвръща, без значение дали директно чрез Светия Дух, или чрез някой ангел или светец, към когото сте адресирали вашите искания.

Както можете да видите от многото прекрасни промени, които се случват, Любовта вълна е много ефективна. Съсредоточете се върху това да я направите част от вашия вътрешен живот по всяко време, ако вече не сте го направили, защото всеки един от вас, който го прави, увеличава още повече интензитета и и усилва нейната ефективност - по начини, които едва ли можете да си представите – а това постоянно ви помага заедно да вървите по пътя към пробуждането.

С толкова много любов, Соул.


Превод: САР 

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS