ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Sunday, November 11, 2012

11.11.2012Вашите големи надежди и очаквания са напълно оправдани


11.11.2012 от Джон Смолман


Приближаването на човечеството към пробуждането най-категорично набира скорост с наближаването на края на 2012 г. Влиянието на божественото поле на Божията Любов, обгръщащо планетата, продължава да се увеличава, тъй като все повече и повече от вас изразяват намерение да бъдат само любов, независимо от обстоятелствата, в които се намирате. Наистина е възможно да нямате никаква представа колко мощно е това намерение, когато се прояви от толкова много от вас, въпреки че като процент от населението на планетата те не са толкова много, и следователно може да се очаква да има много малък ефект. Но Любовта е мощно средство за постигане на целите! И Тя е Това, с което се ангажирате с такъв ентусиазъм и толкова решително.

Любовта е непобедима; вие го знаете; и сега истината за това излиза на яве за тези, които искат да го знаят. Съвсем скоро ще бъде невъзможно да не бъдете наясно за всемогъщата сила, която Любовта притежава и направлява, както и за радикалните промени, осъществени по цял свят и дължащи се на Нейното влияние. Но, заради свободната ви воля, да бъдете слепи за това, очевидно е възможност за тези, които не желаят или отказват да приемат очевидното. Това ще бъде един несполучлив избор за тези, които го правят, защото радостта и тържествата, които са на път да се развият, изцяло ще излекуват дори и най-сериозните рани и болести, физически и психически, които поразяват човечеството.

Вие до сега сте се возили на влакче в увеселителен парк, което дълго, бавно и болезнено се изкачва на високо, от където за кратко имате възможност да погледнете прекрасното бъдеще, след което много бързо се спуска обратно в мръсотията на илюзорния свят. Краят на това пътуване, обаче, е в горната част, а не на дъното, а вие сте на последните етапи на последното изкачване. От там вие ще навлезете в нова ера, както е пророкувано, предсказано, и обещано от момента на явното ви отделяне от Баща ви и от Реалността.

Вашите големи надежди и очаквания ще са напълно оправдани, когато се преместите чрез последните етапи на вашето пътуване към дома ви. Няма причина да изпитвате съмнения по отношение на резултата, който ви очаква, тъй като божествения план да бъдете отведени у дома в Реалността е в действие от еони на Земята и е според волята на вашия Отец, а неговата воля винаги се постига. Вместо това, се стегнете и си позволете да се слеете с полето на Любовта, което ви заобикаля. Когато се слеете с него, вече няма да има нужда да се крепите, защото вие ще сте взели решението да бъдете вечна и неразделна част от него, освободени от страданието и притесненията на илюзията и, следователно, постоянно обгърнати от неговата любяща прегръдка. В това състояние вие споделяте любовта вътре във вас с всички, с които си взаимодействате, придавате им оптимистично чувство и ги вдъхновявате, така че те също могат да се обърнат и интегрират с това състрадателно, приемащо, прощаващо, и винаги любящо поле, което ви прочиства по пътя ви към небесните почести и награди.


Промяната в енергията, осъществяваща се по цялата планета, наистина е доста поразителна, сравнявайки сегашното състояние на енергията с това, което е било характерно през последните няколко десетилетия. По принцип, през последните три или четири години много хора са се развили, реализирайки тъжния факт, че липсата на гъвкавост не е признак на сила, а на некомпетентност или нежелание за справяне със сложни въпроси, които се нуждаят от резолюция. Сега напълно е ясно, но все още не е решено от официалните ви представители или онези, които представляват властта, да открият дискусия между всички страни със свободен достъп до всички уместни факти и информация, което е единственият начин за постигане на трайно решение. Ограничаването на преговорите по начин, който избягва занимаването с въпроси, разделящи участниците, се оказа неефективно, всъщност напълно безполезно.

Полето на Божествената енергия, което обгръща всички вас, и което се отразява на вашите индивидуални енергийни полета, води до омекване на нагласите, позволяващи уважение един към друг и желание за намиране, предлагането и обсъждането на решения, които почитат всички участници. Това вдъхва доверие и почита неприкосновеността на преговарящите, така че отзивчивото споделяне на мнения ще може да замени вредни стратегии, които по-рано са ви разделяли на победители и губещи, където, в действителност, никой не печели наистина.

Забележителната промяна в способността ви да възприемате разделителните емисии в по-ясна светлина до голяма степен се дължи на колективния ви избор да се намери нов начин да се отнасяте един към друг на всички нива на обществото. И този избор е постигането на инерция, която е необратима. Безчестието, корупцията и несходството в дискусии, преговори и отношения вече са принципно недопустими, и скоро вече няма да бъдат използвани за изопачаване на аргументи и разговори в полза на един и в ущърб на друг. Новият век ще бъде епохата на честност и откритост, които никога досега не са виждани на Земята, и това ще разтвори последните останки от страх и безпокойство, които са почти постоянната причина за стрес в живота ви.


Както знаете, вие сте създадени съвършени от вашия Отец, и когато се събудите в това състояние - преживявайки красотата и чудесата на Реалността - любов, честност, почтеност, хармония и сътрудничество, превръщайки ги в стандарти, според които всички ще живеете. Няма да има нужда и желание да служите на себе си, обслужвайки користни лични цели, поради което толкова много от вас са били впримчени; защото всичко е едно и пълното осъзнаване на тази истина – а именно, че вашето желание, намерение и воля са за щастие и радост на всички; защото в Реалността няма и не могат да съществуват други мотиви, и това гарантира, че има само победители. Но, разбира се, в Реалността, тази дума няма никакво значение - всички преживявания носят единствено веселие и ликуване!


С толкова много любов, Соул.


Превод: САР 

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS