ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Sunday, November 18, 2012

18.11.2012Големи промени са планирани и те завинаги ще променят начина ви на живот

11.18.2012 от Джон Смолман

Пробуждането е в съзнанието на всички вас, светлинни работници и пътеводители, тъй като края на тази земна година приближава все повече. Вие искате действие, впечатляващо действие, нещо много стряскащо или най-малкото приповдигащо. Е, вие ще го получите. Продължавайте да изявявате намерението си да се събудите, това е движещата сила, която ви движи към дома, както и доверието в Божията воля, че ще се събудите според Неговото обещание, и така ще стане. Дори да изпитвате съмнения, осъзнайте ги, защото дълбоко в себе си знаете, че те са неоснователни, че те са просто тревожен аспект на илюзията, който ви причинява объркване, а безпокойството е ненужно.


Вашето пътуване към дома почти свършва, и вашата дестинация е ясно определена. Всичко се развива по план и божествено предопределение. И както сме казвали много пъти, просто трябва да поддържате своите собствени индивидуални намерения и когато възникнат съмнения или тревоги, поискайте помощ от тези, които са винаги на разположение за тази цел - вашите водачи и ангели от духовните измерения. Любовта е жизнена сила; вие бяхте създадени от Нея и в Нея. Но в илюзията, поради издигнатите бариери, в действителност е трудно да се осъществи неразривна връзка и контакт с Нейното присъствие. И поради това, на вас ви се налага да се доверите, а вашите ангели или водачи ще оправдаят това доверие. Просто ги помолете.


Докато ​​обръщате внимание на настоящите драми в световните дела - в международен, битов, икономически и религиозен мащаб, както и на почти постоянния поток от обновяващата се информация, предназначена за масова цел, вие наистина няма да можете да си представите, че се случва нещо от наистина голямо значение! Вашите съмнения, най-вероятно произтичат от познанията ви за човешката история, където можете да видите, че винаги е имало войни, интриги, политически щуротии, предателства и корупция, но също и пророчества от голям брой източници, с които сте запознати и които ви дават надеждата за предстоящи по-добри времена, но които досега никога не са се проявили.


Броят на съвременните и древни пророчества, отнасящ се до този момент в човешката история, и които предсказват случването на голяма промяна обаче далеч превъзхождат всички предсказания с неясна и нелепа формулировка и създадени от тези, които са получени или може би са измислени от онези, които са търсели власт и слава, а неосъществяването на тези предсказания е допринесло за разочарованието на толкова много. Много изследвания са направени от учени по цял свят, които доста ясно показват, че големите промени се осъществяват и са от съществено значение за благото на планетата, както и всички форми на живот, които тя поддържа и че те ще се случат в най-скоро време. И, разбира се, много духовни и безупречно честни и почтени канали
 докладват същото, а именно че промяната е във въздуха.

Вие не сте подвеждани: големи промени са планирани и са най-категорично в ход, и те завинаги ще променят начина, по който живеете и се отнасяте един към друг. Признаците са очевидни навсякъде. Обърнете внимание на тях, защото това омаловажава
 съмненията ви, като ви дава доказателства във физическата среда, а именно, че надеждите ви, всичко, за което сте се молили относно новата ера на просветени мисли, комуникация, както и дейности - предстои да се осъществи.

Промените, които се случват по цялата планета са предвесниците, което означава, че новата ера е почти пред вас. Тези промени ще дадат възможност на нови системи, които са вече подготвени за това време, да влязат в сила в този момемнт. Ескадроните войници ще бъдат призовани в къщи, тъй като водените войни ще се наложи да бъдат прекратени бързо, безопасно и ефективно. Политическите организации са в процес на приспособяване към справяне и подсигуряване на реалните нужди на човечеството. Международните бизнес конгломерати вече няма да бъдат в състояние да заобикалят закона и да бягат от своите отговорности към човечеството и планетата, и няма да има религиозни организации. Вие всички ще бъдете включени в движението и поддържането на тези нови системи в полза и удовлетворение за всички. Малките и изключително мощни групи с отделни егоистични намерения, които са нанесли толкова много щети на планетата и на човечеството, ще се разпаднат, тъй като тяхната подкрепа е отстранена.


Масовото и мощно намерение, което мнозинството продължава да поддържа, за спокоен, хармоничен живот и за опазването на всички форми на живот, ще доведе до осъществяването на тези само видения към момента, защото колективното намерение на човечеството се засилва от божественото поле на Любовта, което обгръща планетата и се засилва ежедневно. Нищо не може да спре, предотврати или забави раждането на новата епоха. Това е свършен факт.


Светлинни работници и пътеводители, напомняйте си редовно всеки ден, че това е Божията воля, и че вие сте в перфектна синхронизация с Нея. Вашата помощ е съществена част от този божествен Ренесанс, именно поради който вие избрахте да бъдете на Земята в този момент. Когато се молите и медитирате вие укрепвате вашето собствено осъзнаване и намерение това да се случи, и давате огромна помощ на тези, които все още спят дълбоко, но които имат усещането, че е на път да се случи нещо от огромно значение. Всеки човек на земята има определена роля, която играе перфектно, дори и това да не ви се струва така. Не се отклонявайте от разпространяващия се страх, който ви се вменява от тези във властта и в медиите, тъй като този страх е без основание. Вие се движите напред като един, в мирно сътрудничество и събития, които предполагат, че в противен случай са напразни, но това са последните гърчове на провалилите се системи, чието време е минало.


Любовта е непобедима, мощна, вездесъща и всеобхватна, когато е свободно приемана с отворени сърца, а сърцата на човечеството се отварят сега, за да приемат своята божествена съдба и да се събуди в естествено и напълно съзнателно състояние. Доверете се на Божествения план и знайте, че всички получават нужната им грижа.


С толкова много любов, Соул.


Превод: САР 

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS