ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Monday, November 19, 2012

18.11.2012
Животът ще се превърне в радост
 
18 ноември 2012 г., от Джон Смолман

Сред работниците на Светлината се засилва вълнението в очакване на предстоящото пробуждане на човечеството. Вие сте поканени да насърчите това, защото ентусиазмът и вълнението усилват намерението ви, а точно вашето колективно намерение ще доведе пробуждането до успешен край.
Това е вашето пробуждане и вие го осъществявате. Вие имате неограничена помощ от вашите водачи и ангели, но вашето решение, вашето намерение е това, което прави нещата да се случват.

Алегория: искате да повдигнете колата си от земята, за да смените гума. Вие нямате такава сила, но имате крик. Вие поставяте крика под точката за повдигане и започвате да въртите (с намерение да повдигнете това колело от земята), а крикът (духовната помощ от вашите водачи и ангели) ще повдигне превозното средство без усилие и така ще постигнете намерението си.

Поддържайте колективното намерение, че човечеството се събужда (масовите медитации са много ефективен начин за поддържане и засилване на това намерение) и това ще стане.

Както знаете, вашите неуморни усилия да събудите себе си и човечеството и да разтворите илюзията, се ценят високо тук в духовните сфери, и ако имате желание, виe скоро ще можете да се присъедините към нас и директно и безпогрешно да изпитате чудото на Божията Любов към всички  Негови Творения.

Това божествено поле на Любовта, в което цялото творение живее постоянно, е и вашият вечен дом. То очаква завръщането ви търпеливо, знаейки, че искате да се върнете, и че ще се върнете. Когато го направите, ще бъде така, сякаш никога не сте го напускали, което разбира се е точно така. Всички очакваме с нетърпение да видим възторга и удивлението, които ще грейнат на лицата ви, когато се събудите, и Божествената Светлина на Реалността ви окъпе във великолепния си блясък.

Изглежда че очаквате този момент от много дълго време, в илюзията, където пребивавахте временно, наистина изминаха еони от време, откакто направихте избора да се отделите от Реалността. В рамките на илюзията, която е много объркваща и често неразбрана концепция - един кратък миг във вечността продължава векове във времето на илюзията. В действителност тя няма никакъв смисъл, така че не се опитвайте да я разберете. Вместо това се фокусирайте върху намерението си за великото Пробуждане – и помогнете да се случи.

Колективната визия на човечеството за бъдещето се променя и с тази промяна във възприятието пред вас се откриват големи възможности, които, щом станат достъпни, ще ви окажат благотворно въздействие по начин, който сега не можете да си представите. Новата ера не само ще даде възможност за решения на всички проблеми, измъчващи човечеството, но също така ще осигури нови перспективи, за да се изследват новите концепции и творчески идеи, появяващи се в ума ви, като ви предложат нови пътища за изследване, което ще ви зарадва и ще ви удиви.

Борбите и тревогите, които ви потискаха и ви караха често да се чудите дали изобщо има някакъв смисъл в живота, ще изчезнат и никога няма да се върнат отново. Животът ще се превърне в радост, изпълнен със запленяващо очакване на бъдещи събития и дейности, които ще добавят неизмеримо много към щастието, което вече изпитвате.

Това ще бъде начин на живот, който вашият Баща винаги е предвиждал за вас. Животът ще резонира хармонично в безкрайно разнообразие от форми, за да отговаря на всяко ваше желание - спокойна почивка до тих поток, течащ през нежни поляни със сянка от надвиснали дървета; опияняващ живот сред вятър и водни пръски на брега на бурен океан; живот, изпълнен с перфектна мелодична хармония на оркестри и хорове; живот сред невероятния аромат на красиви градини; живот, вдъхновен от приятния вкус на нови и интересни храни; и безброй други изкушения, които все още не можете да си представите. Никой няма да бъде оставен да не се радва на живота напълно, във всеки един момент, тъй като всичко, което можете да си представите, ще бъде незабавно създавано от намерението ви.

Наистина сте избрали най-подходящия момент да изживеете живот на Земята, когато човечеството се събужда от това дълго и изтощително пътуване, довело до огромна тревожност, страх и страдание за всички вас. Времето за тези преживявания свърши, вие изразихте намерението да се придвижите напред към Любовта. Това е полето, в което всичко, което Бог създава, съществува вечно, и причината, поради която не го усещате и не сте го усещали е, защото по ваш избор се включихте във въображаемата концепция за отделяне от Него и един от друг.

Но Реалността е всичко, което съществува, и Бог я е създал в Любов за Негова собствена вечна радост и за радост на Неговите любими деца. Разбира се, децата му са много повече на брой, отколкото можете да си представите. Хората са само малка група сред обширните и разнообразни колективи от чувстващи същества, които го наричат
​​Отец. Когато се върнете от въображаемото състояние на разделение и заемете вашето подобаващо място в Небесното царство, вашата радост и радостта на цялото творение ще бъдат безгранични.

Вашият Любящ брат, Исус.

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS