ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Monday, November 26, 2012

25.11.2012

Без вас, масовото пробуждане не би могло да се осъществи


25/11/2012 от Джон Смолман


Интензитетът на настоящия момент продължава да се засилва все повече, тъй като моментът за пробуждането ви приближава. Вълнението и натрупаният ентусиазъм стават неудържими, а да проявявате сдържаност става все по-трудно, тъй като това великолепно събитие, планирано преди толкова много време, е почти над главите ви. И въпреки това, за повечето от вас на Земята, този момент, в много отношения, както обикновено, се оказва бизнес, подобно на сведенията за бедствия и катаклизми, както и за скандали и конфликти в различни прослойки на вашето общество, идващи от различните райони на света и преобладаващи в новинарските емисии на вашите най-популярни медии.

Чудесните промени, които се случват в много области са открито обявени, нека да ги оставим сами да говорят за себе си, тъй като те най-категорично са настъпили! Тези промени са от духовен характер, и са силно забележими,  тъй като те се проявяват в променено поведение, мисъл, диалог и държание, които вече са претърпели развитие. Те са настъпили поради духовните промени, на които толкова много от вас са подложени, а бързата ви  духовна еволюция се дължи на намерението ви това да се случи, както и на неограничената помощ, която получавате от духовните измерения. Вие помолихте за помощ и я получихте изобилно, а резултатите са наистина феноменални.

Вие, които четете или слушате това съобщение, знайте, че огромни промени в полза на цялото човечество и Земята, поддържащи човешкото ви съществуване, се случват все повече, тъй като помощта, необходима да ги приведе в действие, укрепва и се увеличава. Колкото повече се фокусирате върху реализирането на собственото си духовно израстване в името на процеса на човешкото пробуждане, толкова по-могъщи и ефективни ще са усилията ви за осъществяването му. Това е вашата задача, поради която сте на Земята в този момент. Всички вие избрахте да бъдете включени в процеса на масовото пробуждане, и без вас това не би могло да се случи. Не подценявайте значението на вашето присъствие и значението на задачата, която сте предприели с толкова желание и любов.


Без вас това не би могло да се случи, и поради тази причина вие сте толкова ценени в духовните измерения - въпреки че някои от вас от време на време дори се съмняват в съществуването на любящия Бог! Вие избрахте да бъдете на Земята, а бидейки на Земята означава, че вие сте приели да загубите огромна част от паметта си, за да си дадете възможност да изпитате същия вид объркване като спящите, на които сте дошли да помогнете.
 Подобно на тях вие се чувствате изгубени и объркани, но дълбоко в себе си усещате същността на божествената цел, която разбира се имате. Това чувство за цел навлиза в съзнанието ви по най-положителния начин и в най-подходящия момент, така че то може да ви окаже помощ докато помагате на другите. И с него идва още по-осъзнатото знание, че вие определено вървите в правилната посока и правите точно това, което трябва да правите.


Пълно разбиране относно това, което трябва да правите на Земята, все още нямате и това не ви е напълно ясно, защото илюзията е много мъгливо място! Уверяваме Ви, че вие по великолепен начин отговаряте на изискванията, които бяха предявени към вас, и че напредъкът към събуждането ви се движи напред бързо и по възможно най-ефективния начин. Продължавайте да се движите! Вие извършвате невероятно фантастична работа и успешното
 приключване на вашите упорити усилия на Земен ниво е неизбежно.


Напомняйте си редовно, че това, което в момента изпитвате е илюзорно, и знак, който е много показателен за това е фактът, че всеки един от вас възприема живота по различен начин. Няма двама от вас, които да имат едни и същи възгледи, убеждения, или становища, и ако този факт се отнесе до цялото планетарно население, обяснява защо задачата ви, свързана с опитите ви да установите мир на Земята, е толкова невъзможна за вас. Егото е съблазън, а и каква пречка е само! То е било първата стъпка в изграждането на чувството за разделение, на самотата, която илюзията предлага. Това естествено доведе до силен страх, което от своя страна доведе до недоверие.


Бидейки изпълнени с любов във всяка ситуация, което е акт на волята, е начинът да се разоръжи егото. Въпреки това, егото се съпротивлява. . . понякога наистина много настойчиво. Това, което се случва сега на Земята, е силен прилив на Любов, която засяга всеки човек и навлиза в съзнанието на всеки и изисква от всички вас да преосмислите и преоцените всички свои мнения и убеждения. За повечето от вас това е изключително обезпокоително. Егото е вашия дом, замък, мястото, на което се оттегляте, когато се почувствате застрашени и от където вие сте осъждали и обвинявали другите за вашия страх, болка и мизерия. Любовта прониква в сърцата ви и ви показва много ясно, че това не е така, че всичките ваши проблеми, тревоги и страхове са самоналожени.


Можете да видите това съвсем ясно докато наблюдавате малки деца, които са твърде преуморени и при което изпадат в състояния на неудържимо силен гняв. В такива моменти не съществува нищо, което може да им предложите, за да ги успокоите или да ги умиротворите. Те са се оттеглили егоистично в тяхната крепост, от която се опитват да отблъснат всички нашественици. Когато те се наспят и възстановят от огромната си преумора, те отново са очарователните същества, които познавате и на които можете да се наслаждавате.


Но и като възрастни вие все още запазвате тази вътрешна егоистична крепост - въпреки че повечето от вас вече не избухват в изблици на раздразнение, състояния, чрез които търсите убежище, когато някоя ситуация ви претовари. Полето на Божествената Любов, което обгръща планетата прониква във всички тези егоистични крепости, и за тези, които остават дълбоко заспали това наистина е много обезпокоително. Независимо от това, Любовта ще прегърне и след това ще разтвори тези яки укрепления, зад които сте се крили в продължение на толкова дълго време, и когато това се случи всеки от вас ще бъде изумен от красивата и примамливата перспектива, която се показва пред вас.


Любовта е вашият спасител, вашата пътеводна светлина, билетът ви за връщане към реалността. Така Я приемете – тъй като Тя ви предлага "Божият мир, чието разбиране надхвърля всичките ви знания." Тя Е това, което се стремите да намерите от самото начало на видимото ви разделение. Протегнете ръка и с радост приемете любящата прегръдка на вашия баща, която непрекъснато ви се предлага във всеки един момент от вечното ви съществуване; открийте, че в действителност вие не желаете нищо повече, и потънете в това чудно умиротворяващо и успокояващо състояние, в което всички ви страхове, тревоги, и притеснения просто се разтварят.


С толкова много любов, Соул.Превод: САР 

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS