ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Saturday, November 3, 2012

31.10.2012


Всяка любяща мисъл или дума създава вечен резултат
 
10.31.2012 от Джон Смолман

Всеки, който в момента преживява живот на Земята, усеща някои от трансформиращите енергии, които ви обгръщат. Тези енергии увеличават силата и интензитета си всеки ден, защото така е необходимо, тъй като моментът на пробуждането наближава все повече. Вие не сте сами! Вие получавате огромна помощ от духовните светове, тъй като сте помолили за нея и ние винаги ви я доставяме. Останете в контакт с нас, тъй като това невероятно много ви помага в осъществяването на вашите задачи като ви напомня, че постоянно ви се оказва помощ и никога не сте оставяни сами да подреждате нещата по своему. Не би имало смисъл и да се опитва, тъй като то ще бъде участие в илюзорни и безсмислени дейности, а ние всички сме едно и както винаги – да се постигне нещо сам е невъзможно. Присъединявайте се към нас чрез молитва и медитация и ние ще ви осигурим вашето пробуждане.

Когато си отваряте сърцата, за да получите изобилието на Божията любов по най-креативният и възвисяващ ви начин, вие повишавате настроението си и се зареждате с ентусиазъм да работите с Него чрез нас, за да достигнете крайния етап на продължаващия божествен план. Именно затова сте сега тук на Земята и вие знаете това, въпреки че осъзнаването ви не е толкова ясно, колкото вие бихте желали. Вие сте наясно с важността на това да изразявате любов, приемане и прощаване във всяка една ситуация, в която попадате и това трябва да ви покаже, че вие всички сте едно. Ако вие наистина вярвате в разделението на индивидите един от друг, така, както илюзията би желала да вярвате, вие бихте отново се обърнали към стария начин на военни действия, просто за да бъдете номер едно. Но вие не само не правите това, но сте и изключително осъзнати относно незадоволителния начин на живот, който водите, поради което вие вече не сте съгласни да го водите.

Човечеството вече изключително много е напреднало по пътя на колективното пробуждане и все повече ускорява скоростта, с която продължава да напредва ежедневно. Обърнете внимание на този факт, защото той ви помага да бъдете оптимисти и положително ориентирани в подготовката за окончателното освобождаване от отрицателните мисъл форми, които ви задържат и забавят вашето пробуждане. В Реалността, вашият вечен дом, в действителност няма никакви мисъл-форми. Божественото присъствие е всеобхватно енергийно поле на безкраен, положителен потенциал, предлагащ неограничени творчески възможности за постигане на постоянното ви удоволствие. Никога повече няма да засипват объркващи съмнения за мъдростта на вашите действия, тъй като вие все повече навлизате в чудесата, които Духовните Ралности демонстрират пред вас по един прекрасен начин като ви ангажира в очарователни и прекрасни дейности, използвайки вашите невероятно креативни способности, тъй като в небесните сфери нищо не може да се случи, ако не е в напълно съответствие с Божествената воля за върховно щастие на всички.

Любовта и живота са едно в изобилното и вечно изливащо се божествено енергийно поле, което обгръща цялото творение. Изпълнението на всичките ви желания и надежди е негова върховна цел, защото вашият Отец желае за вас единствено безкрайна радост и удовлетворение, които да допълват неговите собствени. В този момент е възможно вие да си нямате и най-малка представа какво може да означава всичко това, но въпреки това тази мъглява идея е мотивиращата сила, която ви е позволявала да следвате вашия път през поредицата от вашите превъплъщения като хора на планетата Земя, тъй като вие сте се инкарнирали отново и отново, за да продължавате процеса на учене на божествения урок: Всичко, от което се нуждаете, е Любов.

Когато вие наистина прегърнете, споделяте и раздавате любовта като индивиди, резултатите са вечни и изключително невероятни. Всяка любяща мисъл, дума, намерение или действие, в което вие се включите, създава един вечен резултат, който завинаги е споделен безусловно и недискриминиращо с всяко съзнателно създание. Ако тя не е напълно освободена от егоистичните амбиции и  цели, тогава вашият любящ Баща ще я пречисти, защото Той ви познава, Той ви разбира и Той предвижда вашите истински  любящи намерения, които вашето его често се опитва да разруши. Вие наистина сте много повече изпълнени с любов отколкото можете да си представите, а вие и често се опитвате да скривате тази истина от самите себе си и от другите. Запомнете, вие сте перфектни божествени същества, осъществяващи илюзорни опитности от изключително временен характер, и нищо вътре в илюзията не може по никакъв начин да промени това.

Продължавайте да се отдавате изцяло на вашата задача, поради което вашите енергиини полета се привеждат в съответствие с Отца ви, тъй като по този начин вие помагате на всички непробудени, дори и на тези, които са изпаднали в най-дълбок сън, ангажирани с поддържането на стария и остарял ред на измамата и предателството на всички идеали, на страха и конфликта, и чийто път към пробуждането се оказва малко по-дълъг от вашия собствен.

Вашият Баща обича всички Негови създания безгранично, и Той знае, че Неговата Любов му е върната от всяко живо същество, което Той някога е създал. Той е безграничната Любов, безграничното Търпение, безграничното Приемане, безграничната Хармония и безграничния Мир. Нито една част от творението е била някога загубена; всички ще се завърнат в любящия Дом на вечната радост. Разбирайки това, както и повечето от вас понастоящем правят, оставете вашите страхове, съмнения и притеснения да си отидат. Гледайте напред с очакване на вашето пробуждане и непрекъснато си припомняйте, че всичко е божествено обгрижвано.

С толкова много любов Соул.


Превод: САР 

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS