ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Sunday, November 4, 2012

4.11.2012


Блясъкът, надминава напълно всички очаквания за това, което Небето е предвиждало
 

11/04/2012 от Джон Смолман

Пътят, който ви предстои, е ясен и безпрепятствен, тъй като вие приближавате края на пътуването си обратно към Реалността. Въпреки това е възможно да се появят малки препятствия, които няма да създадат проблеми, тъй като вие сте почти пред прага на дома ви, където ще бъдете тържествено посрещнати с великолепна церемония във ваша чест и признание, за това, че сте приключили с тази задача толкова компетентно и експедитативно.

В ограниченията на илюзията безгранично количество свободна, индивидуална човешка енергия се събира в едно в най-прекрасната вълна от приемане, прошка, помирение и безгранична любов, които никога до сега не са били част от взаимоотношенията ви помежду ви на планетата. Новата епоха се ражда и това ще е една нова епоха, за която вие сте се молили и надявали в продължение на много изтощителни инкарнации. Мирът и изобилието изискват радост, удовлетворение и любящо състояние на хармония и сътрудничество между всички и за всички на Земята.

Вие без прекъсване сте работили за реализирането на връщането ви в къщи и освобождаването ви от мизерията и страданието, които ви бяха погълнали в продължение на необичайно дълъг период от време и вашите невероятни усилия скоро ще бъдат напълно възнаградени.  Наистина е радост за мен да ви дам лека насока за това, което можете да очаквате, когато се пробудите, тъй като вие така решително и от толкова отдавна се борите за достигането на тази дестинация. Любовта, насърчаването и вдъхновението, които ви предлагам ме свързват изключително позитивно с любовта, която тече от вашите сърца, отворени за божественото поле на безусловната любов, което е навсякъде около вас и ви помага да се събудите. Ние всички сме едно вечно цяло и вие скоро ще изпитате чудото на тази божествена истина.

Тъй като вие продължавате да отваряте сърцата си вашата честота нараства, позволявайки ви да се интегрирате все повече и повече в това поле, на което всички вие сте основни и незаменими компоненти и това позволява на вашето съзнание да се разширява и увеличава интензитета си. Колкото повече се развивате по този начин, толкова по-силна става вярата ви в Божията безкрайна любов за вас и в Неговата Воля, която ви буди. В резултат, интересът ви към отвличанията от илюзията – осъждане, вина, гняв, страх и конфликт, намалява, за да отстъпи място на по-голямата информираност относно тяхното безумие, което позволява да ви повлияе и мотивира.

Осъзнаването на единството на цялото творение нараства експоненциално по цялата планета, тъй като е любов и ентусиазирано приемане на индивидуалната креативна дарба на всеки един от вас. Вашият Баща създаде всеки един от вас като перфектни божествени създания; следователно всеки един от вас е съзидателен гений с невероятни способности, които вие ще сте в състояние да използвате с нарастващо удовлетворение, тъй като вие създавате и развивате оригинални и вдъхновяващи проекти, които заедно споделяте и им се наслаждавате.   

Като деца на Бога, вашите способности и умения са неограничени. От човешка гледна точка това означава, че всички вие имате потенциал да бъдете велики художници, поети, писатели, композитори, музиканти, танцьори – представете си която и да е потенциална възможност, която бихте желали да развиете и когато се събудите тези способности ще се разразят в радост чрез ентусиазирани дейности. Това, което ви предстои, е неограничен избор на великолепни възможности, чрез които да се присъедините към чудото на живота, което ще ви заведе още по-нататък до божествената градина, чиято красота и чудеса непрекъснато ще доставят наслада на всичките ви сетива.

В действителност, животът ви очаква! Това, което сте изпитали в илюзията е изключително лошо и слабо отражение на живота, което скоро ще забравите, тъй като вечните невероятни чудеса, които Господ е подготвил за вас изчистват умовете ви с непринудено удивление. Всичко, за което сте страдали и през което сте преминали през цялата тази вечност, ще бъде потопено без следа; нито една частичка от тези ужасяващи преживявания няма да наруши сетивата ви, тъй като вие се събуждате от този сън в блясък, който надхвърля всичките ви очаквания за това какво може да бъде Раят. Домът е там, където е сърцето ви и вашите сърца ви водят към вашия Дом!

С толкова много любов, Соул.


Превод: САР 

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS