ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Wednesday, May 30, 2012

30.05.2012г.

ЛЮБОВТА ЩЕ БЪДЕ ВОДЕЩА СИЛА И АВТОРИТЕТ
05/30/2012 by John Smallman
 
Когато промени от такъв мащаб и такова значение започнат да се появяват навсякъде по света и всички започнат да говорят за тях, би трябвало да се очаква да възникне определено количество объркване и безпокойство. Не се тревожете, а се опитайте да задържите вашата Светлина колкото се може по-високо, така както се опитвате да предлагате утеха и състрадание на всички онези, които са загрижени или притеснени от това, което виждат, че се случва. Помогнете им да осъзнаят значимостта на това, което се случва и им обяснете ясно целите и смисъла на всички взаимоотношения ( лични, правителствени, международни ), както същността на мира, хармонията и изобилието, които трябва да заменят нечестността, конфликтите и глада, които са ви тормозили толкова дълго. 

Така, както честността и почтеността, с грижата и мисълта за другите, продължават да се изчистват чрез човечеството, мнозина ще извадят светлината наяве, която е била скрита за вас от онези, които заемат позиции във властта и управляват, тъй като те следват принципите на служба на себе си, за да защитят и обогатят единствено себе си и своите приближени. Те ще бъдат изключително много изненадани и шокирани когато бъде публично изнесена информацията относно многото „ неправди”, извършени в името на „обществената сигурност”, както и за войните, тероризма, наркотиците, престъпността, рака и много други. 

На лицата, които са отговорни за всичко това, вече няма да им е позволено да заемат съответната длъжност и те ще бъдат заменени от хора, притежаващи неоспорима почтеност, така че цялата корумпирана система, която причинява толкова много страдание за толкова много хора, напълно ще бъде заменена с нова система, която е проста, честна и прозрачна. Тъй като цялата информация, която е била укривана от вас ще бъде изнесена чрез медиите – в частност алтернативните медии – несъмнено ще има масов протест срещу онези, които са отговорни за допринасянето за това безотговорно състояние на нещата. 

Ще трябва да се образуват съдебни дела, за да бъдат разследвани тези лукави, прикрити и нелегални дейности и да се призоват онези, които отговарят за това да се отчетат пред безпристрастни съдии. Няма да има лов на вещици, нито ще има опити да се поиска разрешение за линч или да се унищожат заподозрените в съучастничество. В приближаващата Нова Епоха, именно Любовта ще бъде водещата сила и авторитет, които ще бъдат подкрепени от състраданието, мъдростта, почтеността, честността и прозрачността. Възможно е да се окаже необходимо да се задържат и затворят някои от организаторите, които стоят зад всички корупционни дейности и поведение, но наказанието няма място в този нов и прозрачен свят, в който същностите се пресъздават. 

Любовта е жива сила – енергията, която поддържа всичко съществуващо. Божествена Воля е цялото творение да живее във вечен мир, хармония и изобилие. Когато се пробудите, това ще стане очевидно. В същото време ще бъдат въведени предпазни мерки, за да бъдат всички защитени от безумното и нечувано поведение на корумпирания „елит”, което те твърде дълго са използвали за своя изгода, за да се прекратят тези действия.

Но също така, в съответствие с Божията Любов към всички Негови Творения, този елит ще бъде защитен от всякакви опити те да бъдат унищожени или да им бъде причинено някакво страдание, в смисъла на това, което преди за вас би означавало оправдано възмездие. Въпреки това, бъдете убедени, че те няма да бъдат в състояние да навредят на другите по какъвто и да е начин и те ще разполагат с неограничено време, толкова, колкото им е необходимо, за да осъзнаят, както и да изчистят сянката от огромната болка и страдание, които са причинили на другите. И докато правят това, те ще разберат отлично колко напълно неприемливи са били техните неморални и вредни практики и този опит няма да ги радва. 

Въпреки това не забравяйте, че вие всички все още съществувате в състояние на илюзия в този момент – това никога не се е случвало – и една от основните задачи, която трябва да изпълните е да си простите за всички онези, без значение от броя им, действия или пропуски, които могат да бъдат доста шокиращи. И тази задача елитът също се задължава да изпълни в свободното си време. 

Господ – Създател – Е Любов
Вие сте на път да се върнете в това божествено и перфектно състояние. Никакви нелюбящи нагласи от какъвто и да е вид не могат да съществуват в това състояние. Така че се освободете от всякакви негодувания, осъждания и всякакви желания да упреквате, които все още може да изпитвате – така че да можете да се събудите в това величествено състояние. 

С толкова много любов, Саул.  

 Превод : Сар

Sunday, May 27, 2012

27.05.2012г.

Невежеството е най-големият източник на страх, на планетата Земя


05/27/2012 от Джон Smallman

Божественият план за пробуждане започва де се осъществява – точно сега - както вие всички продължавате да освобождавате от нелюбещите нагласи и поведение. Достатъчно от вас правят това, за да тласнат човечеството напред към новата епоха, защото вие също така получавате и огромна помощ от много други любящи същности,  които са имали своите собствени борби, и които разбират това, през което преминавате и искат единствено да ви помогнат да достигнете своята божествена дестинация, както и те са направили. И така и ще бъде именно така, както много от нас в духовните измерения ви напомняме, защото то е неизбежно и предопределено.

Вие сте, както дълбоко в себе си отлично знаете, високо развити същности от светлина, точно както Бог ви е сътворил, и нищо не може да промени това, защото това, което Бог създава, е вечно и съвършено. Вашето пробуждане ще доведе до това знание, опитност на вашето пробудено съзнание, а вие никога повече няма да го загубите – тъй като вие ще изхвърлите всичко, което блокира това знание.

Като божествени същества вашето място е с Бога; не съществува нищо друго. Състоянията, които сте преживявали в продължение на толкова дълъг период и с такова страдание и объркване, са нереални, независимо от факта, че за вас те често изглеждат единствената реалност, която съществува. Това се дължи на факта, че избрахте да бъдете неосъзнати за каквото и да е, ако не може да бъде възприето от вашите телесните сетива. Сега вашата наука със закъснение признава, че само защото не сте в състояние да  виждате нещо, не означава, че то не съществува. Това допускане позволява много нови области на научни изследвания, които трябва да бъдат предприети, които изискват от вас да разширите съзнанието си и да следвате интуицията си, която след това ще се превърне в един още по-мощен инструмент, колкото повече го използвате.

Много от вас са имали променени състояния на съзнанието, които са били много по-реални за вас, отколкото вашето "нормално" подсъзнателно състояние, но вие сте били убедени, че то е нереално, въображаемо, или ще доведе до психоза, и следователно сте спрели да се стремите отново да го въведете. И разбира се войната срещу наркотиците допълнително е уплашила хората като им е внушено, че променените състояния са много вредни и психотични. Да, някои наистина сериозно са увредили на себе си чрез използването на различни упойващи вещества - предимно в отчаяни опити за облекчаване на страданието и болката на "нормалното" състояние.

Но това, което приемаме като "нормално" състояние на съзнанието, е далеч от нормалното. Това е състоянието, в което живеете в страх и безпокойство, постоянно чувство за необходимост от предприемане на всякакви предпазни мерки, за да се гарантира вашата безопасност. Това насърчава недоверие, несъгласие, конфликт, като по този начин се гарантира, че това, от което се страхувате, ще отмине. Въпреки това, разумните и интелигентни изследвания в променено състояние на съзнанието откриват,  в тези променени състояния може да бъде осигурено лечение за много болести, които морят човечеството. Колкото повече състоянието на съзнанието разширява знанията си и се увеличава, толкова повече страхът ви стихва - защото невежеството е най-големият източник на страх, на планетата Земя.

Божият план за вас е да придобиете пълното си съзнание. В това състояние нищо няма да е скрито от вас, така че няма от какво да се страхуваме. И точно това е същността на събуждането. Когато физическото ви тяло спи, то е в безсъзнание, неосъзнато, то не знае нищо, и поради тази причина понякога бива въвлечено в най-ужасните кошмари, които са убедително реални и които често стават причина да се събудите в ужас. На спящият може да са му необходими няколко секунди, за да осъзнае, че е буден и е в в пълна безопастност. Но паметта често връща спомена за това преживяване и той не е склонен да се върне да спи. Страхът нанася удар в сърцето на невежеството, и знанието е единственото средство за защита.

Когато се събудите, ще притежавате безкрайно знание, с което ще ви донесе безкраен мир и безкрайна радост, защото тогава ще бъдете наясно с безкрайните възможности за вас, че ще ви окуражи да упражнява вашите уникални индивидуални творчески талант постигането на вашето удоволствие. И тъй като всички са едно, всеки един от вас ще се радва и напълно ще се наслаждава на творенията на всички останали. Невероятни  и безкрайни творчески възможности очакват всички вас в хармонична среда, в която сте на път да се събудите.

С толкова много любов, Саул.


Преводач :Сар 

Wednesday, May 23, 2012

23.05.2012г.

Емоциите, върху които вие всички изглежда, че нямате контрол, ви връхлитат
05/23/2012 от Джон SmallmanМоментът на събуждането на човечеството се приближава все повече и вие всички се раздвоявате между " заблужденията " или "спорните въпроси", които са били заровени в подсъзнанието ви дълго време. Възможно е да изпаднете в голям шок, когато нещо, което сте разглеждали преди години и за което вие смятате, че вече сте намерили решение, отново изникне. Не се тревожете; егото е майстор на дегизировката и измамата, и за да защити себе си, то крие от вас страховете и съмненията, които съответно са адресирани към вас, но те ще разхлабят влиянието си върху вас. То иска да запази контрола над вас и реагира емоционално, когато вашите бутони бъдат натиснати, като по този начин то се опитва да ви убеди, че сте се справили с нещо, с което ако не бяхте, бихте били в по-голямо състояние да отслабите влиянието му, но така вие само го заравяте дълбоко в непознатите области на вашето  подсъзнание,  където тези отпадъци ще тлеят, докато вашето его изисква вашето внимание, насърчавайки ви да ги намерите и да ги освободите.


Част от причината да бъдете хора е да се справите с уроците, които илюзията ви предлага да научите. Никой на Земята не е без " заблуждения", без значение колко свят и божествен може да изглежда някой, и тези заблуждения ви пречат изцяло да усетите любовта, но за да се случи това и да се събудите, вие трябва да се справите с тях и да се освободите. По-рано това е било възможно да се прави спокойно, когато сте били задействани чрез ситуации или събития в живота ви, с които е трябвало да се справите и се е налагало да се освободите от въпросите, които са ви тревожили. Сега, обаче, усилията са насочени да освободите всички остатъчни натрупвания, скрити и привидно недостъпни, свързани с липсата на каквато и да е любов, осъждане, обвиняване, обективизиране, или не-приемане, тъй като тези неща продължават да акостират в илюзията.
 

За да се прояви процеса на събуждане трябва да се освободите от тези неща. Понякога ви се струва, че то няма нищо общо с вас, тъй като тя се издига в съзнанието ви внезапно и с интензивно въздействие. "Какво е това?", Вие се питате с учудване, тъй като размаха на емоциите, които ви връхлитат, ви обърква, и вие, както изглежда, не можете да контролирате тези емоции. Отпуснете се. Осъзнайте необходимостта да разберете какво се случва, и наблюдавайте как тези отпадъчни натрупвания излизат от умовете и телата ви. Не е нужно да правите нищо; в действителност, ако започнете да правите нещо, това просто ще отнеме повече време за преминаването им през вас по пътя им към разтваряне в нищото.
 

В общото ви колективно съзнание, което вие всички споделяте, съществуват огромен брой отпадъчни натрупвания, от които трябва да се освободите преди да настъпи вашето събуждане, и всеки един от вас е избрал да работи с някои от тях, за да се гарантира, че всички те ще се освободят своевременно, за да се даде възможност на събуждането да се случи. Това означава, че много от отпадъчните натрупвания и ситуациите, които се преживяват са от неопределен източник, поради което те изглеждат толкова странно и несвързани с вас. Те са само част от едно голямо осъзнаване, в което човечеството е въвлечено и което е позволило, за да може настоящия цикъл на Земята да приключи.
 

Новата Епоха ще бъде напълно нова, и така всички отпадъчни натрупвания, съмнения, конфликти и служба на себе си, които са все още актуални и заразяват илюзорната среда, в която се осъществява вашето съществуване, ще трябва да се разтварят в нищото, от което вие сте ги извели. Това осъзнаване и разтваряне протича с бързи темпове, защото всички сте се съгласили да изиграете съществена роля, а фактът, че в състоянието на силно ограниченото ви съзнанието на вас ви се струва, че всичко това няма смисъл, не е от значение.
 

Вие всички следвате пътищата към момента на събуждане, и ако това е вашето намерение да се събудите - и това е случаят с по-голямата част от човечеството - тогава нищо няма да ви попречи да го направите. Продължава да се ускорява скоростта на напредъка по тези пътеки, тъй като вие ставате все по-наясно с необходимостта да се освободите от всички нагласи и поведения, които изключват безусловната любов към всички същества, знаейки, и то без каквото и да е съмнение, че всички са божествени деца на Бога, безкрайно обичани от него, и че следователно те са едно с всеки един от вас. Не съществува разделение, и най-накрая това се осъзнава от вас, давайки ви възможност да предложите безусловна любов на всички. И това е ключът към вашето пробуждане.
 

С толкова много любов, Саул

Преводач :Сар 

Sunday, May 20, 2012

20.05.2012г.

В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ЕОНИ СТЕ ЖИВЕЛИ В СТРАХ ЕДНИ ОТ ДРУГИ
Във висшите измерения ние ви наблюдаваме с удоволствие как все повече се приближавате до момента на вашето най-невероятно пробуждане. Скоростта на неговото приближаване е доста учудваща, тъй като вие продължавате да се отказвате да осъждате, порицавате, да изпитвате самодоволство и егоцентризъм, и все повече се подготвяте да бъдете същности само от Любов, заедно с нейните всички божествени проявления, които носят хармония и радост във всяка ситуация. 

Тъй както лятото в северното полукълбо напредва във величественото си плодородие, така и човечеството все повече осъзнава собствената си духовна плодовитост, която съвсем скоро ще разцъфти в най-невероятното и мечтано проявление на безусловната любов към неговите тъй много разнообразни и завладяващи култури. Това е хармония, която никога преди това не се е проявявала на вашата планета, и която е на път да ви обгърне всички вас като ви научи да се приемате един друг без резерви и без осъждания от какъвто и да е вид.

Реалността от вашето единение и следствието от него – вашата обвързаност, стават за вас все по-очевидни, а това ви позволява да възприемате с благодарност божествените аспекти на любовта, която ви заобикаля, и да се освободите от недоверието и подозрителността, с които гледахте на другите толкова дълго време. Няма от какво да се страхувате едни от други!

 До сега, в продължение на еони сте живели в страх едни от други, понякога екстремен страх, воювали сте един срещу друг с мисли, думи, предателство и оръжие, в отчаяни и неуспешни опити да запазите сигурността си. Но от какво и от кой искахте да сте в безопасност? Вие всички сте едно, така че всичко това е едно странно поведение, което е насочено единствено срещу вас самите. Никой няма да е победител, а всички ще страдат. 

Най-накрая това стана очевидно за онези, които са готови да отворят очите си и да прогледнат. А онези, които най-ревностно говореха за безумието на този начин на живот, сега показват пътя на приемането, толерантността, разбирането и любовта, и показват как те действат.
Все още има много хора, които на този етап не могат или няма да видят причината и смисълът на живота, но в сърцата им се прокрадва копнеж. Това е копнежът за любовта и той е бил с тях от момента на разделението, тъй като именно в този момент любовта е била загубена за тях, тъй като те са се преместили в състоянието на илюзията, за да играят собствените си игри. Те са взели решение да разберат как би изглеждал животът без прегръдката на Божествената Любов и така те са се скрили от нея. Това създаде изключителен шок, защото Божията Любов е безсмъртна и вечно жива, а в илюзията тя означава смърт! Нещо, което в реалността беше невъзможно да се представи в тяхното ново състояние на амнезия е широко разпространено възприятие. То е навсякъде, заплашващо да ги погълне в своето небитие. Това беше наистина ужасно. 

Терорът води до терор, а вие толкова много се ужасихте от безумната среда, която изградихте, че се опитахте да се почувствате сигурни и да се съхраните като тероризирахте другите. Но това не даде резултати, защото се нахвърляхте едни срещу други в един порочен кръг в отчаяни опити да останете живи, докато убивате онези, които смятахте за ваша заплаха. Винаги се намираха врагове, от които се чувствахте застрашени, които се опитваха да ви вземат всичко онова, което бе ценно за вас – вашия живот, любимите ви същества, вашите притежания, и така вие разработвахте защитни програми с надеждата да бъдете непобедими, но без успех. Откритията бяха следвани от други открития и всички следващи очевидно трябваше да бъдат по-силни и по-сигурни от предишните, и въпреки всичко бяха преодолявани. Войната, атаката и отбраната станаха единствения начин, по който беше възможно да се създаде чувство за сигурност, но те бяха сигурни само до тогава, докато не се появеше друго по-развито откритие. И днес все още вие продължавате да играете тези безумни игри и все още живеете в страх. 

Единственият изход е да се освободите от вашия страх и прегърнете враговете си, защото вие сте те и те са вие. Любовта ражда Любов. Страхът поражда страх. Вие най-накрая започнахте да осъзнавате това, и в резултат много от вас се съсредоточиха върху мирното и изпълнено с любов съжителство, въпреки провокациите, които трябва да преодоляват и откриха, че това дава резултат. 

Бог е Любов. Вие сте били създадени в Любов, тя е ваша природа, тъй като вие сте вечни създания, а Неговата природа е да споделя и да се разширява вечно, да обича безусловно и неизмерно. Вие сте наясно с това, и това показва, че моментът на вашето пробуждане действително приближава. 

С толкова много любов Саул.   

Превод:САР 

Thursday, May 17, 2012

16.05.2012 г.

Когато се събудите, телата ви ще бъдат "включени в електрическата мрежа" по всяко време


05/16/2012 от Джон Smallman
Вълнението сред работниците на Светлината по цялата планета нараства, защото те могат да почувстват духовните енергии, тъй като моментът за активизиране на вашето пробуждане все повече наближава. Това наистина е много вълнуващо време, тъй като последователността на събитията, водещи до този велик момент продължават да допринасят за огромните промени, които са били планирани отдавна.
Човечеството най-категорично излиза от съня си, тъй като пробуждането му се приближава стабилно и неизбежно. Сънят е време, през което вашите тела се зареждат, докато вие реално  се занимавате с други въпроси от голямо значение извън времето. Това са въпроси, до които вие не можете да имат достъп в човешкото си будно състояние, което в действителност е състояние на сън, нереално, несъществуващо, но в което вие влагате огромно количество енергия, които изтощават телата ви и поради което след това се налага те да бъдат възстановени, докато телата ви спят.
Когато се събудите, телата ви ще бъдат ефективно, " включени в мрежата" по всяко време, така че сънят, който сега преживявате, вече няма да ви е необходим. Умората и отпадналостта вече няма да ви засягат, защото "батериите" ви винаги ще бъдат напълно заредени от система, която е неподатлива на повреди или прекъсвания – това е системата на Божествената енергия, Безграничната и Безусловната Любов на Бог към всяко едно Негово творение.

Постоянната връзка с нивата на Божествената любов е вашето естествено състояние, и в него вие сте всемогъщи същества, създавайки заедно с Бог, за радост и полза на всички, които разбира се са Едно. Да се ​​събудите означава да се върнете в това състояние, което никога не сте напускали, но временно сте забравили. За да забравите, бяха изискани извънредни и постоянни потоци енергия, които ви бяха осигурявани на колективно ниво, за да ви се позволи да останете в това състояние на ужасна амнезия, където самото оцеляване е изключително трудна и предизвикателна задача за вас. Вашите конфликти и несъвместимост са в резултат на тази среда на масова амнезия, която вие изградихте и която ви постави едни срещу други, често в смъртен бой, защото ви се струваше, че всеки един от вас е напълно независима и отделна единица която трябва постоянно да се бори за правата си и живота си.

Много от вас сега осъзнават, че това не е така и променят безполезните, но мощни убеждения, които от еони са подсилвали илюзията и зад всичко, което тя стои. Това е реализация от голямо значение за вас, защото ви дава възможност да промените вашите възприятия, които след това ще ви покажат как илюзията е повлияла на всяка мисъл, дума и действие, които сте имали в нея.

Тази реализация ще ви покаже тяхното несъответствие, съгласно което да успеете да промените своите вярвания и становища стъпка по стъпка, за да се справите с непрекъснато променящите се ситуации, в които илюзията ви представя: "Ти си мой приятел и аз мога да ти се доверя. . . Не, ти си моят враг и аз трябва да те атакувам. . . Аз съм объркана и не знам какво да правя. . . Защо съм толкова обсебен от болката и страданието? . . Няма решение на моите непреодолими проблеми. . . Няма Бог! . . Борбата и победата е единственият начин да се гарантира оцеляването ви в този негостоприемен свят, и аз не трябва да се доверявам на никого. "

Тя е от този нереална и уплашена среда, която вие трябва да събудите, и сладостта на това пробуждане ще бъде поразителна и съживителна, тъй като вие самите ще откриете безкрайна енергия и безкраен ентусиазъм, за да проучите и да се насладите на чудото на битието - да бъдете себе си и напълно освободени от ограничения, страхове или тревоги от всякакъв вид. И около вас ще има още безброй други същности в Реалността, които също ще вълнуват. Съвсем скоро ви очаква безгранична радост.

С толкова много любов, Саул.

Превод :САР 

Monday, May 14, 2012

13.05.2012г.

Подготовката приключва, очакват ви най-прекрасните изживявания

05/13/2012 от Джон Smallman
Пробуждането на човечеството с пълното осъзнаване за неговата истинска идентичност, ще бъде събитие от огромно значение за всички божествени творения на Бог, и това събитие от изключително значение не може да не бъде подчертано. Много векове изминаха в подготовка за това необикновено събитие, и сега, когато подготовката приключва, ви очакват невероятни преживявания.

В продължение на хиляди години много любящи същности навлизаха в илюзията и се движеха сред вас, демонстрирайки Любовта в действие. Вашите различни религии са ви разказвали за тях, защото често, след като тези същности ви посещаваха, някои от техните последователи основаха религиозни организации, които да носят техните послания за благото на всички. Въпреки това, както се случи с всички организации, които са били образувани в илюзията, с течение на времето посланията, които те са оставяли и популяризирали, са били изкривявани и повреждани, а в организациите започваха, поради дългото им съществуване, вътрешни лидерски борби.

И в тези ситуации същността на първоначалната информация на тези послания се е загубила, а хората, за които те са били предназначени да им помогнат, са останали разочаровани и са се отделяли, за да образуват свои собствени алтернативни организации с противоречащи си догми, които те често представят като неоспорими истини пред всички, които са ги слушали.
Много вреда и страдание е причинено чрез тези неуместни и грешни интерпретации. На първо място, всички тези организации са създадени с най-добри намерения, но рано или късно те са загубили пътя си, като илюзията ви е отвлякла вниманието към конкуренцията и несъгласието помежду ви. Освен това те се опитваха да привличат нови членове или чрез промяна на посланията, предлагайки алтернатива, която да отговаря на ситуацията, в която са ви намирали, или чрез засилване на догмите, които вече са били разработени и чрез добавяне на сериозни заплахи за вечното Божие наказание за тези, които са ги пренебрегнали или са се отклонили от тях .

Голяма част от човечеството вече започна да си дава сметка за невалидността на тези застрашаващи и нелюбещи догми, и е започнало да разбира, че само вярата, която вижда смисълът в Единния Бог и в Безкрайната му Безусловна Любов за цялото човечество е валидна. Всяко друго вярване очевидно няма смисъл изобщо. И разбира се Любовта е енергия, която тече през цялото творение, осигурява живота и съзнанието за всички Божии деца, независимо от техните убеждения, етноси, или местата на пребиваване в Божествения космос.
Все още има голям брой, които се придържат към безумните догми, внушаващи страх, и които се опитват да убедят другите да се присъединят към тях, за да могат сами да се убедят, че те са праведните в очите на суровия осъдителен бог. Но дори и сред тях много са започнали да виждат светлината, и те са започнали да осъзнават - дори ако те не могат все още го признаят пред себе си - че тези пътеки, на вярата в собствената им правда и право да осъждат другите, което те са извършвали толкова ентусиазирано, както и опитите им да уплашат или да убедят другите да се присъединят с тях, са отживелици, които не водят до никъде, и предлагат само допълнително болка и страдание.

Мнозина смятаха, че болката и страданието са святи в очите на Бога, и че за да ги приеме  те трябва да Го умилостивят. Сега недействителността на това убеждение се превръща все повече очевидно. Бог е Любов. Няма съмнение в това! Всички нагласи или поведения, които не са изпълнени с любов, не са от Бога. Бог не иска никой да пострада, дори и онзи, който цялото човечество е възможно да го вижда като нещо отвратително, въплъщаващо цялото зло на света.

Болката и страданието са изобретения на човечеството, за да се добави пикантност към илюзията, и какво огромно нещастие са причинили те на толкова много хора! Най-накрая сте достигнали етапа, в духовната си еволюция, където става все по-ясно, че Единния Любящ Бог никога няма да ви моли да страдате от Негово име. Каква е Неговата Полза да гледа вашето страдание? Той обича Неговите творения с цялото си безкрайно и величествено Сърце, и Той постоянно демонстрира любовта си, защото Той обича, и поради това учи неосъзнатите, незнаещите, спящите, че Любовта е всичко, което съществува.

Това е реалността - безкрайната и изобилна Божествена любов за цялото творение - и тя е в такъв стадий, че човечеството трябва да се събуди. Това е неизбежно и неминуемо, и осигурено за вас по божествен начин, защото това е Божията воля. За да влезете в илюзия и всичко това, което тя ви е предложила, е избор, който всеки един от вас е направил. Бог веднага ви е предложил пътя и необходимите напътствия, за да намерите изхода, защото Той знаеше, че привлекателността на илюзията ще дойде към своя край и че вие сами ще поискате да се завърнете у дома. Сега това време е дошло. Намирате се непосредствено преди момента на пробуждането и Той ви насърчава да направи точно това. Сега всъщност всичко зависи от вашата воля (в действителност, това винаги е било така- вие просто сте забравили). И така то ще се случи. Всеки път, когато се синхронизирате с божествената воля, се случват чудеса!

С толкова много любов, Саул.
Превод :САР 
 

Sunday, May 13, 2012

13 май 2012 г.


 
Разкритията, които вие осъществявате имат огромна власт

13 май 2012 г.


Пробуждането на човечеството протича с бързи темпове. Всичко е точно така, както трябва да бъде, тъй като все повече и повече от вас започват да осъзнават, че огромните промени в начина ви на живот и житейския ви опит съвсем скоро ще станат реалност. Първите признаци за това вече са видими и са ви съобщени, главно в алтернативните и независимите медии, но има също така и кратки откъси, които се срещат в основните новини. Следете за тях, тъй като докладите от тази източници могат да ви дадат това, което вие бихте нарекли веществени доказателства, а именно че големите промени са в ход - най-сетне традиционните медии започват да излъчват някои от истините, и това само по себе вдъхновява.

Очакването на събитието за промяна на съзнанието продължава да носи напрежение за много от вас, които са били проводници за Светлината и откровенията в продължение на толкова дълго време и са правили това с такова силно желание и нетърпение. Това е една от вашите причини, за да съществувате на Земята по това време, и вие знаехте, когато бяхте избрани да направите това, че няма да е лесно, и също така знаехте, че ще ви бъдат предоставени огромни възможности за оказване на помощ, които да ви помогнат да постигнете вашите цели и да ви съдействат за пробуждането на цялото човечество. Често си напомняйте, както и визуализирате, че сте провеждали и сте правили редовен контакт с други хора, вървящи по сходни пътеки, защото когато се асоциирате с някой, който също носи това откровение, това ви дава допълнителна сила и увереност.

Това откровение е с огромна власт, а вие го въвеждате в битието, за да замените илюзията, в която сте били скрити в продължение на толкова дълго време. Неговото пристигане е от огромно значение, тъй като то ще финализира освобождаването от оковите, които са ви обвързвали толкова здраво към нереалността и страданието. То ще позволи да откриете и да се радвате на това, което наистина сте, кои сте били в действителност, и да се насладите на връщането ви до вашето естествено божествено състояние. Всички на планетата са определени да вземат участие в това изумително ново откровение, което ще вдъхнови и възвиси човечеството да излезе от сънното си състояние и да навлезе в нивата на хармоничното сътрудничество, което позволява отменянето и поправянето на щетите, които са били нанесени на планетата ви и на толкова много от нейните жители.

Когато се пробудите, на вас ще ви бъде предложена безпределна помощ по отношение на изпълнението на задачата ви от онези, които са ви наблюдавали в продължение на еони, а именно да почистите и подновите планетата, и те ще ви предложат фантастични технологии, които далеч ще надхвърлят всички ваши предположения и фантазии, и тези технологии ще направят задачата ви относно възстановяването на планетата много по-бърза, ефективна и лесна. И разбира се, те ще ви предоставят или демонстрират нови начини за достъп до енергията, от която се нуждаете, за да извършите всички основни действия, без съпътстващи щети и замърсяване, което в момента е като че ли неизбежно при сегашното наличие на толкова много промишлени системи.

Замърсяването и токсичните отпадъци не са неизбежни странични ефекти на индустрията! Това, което е настъпило на Земята под вашето стопанисване е пълно незачитане на отговорностите от страна на всички живеещи на Земята. Вие сте задействали система на груби нарушения, грабежи и унищожаване, а когато всички ресурси са вече изтръгнати от Земята, вие просто се премествате на друго място. Нищо чудно, че Земята е в такова критично състояние.

Това ще се промени. Вие сте вече на прага, най-накрая готови да поеме отговорностите, за да заживеете мирно, изобилно, и с радост на Земята, на което имате пълно право. И когато компетентно подпомагани от тези, които са дошли да ви помогнат, вие направите това, ще откриете, че това не е неблагодарна задача или черна работа, нито пък загуба на време, а изключително-креативни и вдъхновяващи преживявания, които ще ви донесат прекомерно удовлетворение.

Да, много от вас в продължение на дълъг период от време са изключително притеснени за разграбването на вашата красива планета, и въпреки това, както изглежда, сте успели да направите твърде малко за нея. Все пак, вашите редица действия за извеждане на това знание на открито ще са най-ефективни при постигането на промени в нагласите на хората, както и придобиването на съзнание относно огромната нужда от промяна в промишлените ви практики. И тази огромна промяна в съзнанието е част от процеса на пробуждане, на който сте подложени.

Да живеете в мир, радост и хармония е вашето желание и е ваша мечта от векове, а сега сте на прага на създаването и. Вие никога не сте били сами, нито като човешка раса на планетата Земя, нито като индивиди. Но това не е очевидно за вас, тъй като вие сами се погребахте в конфликти, несъгласие, объркване, и понякога дори в общо отчаяние, играейки негативните игри на печелене и губене в илюзията, която за вас е толкова реална.

Въпреки това, онези от другите светове - т.е. съзнанията извън илюзията - са с вас постоянно, като са ви предлагали неограничена подкрепа и любов, но тъй като сте напълно ангажирани в игрите, с които илюзията непрекъснато ви отвлича вниманието, изключително трудно е за вас да бъдете наясно с нещо по-различно от това, освен как да оцелеете в тази все по-застрашаваща околна среда. На вас, разбира се, не ви се струва, че сте ангажирани с играенето на игри, тъй като вашата среда ви изглежда напълно реална и абсолютно заслужена, но в действителност тя изисква пълното ви внимание, за да можете да си гарантирате оцеляването в нея.

Сега, обаче, пълното безумие на сегашното ви състояние на съществуване си пробива път във вашето съзнание и настоява за вашето потвърждение от него. Това е шок и облекчение за много хора, които са имали толкова силна и неподатлива вяра в илюзията, и всички придружаващи я грешни интерпретации, в които сте били накарани да повярвате, че са реалност. Това наистина е била голяма игра, която вие сте играли с невероятна концентрация, която в крайна сметка е достигнала до своя край.

Тревогата, страха, несигурността, и страданието, които сте преживявали ще си отидат категорично, тъй като се пробуждате в истинското си състояние на единство с Бог и на Неговото божествено творение, а себе си ще признаете отново като божествени същества, безкрайно обичани и безкрайно ценни. Когато това се случи, вие ще откриете себе си още веднъж в Реалността - вашият вечен дом – състояние, което е по-истинско от всичко, което някога може да сте си представяли, докато бяхте изключени, печални, страхливи, и ефективно погребани във Вашата Илюзия. Вие сте на път да се откажете от вярата си в нея, да я оставите настрана и да и позволите да се разтвори в нищото, от което сте я създали.

Моментът за вечна радост е почти пред вас, така че задръжте вашата светлина високо, споделяйте я безрезервно с всички, и знайте, че моментът на вашето пробуждане наближава.

Вашият любящ брат, Исус.

Wednesday, May 9, 2012

9.05.0212г.

Човечеството е на прага на невероятна възможност и вълнение
05/09/2012 от Джон Smallman
Когато всички се събудите в невероятния блясък на Реалността, радостта ви ще се превърне във възторг. Състоянието на постоянен екстаз е наистина едно естествено състояние и то ще стане част от нас така, като че ли никога не ни е напускало, което разбира се, никога не се е и случвало. Вашите спомени от болка, страх, предателство, недостиг, и страдания от всякакъв вид, които са изключително тежко бреме за вас сега, няма да ги има повече,  защото те са напълно илюзорни и се разтварят с илюзията.
Докато вие изживявате илюзията като реална, за вас ще бъде много трудно да разберете, и много от вас може би мислят, че ако нямате спомени от тези лоши времена ще бъде загуба, нещо, което би накърнило радостта от пробуждането в реалността и констатацията, че те са разтворени. Но това не е така. За да бъдете в радост без абсолютно никакъв спомен от илюзията, означава да сe освободите изцяло от това  нещастно състояние и от всяка сянка, която би могла да бъде хвърлена  върху сегашното ви наслада.
Хората, които са претърпели травми в живота си и се опитват да ги забравят, опитайте се да отречете, че те някога са се случили, и често се поразявали  с ужасяващи кошмари, в които те отново преживяват интензитета на тези противни опитности, и като резултат те често изпитват страх да заспят. Същото се случва и при децата, които са имали ужасяващи кошмари от различни видове.
Спомени от такъв характер може само да отвлекат вниманието ви от вашия мир и радост, а непрекъснато спомняйки си ужасните кошмари е лишено от всякакъв смисъл в действителност. Всъщност вашия опит винаги е и винаги е бил безкрайно радостен, защото Реалността в действителност се подържа от Божието Творение за всяко едно негово същество.
Да бъдете будни означава да бъдете в радост, хармонизирайки се с всяко същество в славната симфония на Творението, което никога не престава да удивлява и учудва всички с безкрайните си възможности, които непрекъснато ви предлага. Когато се събудите, изразът "Никога не е късно", който обикновено носи във въздух съжаление или оплакване, ще бъде надминато безкрайно и вълнуващо!
Човечеството е на прага на невероятна възможност и вълнение, тъй като моментът за вашето пробуждане се движи напред с удивителна бързина, за да ви срещне с него. Не позволявайте на съмненията или скептицизъм на другите да отвлекат вниманието ви от задълженията ви на светлинни права, както и да насърчавате и вдъхновявате всички, с които си взаимодействате по никакъв начин изобщо, като демонстриране на обичащи нагласи и състрадателно поведение във всяка ситуация, в която ще намерите себе си.
Не забравяйте, че имате безгранична помощ от тези от духовните измерения, които искат да ви помогнат да поддържате своя духовен баланс и безусловна любов и  спокойствие, независимо от обстоятелствата. Просто се помолете. Вие винаги ще бъдете чути и отговорът ще последва незабавно. Но бъдете отворени за неочаквани предложения, те може да ви изглеждат странно - може би дори неподходящо в сравнение с това, което сте очаквали да чуете. Така че подхождайте с интуитивно усещане за това какво е необходимо, за да ви се помогне да определите най-добрият отговор за всяка ситуация, в която попадате, освобождавайки се от всяка егоистична  нужда, която трябва да бъде разпозната като умна или мъдра и се доверете на напътствията, които ви се предлагат в отговор на Вашата молба за помощ.
Като деца на светлината вие все повече ще откривате себе си, опитвайки се да помогате на други хора, които все още са объркани и уплашени, и когато разногласията, които дълго време са били техен манталитет бъдат преодолени, те още веднъж ще бъдат понесени от бурята на тяхното осъзнаване за познанието и освобождаването. (Всъщност вие самите може също все още да имате проблеми, пред които трябва да се изправите. И правейки това вие ще си помогнете неизмеримо по отношение на достъпа на състраданието, което се изисква да освободите и да помогнете и на други да сторят същото.) Това е знак, че въпреки че ви се струва, че тези въпроси са били разглеждани по задоволителен начин, те в действителност са били до известна степен отхвърлени, вероятно защото болката, необходима за справяне с тях е толкова силна, че ние бихме я определили като еквивалент на "Стига вече!"
Но вашите проблеми трябва да бъдат напълно решени, преди вие да се почувствате изцяло свободни да се събудите, защото нерешените въпроси блокират и пречат на желанието ви да отворите и да приемете любовта, която Вашият Баща предлага на всеки жител на земята безусловно и безразборно.  В разрешаването на вашите въпроси не използвайте злоба, неприязън, гняв, осъждане, или желание за отплата срещу всеки, който смятате, че ви е обидил или ви е опозорил – опитайте се да си дадете възможност да споделяте и да бъдете част от безусловната и недискриминираща Божия любов, която Бог предлага на всички и винаги.
Вие, всеки отделен човек, сте съществена част от Божествената Любов в Божието Творение, но ако вие държите на проблемите си и да осъждате всичко и всички, това означава, че не приемате Безусловната Любов, което ви задържа в развитието ви, както и блокира получаването И.  Това е синдрома на "Аз не бих искал да бъда член на клуба, в който има хора като мен /нея / него”. В божествената реалност на Бог всички са винаги добре дошли, няма спонсори, препоръки, мита, или пък са необходими някакви специални таланти. Нека вашите проблеми бъдат разрешени и се събудете!
С толкова много любов, Саул.

 http://johnsmallman.wordpress.com/2012/05/09/humanity-is-on-the-verge-of-incredible-opportunity-and-excitement/

Превод:SAR

Tuesday, May 8, 2012

6.05.2012г.

Вие откривате че сте по – обнадеждени и по – оптимистични въпреки хаоса
Ние в духовните царства наблюдаваме с радост, докато следим прогреса, който правите в осъзнаването на старите отношения и прегръщането на божественната област на Любовта, която ви обкражава, постоянно предлагаща ви мира, вярата и увереността, които ви трябват, за да се изместите от тъмнината на илюзията и да преминете в блестящата Светлина на Реалността. Вие знаете, че това е мястото, на което преднадлежите, че там е мястото, където вие наистина съществувате, и че се подготвяте да се пробудите в това блаженно състояние, в което всичките ви нужди са изобилно предвидени.

Вие няма да останете изгубени в мългата на объркването, което е крило от вас вашата истинска идентичност за толкова дълго . Неговото време е минало, и без вашата подкрепа то ще се разсее, разрешавайки ви да преживеете още веднъж чудото на Божията Обич, която винаги е била достъпна за вас, дори и често да ви се е струвало, че сте сами и изгубени в прекалено враждебна среда. Знанието за това кои сте всъщност се сипе в съзнанието ви и не може да продължи да бъде непризнато, защото носи със себе си Светлината, която ще позволи пробуждането ви.

От начало е малко озадачаващо да откриете себе си по – обнадеждени и по – позитивни, въпреки хаоса и конфликта, нечестността и корупцията навсякъде по света, които стават все по – явни. Те стават явни заради вашето разтящо осъзнаване на това кои сте, което го прави доста ясно ,че  състоянието на липса, на изоставяне, и на страдание което сте преживявали през вечностите/еоните би трябвало да са напълно измислени и нереални. Да, вие най – после  стигате до единственния възможен извод за вашето настоящо състояние, а именно че то е нереално. И какво облекчение е това да осъзнаете, че това е било просто ужасен кошмар, от който вашето пробуждане е неизбежно. 

И вие ще се пробудите – защото не само това е Божията Воля да го сторите, но най – вече е вашата също. И волята ви да се пробудите се усилва с всеки изминал ден, докато приемате промените, които трябва да направите, за да освободите  себе си от кошмара, в който себеугодните ви навици са довели до неосъзнаемо нещастие и страдание на мнозинството.
Осъзнаването на повредата, която е била нанесена чрез не – любящи отношения и държание не може повече да бъде отбягвана, защото наличността на масова комуникационни мрежи по цял свят правят криенето на нещо за дълго време невъзможно. Всяко събитие, всяка атака, и всяка проява на съчувствие и любов веднага стават видими за целият свят.
Тези, които биха ви контролирари чрез притежанието си на модната медия, на мнозина политици и от големи мултинационални корпорации и банковите конгломерати, са вече неспособни да държат деянията си в сянка, и действията, които са предприемали, за да запазят позициите си на власт все по вече се откриват на изпитателния поглед на хората.


Докато корумпираните действия на тези, които постоянно твърдят, че службата за най – доброто на хората е техен единствен мотив за притежанието на издигнати длъжности са разкрити, контрастът им с тези, които тихо и спокоино дават всичко от себе си, е рязък, те изпадат често в много трудни ситуации, да служат на всички по света, които имат огромна нужда от храна, подслон, и медицинска помощ. 

Поради усилената работа на мнозина независими журналисти и репортери, което често е голям риск за самите тях, заниманията на тези доста различни групи хора стават все по – явни. Резултатът в това масивно увеличение на достъпността да сте информирани за това какво наистина се случва по света прави възможно разбирането и приемането на промените в отношеннието на човека, което е нужно, индивидуално и колективно, това ще ви води напред към Новия Век на мира, хармонията и изобилието, които сте търсили  и на които сте се надявали, и които отдавна са ви били обещавани. 

Ендемичната корупция по света, за която се вярва, че е неизкоренима заради все-проникващото си присъствие, най - после е видяна за това, което е: огромно изсмукване на енергията ви и ресурсите ви. Но тя ще бъде изкоренена. Когато това се случи, всички ще си отдъхнат спокойно, като открият, че това, което им е нужно, е готово и свободно достъпно без да трябва да слугуват на този, който ще им го даде.   Прозорливост, честност и почтенност са ключове, които ще отворят вратите към свободата и изобилието за всички, и чие ги създавате като напускате не любящите отношения на старото и приемете Областта на Любовта, която ви обгражда във всеки момент. Продължавайте да носите Светлината си високо – защото моментът за великото ви пробуждане скоростно наближава.

С толкова много Любов, Саул.

Превод:R&R

Monday, May 7, 2012

6.05.2012г.

Когато видите какво е било скрито от вас в продължение на толкова дълго време, вашите души ще се издигнат
Човечеството все повече се приближава към единното, което ние все по-ясно забелязваме в научните изследвания, които достигат до неопровержими доказателства в подкрепа на това. Всички те са свързани, и каквото и да казва едно от тях, то засяга всички останали. В настоящият момент, когато има толкова много различни мнения и убеждения, разпръснати по целия свят, несъгласията и конфликтите са ендемични поради обърканата плетеница от съобщения, които се излъчват публично като резултат от тези различия.
Тъй като все по-голям брой от вас работят, за да променят нагласите си и да освободят своите предразсъдъци и да отворят сърцата си за божественото енергийно поле, в което сте потопени, вие позволявате по този начин на мъглата, в която сте живели в продължение на дълъг период от време, да започне да изчезва.
Излизането от тази объркваща мъгла се случва в огромни мащаби по цялата планета в този момент и скоростта на разпръскването и се увеличава. За хората дори стават все по-очевидни лъжите, които се излъчват по масовите новинарски канали на медиите в цял свят, докато истината се съобщава в интернет пространството от хора, които съблюдават тя да излезе наяве. Дори става все по-трудно истината да бъде прикрита, и на тези, които биха направили това, се гледа като на лъжци и измамници.
Тъй като истината излиза на светло, става по-лесно да се разбере, че човечеството желае само да изживее живота си в мирно и хармонично сътрудничество с всички останали форми на живот от цялата планета и че агресията и конфликтите, които сте консумирали в продължение на такъв дълъг период от време са били насърчавани и поддържани от онези, които се опитват да ви контролират за техните им престъпни цели. Те имат, от еони насам, определени организации за да ви обучават и тренират, за да приемете техния авторитет безприкословно, както и да насаждат у вас чувство за лоялност към тях ( за което се предлагат нищожни награди) и които след това се използват, за да ви обърнат един срещу друг, като ви подхранват със силно предубедени и подвеждащи информации, за да подкрепят своите програми и да ви накарат да се страхувате от тези, които изглеждат по-различно – било то по политически, религиозни, етнически или културни убеждения.
С  разсейването на тази мрачна и тежка мъгла, която ви е обгърнала от толкова дълго време, великолепните перспективи на множество взаимно изгодни начини на живот на Земята и споделянето на нейната щедрост справедливо, с любов и изключително щедро между всички вас, става напълно очевидно. Когато започнете да виждате това, което е скрито от вас в продължение на много дълъг период от време, настроението ви ще започне да се повишава и вие с нетърпение ще започнете да очаквате чудесните възможности, които стоят пред вас. Обществените комуникационни мрежи, възникнали през последните две-три десетилетия, ще започнат да се използват по най-креативни методи, за да се създаде постоянен поток от информация, което ще ви предостави възможност вие всички да взимате участие в любящата духовна еволюция, на която сте свидетели и за която човечеството е било жадно в продължение на толкова дълго време.
Вие всички сте божествени същества, които временно са загубили пътя си и са спуснати в унилото мочурище на нещастията и страданията, от което както се оказа, вече толкова дълго няма изход. А това беше и все още е построено чрез илюзията, която го създаде с помощта на силата на вашите умове. Сега, вие в крайна сметка, можете да използвате огромната мощ, с която Бог ви е дарил, за да разтворите тази илюзия и мъгла на объркване, в която сте обгърнати и да се върнете в състояние на радост, в което сте били създадени.
Да, някои толкова са се привързали към предишното си състояние, че те все още желаят да го запазят, но онези които го използват са се установили като господари, и въпреки, че това няма да се случи, на тях ще им бъде позволено да използват свободната си воля и да продължат тяхното си съществуване в среда, която е много подобна на тази, която в момента се разтваря около вас. Там те ще бъдат в състояние да продължат да играят игрите си, докато не решат, че трябва да има и по-добър начин.
Когато те решат да се променят, всичко, което ще е необходимо, за да им се помогне за осъществяването на тази задача, ще им бъде изобилно предоставено. Не забравяйте, че любовта на Бог е безусловна и недискриминираща. Това не изключва никой, и следователно всички ще се завърнат у дома, когато са готови и наистина решат да го направят. Това е величествената истина…., а именно, че любовта на Бога гори в сърцето на всеки, и че Той може да остане скрит за определен момент в илюзията, която вероятно ще ви се струва безконечна. Но след това ще избухне още веднъж с нейната вечна и брилянтна слава.
Вашият любим брат, Иисус. 
Превод :САР

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS