ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Saturday, January 12, 2013

6.1.2013

ЦИВИЛИЗАЦИЯТА ТРЯБВА СЕ ЦИВИЛИЗОВА  
01/06/2013  
от Джон Смолман


 

 Началото на дългоочакваната Нова Епоха е триумфално, тъй като енергиите, които тя донася се разпростират навсякъде из вашата красива планета, за да окажат съществено съживяване на всичките ви системи и да стимулират и вдъхновят човечеството, което започва да осъзнава какво се е случило наскоро. Началото на Новата Епоха е събитие от огромно значение за Земята и за всички форми на живот, който тя толкова охотно подкрепя. Всички хора на Земята, осъществяващи живота си в този момент от нейната еволюция, избраха да бъдат тук, за да помогнат на този невероятно прекрасен процес, въпреки че голям брой от вас все още не осъзнават чудесните възможности, които са на път да бъдат представени, за да се създадат нови начини на живот, които възвисяват и вдъхновяват всички вас, да донесат мир, хармония и изобилие, които да заменят небалансираните и неадекватните обществени и международни отношения, в които вие сте се омотали от толкова дълго време. Вашето бъдеще е наистина много ярко, и ще става все по-ярко, тъй като всички вие решихте да участвате в продължаващите творчески събития, които ще вдъхнат огромен ентусиазъм за живот във всеки един от вас.

Както често ви е казвано напоследък, сега е прекрасен момент да бъдете въплътени на Земята, тъй като прииждащите енергии ще възвисяват и вдъхновяват човечеството да вървите напред заедно, за да се създаде хармонично балансиран начин на живот, който ще почита всичко живо на планетата, без изключение. Тези нови и радостни нагласи, които започвате да приемате, напълно ще променят възприятието ви за самите вас, както и за всички останали, тъй като вие очаквате с нетърпение да си взаимодействате заедно с творчески ентусиазъм и ярки представи за това, което бъдещето ви носи за всички вас. Старите времена на постоянни конфликти, несъгласие и недоверие трябва да изчезнат в мъглите на времето, простени и забравени, тъй като вие се движите славно напред, за да се занимавате с много нови начинания, които ще ви донесат невъобразимо удовлетворение.

Наистина е правилно да бъдете привлечени от тези нови времена на Новата Епоха, защото толкова много се променя, толкова много се подновява, че всичко съществуващо ще бъде изцяло ново. Старите начини, които учеха и насърчаваха здравия индивидуализъм като единственият надежден път на живота, за да се гарантира оцеляването ви в опасния и застрашаващия свят, никога не са били валидни. Те бяха подходящи за силните и уверените, но в действителност никой не беше особено силен или уверен, вие просто надянахте маски, под които скривахте своите страхове и тревоги и често успявахте да убедите околните, че сте непобедими, докато накрая ви стана ясно, че не сте били, и други маскирани претенденти или ролеви играчи ви заменяха.

Сега процесът на осъзнаване стремглаво напредва и става ясно, че зад привидната мощ на властта и определени фигури и организации може да има вакуум, празнота, в която хората постоянно се борят помежду си за контрол. Понякога изглежда, че някой силен човек е отговорен, но това се появява амо мимоходом, когато самата организация изглежда застрашена; норма е постоянна борба за контрол между групи и лица в рамките на организацията. Много от тях са били наясно с това в продължение на векове, но техният интерес е съсредоточен единствено в организирането на прехвърлянето на властта от настоящия ръководен орган към друг, който се възприема от онези, които искат промяна.

Това ново възприемане на съзнанието сред човечеството води до осъзнаването, че властта под формата на държавни агенции, както и чрез образователни, здравни, политически, социални и религиозни организации, е средство за контрол и подтискане на хората и за лишаване от човешките им права. Постоянно предлаганите аргументи за оправдание на тези авторитарни мерки са, че те са от съществено значение за безопасността и сигурността на мнозинството, когато в действителност настоящият дневен ред единствено защитава авторитета и властта на тези, които са на върха на тези организации и които вярват, че те имат неотменимото право на тази власт и контрол. И това е право, от което те никога не са имали намерение да се освободят.

В тази Нова Епоха хората няма да се чувстват автоматично признателни на онези, които претендират, че ви управляват и работят единствено, когато хората ги приемат, епохата на масовите агенции за контрол приключи. Това започна да става ясно преди повече от тридесет години в държавите от Източна Европа, които се откъснаха от хватката на Съветския съюз, който след това се разпадна. Това развързване от твърдите и негъвкавите структури на властта продължава от другата страна на планетата, и знаците за това са очевидни навсякъде. На моменти изглежда да заплашват самите основи на цивилизацията - и разбира се я заплашват, защото цивилизацията трябва да стане цивилизована, което наистина е съвсем нова концепция!

В предишните времена цивилизация означаваше пречупване и потискане на слабия от силния, който твърдеше, че има по-добри методи за движение и контрол на обществото за общото благо. Сега цивилизацията трябва да преосмисли истинския смисъл на тази дума: цивилизовано общество е това, което уважава и почита всички форми на живот, като същевременно продължава да отстоява своето собствено образование, тъй като тя се стреми към духовно просветление на цялото човечество, но никога не налага собствените си вярвания, съждения или опити върху другите. Тя предлага любящо насърчение и помощ на всички, които я търсят тъй като неговата единствена цел е да обслужват нуждите на всички свои членове.

Новата Епоха е настъпила, така че приемете я с радост и ентусиазъм от цялото си сърце, тъй като те се изпълват с любов от Божественото поле, в което сте обвити, и което непрекъснато увеличава силата и интензивността на присъствието в живота ви. Очаквайте щастието и удовлетворението да се умножават и да изпълват живота ви, докато не е в тях, където и най-малкото чувство на недоволство остава.

С толкова много любов, Соул.
Превод: САР 

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS