ASHTAR

Labels

April (2) Jesus (8) Saul (77)

Saturday, January 12, 2013

9.1.2013

ПРОМЕНИТЕ НЕ МОГАТ ДА СТАНАТ, АКО ГИ НАСИЛВАТЕ  
01/09/2013  
от Джон Смолман


 

 Новата Епоха, в която човечеството току-що навлезе, се очертава много добре, защото божествените енергии, които я подкрепят, укрепват и се засилват ежедневно. На вас ви е обещано, че ще настъпят огромни промени, което драстично ще подобри условията на живот за тези, които са хванати в капана на крайната бедност и това обещание ще бъде изпълнено. Новите технологии, които ще въведат тези подобрения, бързо се разработват. Те също така ще дадат възможност за реализирането на нови екологично чисти източници на електрическа енергия, които ще доведат до края от постоянна нужда на добив на полезни изкопаеми горива.

Земята не е подходящ източник на гориво за енергийните ви изисквания, които много лесно могат да бъдат осигурени чрез използването на екологично чисти методи, на които досега, поради корпоративни интереси, са били прикривани с цел контрол върху цялата ви енергийна консумативи - горива, електричество, вода, храна, инвестиции чрез заеми, пари, и на самата земя. Когато енергията,във всякаква форма, която ви е необходима, стане лесна за добиване и в изобилие, както и ще стане, недоимъка ще се превърне в част от миналото ви, за вас няма да има никакви нужди. Нови, по-нежни технологии ще бъдат в състояние да удовлетворят всички нужди на цялото човечеството според разбиранията му за задоволителен стандарт на живот. На хората вече няма да им се налага да прекарват хаотичен период от време в постоянна борба за оцеляване в свят, в който пребиваването ви е по-скоро състояние на тревога и подтиснатост, чувствайки се смачкани от тежестта на дълга.

Това може да изглежда като малко вероятен сън - особено след като познавате живота на недоимъка, трудностите и заболяванията, които всички вие сте преминали, но това е един от най-съществените аспекти на новата ера. Става дума за промяна на илюзията от състояние на кошмара, породен от трудностите и страданията за огромно мнозинство от хората в приятен сън, в който всички ваши нужди са изобилно задоволени, така че да можете да изразходвате времето си продуктивно и приятно в творчески предприятия за извисяване и да се възползвате от всички блага, които Земята предлага докато продължавате да се развивате духовно. Вие сте прегърнати от божественото поле на любовта, което обгръща Земята, и сега резултатът от приемането на това прекрасно енергийно поле ще започнат да се разгръщат пред вас. Духовната еволюция, която преживявате е довела до огромна промяна в нагласите ви, които е направило влизането в Новата епоха не само възможно, а и реалност.

Вашият избор да се освободите от негативните аспекти, които са били причина за почти цялото ви страдание, е важно решение. Трябваше да преминете през безкрайна поредица от конфликти и разногласия помежду си, преди най-накрая да решите, че тези методи на взаимодействие просто не функционират. Винаги се е получавало така, че в крайна сметка неколцина винаги са управлявали мнозинството, но тези малцина непрекъснато живеят в постоянен страх от загуба на тази власт и контрол, и така никой не е доволен, никой не се чувства в безопасност. Не съществува край в постоянно трудностите на тези вечно присъстващи борби, с които сте се опитали да осигурявате комфорт за вас и за вашите зависими близки, както и в задоволяването на вашите собствени нужди, тъй като след като остарявахте твърде много, за да продължавате тези борби, вие не можехе вече да се справяте.

Освобождаването на нефункционалните енергии продължава, а за много от вас това е много неприятно, защото те са станали неизменна част от самите вас. Те ви изглеждат напълно естествени и ви се струва напълно оправдано да се преценява като погрешно да се осъждат онези, които наблюдавате да причиняват болка и страдание на тези, които не са в състояние да се защитят, както се случва на толкова много места по целия свят, както и да пожелаете да ги спрете да продължават по техните неприемливи начини, а дори и да ги накажете като вид повикване за събуждане. Но любовта не съди, нито наказва, а вместо това довежда до вниманието на тези, които са с лошо държание интензивно осъзнаване на неприемливостта на това, което правят и ги кара да създадат много силно лично отхвърляне на теби лишени от любов нагласи и поведение, които те следват, и чрез това осъзнаване се осъществява освобождаването.

Хората променят пътищата си, защото те искат да ги променят. Промяната не функционира, ако бъде направена по задължение, тъй като това не е в съответствие със свободна воля, с която сте били толкова славно надарени. Бог ви е създал свободни, и всички, които решиха да изпитат животът в илюзията, го направиха, за да усвоят определени уроци, които могат да бъдат научени единствено тук. Никой не е тук против волята си, въпреки че често ви се струва, че огромен брой хора страдат преднамерено и не по тяхна вина.

Тяхното страданията вероятно не се дължи на някаква тяхна вина, която са извършили, но в рамките на илюзорната среда, в която човечеството преживява своето съществуване поражда грешки, грешки в преценките ви и обикновена некомпетентност, което донася страдание след себе си. Както ви е казвано това е състояние на сън, а в сънищата разума и логиката не са налице. Вместо това, има объркване и хаос през по-голямата част от времето. Решението е да се събудите, и това е, което е в процес на осъществяване чрез освобождаване от старите начини, нагласи и поведения. Спрете да съдите. Трудно е, но също така е от съществено значение за процеса на пробуждане - вие знаете, че това е така - и чрез молитва и медитация със силно намерение ще успеете, тъй като винаги сте планирали да го направите.

С толкова много любов, Соул.
Превод: САР 

No comments:

Post a Comment

meditation

OUR FAMILY OF THE STARS